Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
μια ερωτηση ακομα, η Μαλαγα θα ειναι τελευταιος σταθμος μιας και απο κει φευγουμε 2 το βραδυ, αξιζει να της αφιερωσουμε την τελευταια μερα ολοκληρη ή γυρνωντας απο Σεβιλλη να κανουμε σταση σε καποιο χωριο?
Σ΄ αυτό θα σε βοηθήσει κάποιος άλλος γιατί δεν έχω άποψη για τη Μάλαγα, εγώ στη θέση σου όμως θα της αφιέρωνα μια μέρα και θα έστηνα την εκδρομή μου ως εξής: Μάλαγα, Γρανάδα, Ρόντα, Setenil de las Bodegas, Caminito del Rey, ότι τέλος πάντων από όλα αυτά προλάβαινα, με υποσυζήτηση για διανυκτέρευση αλλού ή μόνο ημερήσιες. Θα άφηνα Σεβίλλη και Κόρδοβα για άλλη, ξεχωριστή εκδρομή.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εαν εχω να επιλεξω αναμεσα σε Σεβιλλη και Γραναδα ποια αξιζει διανυχτερευση και σαν ατμοσφαιρα βραδυ και σαν περισσοτερα αξοθεατα?
Περισσότερες μέρες νομίζω χρειάζεται η Σεβίλλη, αν και η αύρα της Γρανάδας είναι απίστευτη.
Για να γίνω πιο σαφής, αν είχα ένα μόνο διαθέσιμο βράδυ θα επέλεγα Γρανάδα.
Εντυπωσιακά αξιοθέατα έχουν και οι δύο, δεν είναι όμως μόνο αυτό, πρέπει να ζήσεις και τις πόλεις, να τις περπατήσεις, να μπεις στις αγορές και τα μαγαζιά τους κτλ.

el_vl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Σ΄ αυτό θα σε βοηθήσει κάποιος άλλος γιατί δεν έχω άποψη για τη Μάλαγα, εγώ στη θέση σου όμως θα της αφιέρωνα μια μέρα και θα έστηνα την εκδρομή μου ως εξής: Μάλαγα, Γρανάδα, Ρόντα, Setenil de las Bodegas, Caminito del Rey, ότι τέλος πάντων από όλα αυτά προλάβαινα, με υποσυζήτηση για διανυκτέρευση αλλού ή μόνο ημερήσιες. Θα άφηνα Σεβίλλη και Κόρδοβα για άλλη, ξεχωριστή εκδρομή.
τελεια! σε ευχαριστω παρα πολυ !!

agmi

Member
Σε μια μερα δεν βλεπονται αυτα! Ασε που στο Caminito θελεις να κλεισεις αρκετα πριν, η αποσταση μεγαλη δεν ειναι, αλλα παιρνει χρονο η ολη βαβουρα, προγραμματισμενη εισοδο, παραλαβη με λεωφορειο απο το παρκιγκ μεχρι την εισοδο και επιστροφη. Σα ειναι να πας, θα σου πω. Στον πηγαιμο επισκευθηκαμε το Sentenil κ'μετα την Ronda η αναποδα δλδ το Caminito πρωτα. Μαλλον το Caminito γιατι πρωτα κατεβηκαμε απο Γραναδα κ'μας βολευε γιατι ηταν στο δρομο μας. Η Μαλαγα δεν με τρελανε ενα ανοιχτο mall, ενα Ρωμαικο θεατρο, η κεντρικη αγορα, η μητροπολη, το καστρο στο λοφο και η προκυμαια. Πολυ τουρισμο. Δλδ σε ενα απογευμα με διανυκτερευση τα βλεπεις. Ειναι κ'η Cadiz, αλλα ειναι πιο κοντα απ'τη Σεβιλλη.

Terra2012

Member
Καλησπέρα..μια πάμε τον Μάιο Ανδαλουσία...στην αρχή ήταν προγραμματισμένο 4 μέρες..αλλά τώρα με μία ακύρωση δρομολογίου της Aegean προστέθηκαν άλλες δύο.
Θα μείνουμε 2 μέρες Σεβίλλη,1 μέρα Κόρδοβα 1 Γρανάδα και θέλω άλλες 2 διανυκτερεύσεις...
Να κλείσουμε Μαρμπεγια ή Μάλαγα από όπου φεύγουμε κιόλας; αξίζει καμία από τις πόλεις αυτές; πιο πολύ για να κάνουμε κάποια μονοήμερη.., Ρόντα η Κάντιθ σκεφτόμαστε.. έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μέρος που να βολεύει εκεί κοντά;

agmi

Member
Για κάνω σωστά την προπεδια! 3 Σεβιλη, νωρις νωρις στην Κορδοβα, 2 Γραναδα & τελευταια Μαλαγα (αν βαλεις την Ροντα και το Σεντενιλ καλα θα'ναι). Η μια & μια Γραναδα/Κορντοβα.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Η Μάλαγα επειδή αναφερεται συχνά μια χαρά πόλη,με ωραία μαγαζάκια...Δεν είναι γραφική όπως η Γρανάδα ή η Ρόντα αλλά σίγουρα αξίζει να της αφιερώσεις χρόνο.Η Μαρμπεγια ναι αν έχεις 10 μέρες και στην Ανδαλουσία ή αν ξαναεπισκεπτεσαι την περιοχή

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Καλημέρα.
1. Στην Μάλαγα θυμάμαι κάτι ωραία τεράστια παραθαλάασια club και πολυόροφες κατοικίες να βλέπουν προς την θάλασσα. Μεγάλη ανοιχτή ακτογραμμή της πόλης. Τουριστική μεν, αλλά όχι να γίνεται το σώσε. Από κει ξεκινήσαμε για να ταξιδέψουμε δίπλα στην θάλασσα μέχρι το Gibraltar, όλη την Costa del Sol. Σε μια μέρα βγαίνει, αν και μπορείς να μείνεις και κάπου ενδιαμέσα σε ένα από τα εκατοντάδες ξενοδοχεία της Costa del Sol, που να ταιριάζει σε σένα. Αν έχεις βάση, Σεβίλλη ας πούμε που είχαμε εμείς.
2. Την Marbella δεν τη θυμάμαι, δεν μου 'κανε εντύπωση, τι να πω..
3. Στην Alhambra οι ουρές ήταν τεράστιες. Και η πόλη της Γρανάδας δεν είναι κοντά. Αφού φύγαμε για να πάμε στην πόλη να φάμε μέχρι την επόμενη είσοδο τ' απόγευμα, γυρίσαμε τρέχοντας και με την ψυχή στο στόμα. Αλλά αυτά που είδαμε μας αποζημίωσαν.
4. Η Cordoba αξίζει επίσης.
5. Ανδαλουσία, όχι πολύ καλοκαίρι ή και καθόλου. Οι καύσωνες τους είναι χειρότεροι των ημετέρων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.903
Μέλη
39.603
Νεότερο μέλος
Georgeva25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom