Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

chrgkoutz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Ανοιξη (Απριλιο ή Μαιο), ή Φθινοπωρο (Σεπτεμβριο ή Οκτωβριο);

Last edited:

Evangelia Myl

Member
καλησπερα, ετοιμαζομαι για Ανδαλουσια τον Απριλιο, και ηθελα να ρωτησω εαν η περιοχη της Τριάνα είναι οκ για διαμονη, από άποψη ασφάλειας κλπ

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
καλησπερα, ετοιμαζομαι για Ανδαλουσια τον Απριλιο, και ηθελα να ρωτησω εαν η περιοχη της Τριάνα είναι οκ για διαμονη, από άποψη ασφάλειας κλπ
Καλημέρα σου.
Εν έτει 2013, όχι μόνο ήταν ασφαλής αλλά και η πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της. Με γραφικά cafe και εστιατόρια για paellas δίπλα στον Guadalquivir.
Αν επιβεβαιώνετε αυτό από κάποιον από τους συνταξιδιώτες, η διαμονή σας με θέα το ποτάμι θα 'ναι πολύ όμορφη.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Κι εμείς δεν παρατηρήσαμε κάτι περίεργο από θέμα ασφάλειας, ίσα ίσα που ήταν και πολύ "ζωντανή" περιοχή και τουριστική. Και πάλι όμως, δεν έχει την ομορφιά της Santa Cruz ή Alfalfa.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα οχι τωρα απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη πρωτα ο Θεος να μαστε καλα αδερφος συγγενικου προσωπου να μετακομισει για δουλεια στη Marbella .Ηδη εχει πεσει η ιδεα να τον επισκεφτουμε αλλα και υπαρχει ανοιχτη προταση απο μερους του οταν παει με το καλο.Σαν ιδεα με μπριζωσε και για να δουμε το παιδι που εκτιμω 100 % .Παρολα αυτα για να ειμαι ειλικρινης σαν προορισμος δεν εχω τοσο καψα να την δω,ποτε δεν ηταν σαν πολη στο bucket list μου τουριστικοχτισμενοι παραθαλασσιοι προορισμοι οπως και αντιστοιχα την Μαλαγα που οι περισσοτεροι καθονται 1-2 βραδια μονο.Οταν παραδιπλα ειδικα βρισκονται διαμαντια οπως Γραναδα,Ροντα ,Κορδοβα που αποτελουν χρονια απωθημενα μου.Απο οτι φαινεται η διαμονη μας θα ειναι κυριως στην Μαρμπεγια τουλαχιστον τις 3 πρωτες μερες ,που μαλλον θα μεινουμε σε ξενοδοχειο .Σιγουρα παντως εαν μεινω ολα τα βραδια εκει θα κοψω φλεβα ,ειδικα την εποχη που μαλλον θα παω.Απο εκδρομες ποιες ειναι οι καλυτερες μονοημερες απο εκει ? βγαινει Σεβιλλη,Γραναδα ,Ronda ,Pueblos blancos?Ολα θα εξαρτηθουν απο τις μερες που θα παμε και απο την υπολοιπη παρεα γιατι δεν παω μονος ,ουτε μπορω να κανονισω μονος 100 % το δικο μου πλανο.Σιγουρα παντως θα το προσπαθησω και για διαμονη και σε μια αλλη πολη .
Εαν υπαρξει και αλλου διαμονη το πλανο ειναι 1-2 βραδια Γραναδα σιγουρα και θελω παρα παρα πολυ να δω και τη Σεβιλλη.Εαν καταφερω φυσικα ειναι μες το πλανο και η Ronda και το Setenil de Bodegas.

Βεβαια υπαρχει και το εντελως εναλλακτικο πλανο να αφησω οντως την Ανδαλουσια να την χαρω οπως πρεπει την επομενη φορα και να παρω καραβακι απενταντι απο Ταριφα να παρω μια μυρωδια απο Μαροκο Ταγγερη, Chefchaouen μπλε πολη κλπ.. νιωθω ειναι διπλα.

Παραθαλασσια μερη παρομοια μερη δεν με ελκυουν γυρω οπως και το Γιβραλταρ αντιστοιχα.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.829
Μέλη
39.589
Νεότερο μέλος
margy819