Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Full insurance & Without excess δεν έχεις κανένα θέμα ( δε ξέρω σε περίπτωση κλοπής)
Το ίδιο είχα και εγώ όταν νοίκιασα στη Σεβίλλη τα Χριστούγεννα και δε μου δέσμευσαν χρήματα από κάρτα όπως και δεν υπήρχε θέμα ελέγχου αυτοκινήτου αφού ήμουν πλήρως καλυμμένος
Ακριβως το ιδιο λεει κι αυτο το γραφειο. Σε περιπτωση κλοπης πρεπει να το δηλωσεις μεσα σε 24ωρες στο κοντινοτερο συνεργαζομενο γραφειο παρουσιαζοντας το κλειδι του αυτοκινητου. Αυριο θα στειλω mail να το επιβεβαιωσω και προχωραω σε κρατηση. Ευχαριστω Georgie

Georgie

Member
Ακριβως το ιδιο λεει κι αυτο το γραφειο. Σε περιπτωση κλοπης πρεπει να το δηλωσεις μεσα σε 24ωρες στο κοντινοτερο συνεργαζομενο γραφειο παρουσιαζοντας το κλειδι του αυτοκινητου. Αυριο θα στειλω mail να το επιβεβαιωσω και προχωραω σε κρατηση. Ευχαριστω Georgie
Τελευταία παίζει πολύ αυτό με τη full κάλυψη στην Ισπανία και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Εγώ νοίκιασα SUV στη Σεβίλλη για 9 μέρες και πρέπει να έδωσα λιγότερα από 120€. Συγκεκριμένα από τη Rent a go ( budget εταιρεία ενοικίασης) .
Καλό ταξίδι

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Τελευταία παίζει πολύ αυτό με τη full κάλυψη στην Ισπανία και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Εγώ νοίκιασα SUV στη Σεβίλλη για 9 μέρες και πρέπει να έδωσα λιγότερα από 120€. Συγκεκριμένα από τη Rent a go ( budget εταιρεία ενοικίασης) .
Καλό ταξίδι
Για κατσε να τη δω κι αυτη. Αν κι εγω θα το χρειαστω απο Μαλαγα

Georgie

Member
Για κατσε να τη δω κι αυτη. Αν κι εγω θα το χρειαστω απο Μαλαγα
Αυτοί είναι σε όλη την Ισπανία .
Όμως να το ψάξεις.
Δε παίζουν σε όλα τα αυτοκίνητα οι προσφορές αυτές.
Σε πολλά ζητούν εγγύηση.
Τα SUV δεν είναι πολύ εμπορικά λόγω της στενότητας των δρόμων των πόλεων και του περιορισμένου και ακριβού parking.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλημέρα.
1. Στην Μάλαγα θυμάμαι κάτι ωραία τεράστια παραθαλάασια club και πολυόροφες κατοικίες να βλέπουν προς την θάλασσα. Μεγάλη ανοιχτή ακτογραμμή της πόλης. Τουριστική μεν, αλλά όχι να γίνεται το σώσε. Από κει ξεκινήσαμε για να ταξιδέψουμε δίπλα στην θάλασσα μέχρι το Gibraltar, όλη την Costa del Sol. Σε μια μέρα βγαίνει, αν και μπορείς να μείνεις και κάπου ενδιαμέσα σε ένα από τα εκατοντάδες ξενοδοχεία της Costa del Sol, που να ταιριάζει σε σένα. Αν έχεις βάση, Σεβίλλη ας πούμε που είχαμε εμείς.
2. Την Marbella δεν τη θυμάμαι, δεν μου 'κανε εντύπωση, τι να πω..
3. Στην Alhambra οι ουρές ήταν τεράστιες. Και η πόλη της Γρανάδας δεν είναι κοντά. Αφού φύγαμε για να πάμε στην πόλη να φάμε μέχρι την επόμενη είσοδο τ' απόγευμα, γυρίσαμε τρέχοντας και με την ψυχή στο στόμα. Αλλά αυτά που είδαμε μας αποζημίωσαν.
4. Η Cordoba αξίζει επίσης.
5. Ανδαλουσία, όχι πολύ καλοκαίρι ή και καθόλου. Οι καύσωνες τους είναι χειρότεροι των ημετέρων.
Καλησπερα. θελουμε να κανουμε ακριβως την ιδια διαδρομη κι εμεις. Απο Μαλαγα στη Σεβιλλη και επιστροφη απο Γραναδα. Να ρωτησω για Γιβραλταρ. Λεμε να μπουμε χωρις το αυτοκινητο. Υπαρχει καποια οργανωμενη εκδρομη που γινεται με καποιο λεωφορειο; για να δουμε τα πολυ βασικα και να μη χασουμε πολυ χρονο εκει. Υπαρχει και τελεφερικ; οποιοδηποτε tip δεκτο. Ευχαριστω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.966
Μέλη
39.669
Νεότερο μέλος
Jeff burg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom