Οδηγός φθηνής κράτησης ξενοδοχείων

georgi d

Member
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα όμως κάποιος συγγενείς μας που δεν είναι στην Ευρώπη εάν πάει στην Τουρκία θα έχει πρόβλημα εάν αγοράσει από την tui.
Βλέπω πολλοί ρωσοι μέσω. tui κλείνουν ξενοδοχεία εγώ απλώς δεν μπήκα στο νήμα να διαβάσω γιατί νόμιζα θα ήταν για τους ρωσοφωνους γερμανούς.
Κάτι που μας γράφουν:
2019.
Δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε ότι στην Τουρκία υπήρχαν προβλήματα με την κράτηση από την TUI. Οι Τούρκοι ζητούν πάντα πρόσθετη πληρωμή, επικαλούμενοι το γεγονός ότι οι τιμές της γερμανικής TUI είναι μόνο για πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και μια ωραία απάντηση από μια κοπέλα :
Η κράτηση στη Μαγιόρκα στο Cala Ratjada μέσω tui πήγε τέλεια. Δεν υπήρχαν ερωτήσεις σχετικά με τη ρωσική υπηκοότητα

Αλλά υπήρχαν μόνο Γερμανοί στο ξενοδοχείο και όλα ήταν στα γερμανικά παντού :) αυτό δεν είναι μείον, απλώς γεγονός.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι όταν μπήκα στην αρχή για ένα ξενοδοχείο μου έδωσε τιμή περίπου 600€(Booking- 850€).Την δεύτερη φορά που πάλι κοίταξα. ήταν 700€.Που έκανα λάθος γιατί ημερομηνίες ίδιες έβαλα ;

Last edited:

Maryd14

Member
Επόμενο Ταξίδι
Η.Π.Α- Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Θέλει πάντως προσοχή γιατί οι αρχικές τιμές αναφέρονται σε άτομο και όχι δωμάτιο.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Θέλει πάντως προσοχή γιατί οι αρχικές τιμές αναφέρονται σε άτομο και όχι δωμάτιο.
Επιλεγεις αν θες να σου δειχνει συνολικη τιμη ή ανα ατομο. Υπαρχει ως φιλτρο.

Pilgrim

Member
Ναι κανενα πρόβλημα.
Εχω κλεισει 5 φορες μεσω tui, συμπεριλαμβανομενου Αττάλειας και Χαλκιδικης. Στην Χαλκιδικη μου ειχαν δωσει 50€ μετα απο παραπονι για το μεσημεριανο στο all inclusive( blue lagoon princess στις καλυβες Σιθωνιας) και 100 € στην Αττάλεια για δωματιο με πολυ φασαρια απο εξω λογω ελλατωματικου κουφωματος.

Κανε εγγραφη πρωτα και θα σου δωσει εναν κωδικο. Συνηθως ειναι 40-50 ευρω για ξενοδοχεια μονο. SPAREN MIT KOUPON λεγεται, ειναι δεξιά στην οθονη σου.

Επισης κοιτα και στο ltur.com που είναι θυγατρικη της tui και έχει και χαμηλοτερες τιμες καποιες φορες.

Αλλα πρωτα δες στο holidaycheck.de οπου ειναι σαν το trivago αλλα για τα γερμανικα πρακτορεια.

Επισης να προσθεω και το voyage-prive.com η voyage-prive.de για πακετα με δωρο το halfboard η upgrade σε καλυτερο δωματιο κλπ.
Κανουν ανα μερικες μερες νεες προσφορες σε ξενοδοχεια επιλεγμενα
Η απορία μου είναι όταν τελικά εμφανίζεσαι στο ξενοδοχείο και δίνεις τα στοιχεία σου (ταυτότητα, διαβατήριο) δεν σου το κάνουν θέμα ; Πχ ότι εμφανίζεσαι με ελληνική ταυτότητα ενώ υποτίθεται είσαι κάτοικος Γερμανίας; Άντε διεύθυνση πες ότι άλλαξες, αλλά χώρα ;
Δεν είχατε πρόβλημα ; Δεν είναι κάτι απλό πως το δικαιολογείς;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Η απορία μου είναι όταν τελικά εμφανίζεσαι στο ξενοδοχείο και δίνεις τα στοιχεία σου (ταυτότητα, διαβατήριο) δεν σου το κάνουν θέμα ; Πχ ότι εμφανίζεσαι με ελληνική ταυτότητα ενώ υποτίθεται είσαι κάτοικος Γερμανίας; Άντε διεύθυνση πες ότι άλλαξες, αλλά χώρα ;
Δεν είχατε πρόβλημα ; Δεν είναι κάτι απλό πως το δικαιολογείς;
Δεν εχει σχεση το registration με το voucher της κρατησης. Εκανα κρατηση και για φιλο στα στοιχεια του.

georgi d

Member
Από την στιγμή που η πολιτική της tui είναι να πουλάει και σε άλλους λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Μέσω tui. Σουηδίας εκεί έχουν άλλη πολιτική και υπάρχει πρόβλημα.

Vilka kort kan man använda vid betalning?
www.tui.se kan du använda följande kort: VISA, Mastercard Amex och TUI Card (tidigare Fritidsresor Blue Card). Kryptering enligt internationell standard (SSL) garanterar säkert köp. Vi accepterar endast bank/kredit-kort utställda hos nordiska banker.

Πριν 10 χρόνια είχε κάνε ερώτηση μια ρωσιδα από την Ρωσία στην trip.com και πήρε αυτήν την απάντηση :

Thank you for your E-Mail.

You can book without any problem over our site. The payment will be with
by creditcard.

In order to provide you with an offer we kindly ask you to send us further
information:

- number of persons (including age of children if applicable)
- departure airport (1st choice, 2nd choice, 3rd choice)
- dates (earliest and latest departure dates)
- duration
- destination
- type of accommodation
- board (all inclusive, full board, half board, breakfast, accommodation
only)

After receiving the requested information, we will be pleased to send you
an offer.

We hope that this information has been of help to you. Please do not
hesitate to contact us again if you have any further queries.

Kind regards,

Internet Service Center TUI.com
TUI.com GmbH
pp. Sara D'Angelo (K+)

Phone 0511-567 80105

mailto: [email protected]
Web: www.TUI.com

---------------------------------------------
Please reply to this e-mail. This way you help us to considerably shorten
the response time.
Thank you very much!
TUI.com GmbH, Geschaeftsstelle Bremen, Otto-Lilienthal-Str. 17, D-28199
Bremen
Management: Henrik Homann, Stefanie Waehlert
Company Register: Amtsgericht Berlin-Charlottenburg 138940 B
VAT Number: DE 180 110 087

Last edited:

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Έχω κλείσει, μέσω Tui, αρκετές φορές ξενοδοχεία (Ρόδο, Δομινικανή Δημοκρατία ) μόνο ξενοδόχεια και δεν είχα πουθενά πρόβλημα με την υπηκότητά μου. Τι ενδιαφέρει τον υπάλληλο στη reception αν είσαι γερμανόφωνος;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom