chrgkoutz
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δάση Βόρειου Καναδά
Ανοιξη (Απριλιο ή Μαιο), ή Φθινοπωρο (Σεπτεμβριο ή Οκτωβριο);
Last edited:
Απρίλιο ή Οκτώβριο για εμένα, λόγω θερμοκρασίας.Ανοιξη (Απριλιο ή Μαιο), ή Φθινοπωρο (Σεπτεμβριο ή Οκτωβριο);
Καλημέρα σου.καλησπερα, ετοιμαζομαι για Ανδαλουσια τον Απριλιο, και ηθελα να ρωτησω εαν η περιοχη της Τριάνα είναι οκ για διαμονη, από άποψη ασφάλειας κλπ
Για μένα Μάλαγα & Γρανάδα 2 - 2 ή Σεβίλλη & Μάλαγα 3 -1, αν και θα προτιμούσα τη Σεβίλλη σε ανεξάρτητη εκδρομή. Είναι μόνο τέσσερις ημέρες και έχεις να συνυπολογίσεις και τις πτήσεις, δε ξέρω αν μπορεί να βγει κάτι περισσότερο. Μόνο αν έχετε αυτοκίνητο και πάλι...Καλησπερα! εκλεισα εισητηρια προς κ απο μαλαγα για 4 φουλ μερες τον Μαιο και θελω να κανουμε ενα μικρο τουρ, ξερω λιγες οι μερες αλλα αυτο εχουμεποιες πολεις προτεινετε?? Σεβιλλη μια ή δυο διανυκτερευσεις?
Ευχαριστω πολυυυ!
Ναι θα εχουμε αμαξι και τις πτησεις τις εχω εκτος, ειναι 4 καθαρα 24ωρα! αξιζει να περασουμε απο γραναδα και κορντομπα τυπου μεσα σε μια μερα? και αν οχι (που μαλλον οχι) ποια απο τις 2 αξιζει να επισκευθουμε ? ή προτινετε καποια πιο ενδιαφερουσα σταση? Ευχαριστωω!!Για μένα Μάλαγα & Γρανάδα 2 - 2 ή Σεβίλλη & Μάλαγα 3 -1, αν και θα προτιμούσα τη Σεβίλλη σε ανεξάρτητη εκδρομή. Είναι μόνο τέσσερις ημέρες και έχεις να συνυπολογίσεις και τις πτήσεις, δε ξέρω αν μπορεί να βγει κάτι περισσότερο. Μόνο αν έχετε αυτοκίνητο και πάλι...
Πολύ βολικό αυτό, σας λύνει τα χέρια, μπορείτε να συνδυάσετε εξορμήσεις και διαμονή.Ναι θα εχουμε αμαξι και τις πτησεις τις εχω εκτος, ειναι 4 καθαρα 24ωρα!
Γίνεται ναι, το αν αξίζει θα το κρίνετε μόνοι σας. Προσωπικά προτιμώ να βάζω και διανυκτέρευση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τέτοια μέρη ασύλληπτης ομορφιάς, ειδικά η Γρανάδα. Βγαίνει όμως και με ημερήσιες, Κόρδοβα, Γρανάδα και κάτι ακόμα για πιο λίγες ώρες, πχ Setenil de las Bodegas ή Ronda.αξιζει να περασουμε απο γραναδα και κορντομπα τυπου μεσα σε μια μερα?