ismini1988
New Member
Καλησπέρα σας! Θα βρεθούμε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Γρανάδα, έχει κάποιος να προτείνει μας προτείνει κάποιο εστιατόριο?
La cantina de Diego και Ruta del veleta.Τσεκάρεις όμως αν είναι ανοικτά.Καλησπέρα σας! Θα βρεθούμε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Γρανάδα, έχει κάποιος να προτείνει μας προτείνει κάποιο εστιατόριο?
Αυτό ήταν το πλάνο όμως έπρεπε να βγει η Ρόντα εκτός και να περιοριστεί το ταξίδι σε 3 πόλεις.@Georgie Εγώ θα πω να μην αλλάξεις τίποτα...ήμασταν με την κοπέλα μου Ανδαλουσία τον Οκτώβριο και μείναμε 4 μέρες Σεβίλλη, 2 μέρες Κόρδοβα, 3 μέρες Γρανάδα και 2 μέρες Ρόντα.
Από όλα αυτά η Κόρδοβα ήταν η λιγότερο αγαπημένη και των δύο...
Πηγαίνοντας για Ρόντα επισκεφθήκαμε Αντεκέρα (κυρίως τον αρχαιολογικό χώρο που ειναι και μνημείο της Unesco), Σετενίλ ντε λας Μποντέγκας και την επόμενη μέρα την Γκραζαλέμα. Εμείς τη χαλαρότητα και την ομορφιά της Ρόντα τη λατρέψαμε... Για Γρανάδα μπες από τώρα να κλείσεις εισιτήρια για Alhambra και αν δεν εχεις κλεισει αυτοκίνητο ρίξε μια ματιά στη centauro αυτές τις μέρες γιατί πριν λίγο μου ήρθε mail για προσφορές black week.
Ευτυχώς θυμήθηκα σήμερα να κλείσω για Alhambra και Nasrid palace, τελευταία 2 εισιτήρια για 21 Δεκεμβρίου με είσοδο στο Nasrid στις 17:00. Αλλιώς μετά δεν έχει για τις υπόλοιπες μέρες.Για Γρανάδα μπες από τώρα να κλείσεις εισιτήρια για Alhambra και αν δεν εχεις κλεισει αυτοκίνητο ρίξε μια ματιά στη centauro αυτές τις μέρες γιατί πριν λίγο μου ήρθε mail για προσφορές black week.
Η Ronda μου αρέσει πολύ περισσότερο από την Cordoba. Πιο εντυπωσιακή και επειδή είναι μικρή είναι ιδανική για μονοήμερη, αν ψάχνετε μέρος για μονοήμερη. Αν θέλετε να δώσετε περισσότερο χρόνο ίσως είναι καλύτερα Cordoba που έχει περισσότερα πράγματα. Προσωπικά η Cordoba δεν με ενθουσιάζει.Επειδη ειμαστε μεταξυ Ροντα ή Κορντομπα; Ποιο θεωρειτε καλυτερο προορισμο απο Σεβιλλη; Ειναι περιπου ιδια αποσταση.
Να ξεκινήσεις νωρίτερα την επίσκεψη στην Alhambra (τουλάχιστον κατά τις 15:30) και να καταλήξετε στο Nasrid Palace στις 17:00 γιατί στις 18:00 κλείνουν οι επισκέψιμοι χώροι..Ευτυχώς θυμήθηκα σήμερα να κλείσω για Alhambra και Nasrid palace, τελευταία 2 εισιτήρια για 21 Δεκεμβρίου με είσοδο στο Nasrid στις 17:00. Αλλιώς μετά δεν έχει για τις υπόλοιπες μέρες.
Είχε και στις 8:30 το πρωί αλλά ήταν αδύνατο να οδηγήσω τόσο νωρίς από Cordoba και να είμαι Γρανάδα τέτοια ώρα.
Ευτυχώς βγήκε και το 17:00 και έγινε η δουλειά!
Τελικά έκλεισα αυτοκίνητο γιατί με τρένα κλπ δε το έχω .
Θα συμφωνήσω απόλυτα..Η Ronda μου αρέσει πολύ περισσότερο από την Cordoba. Πιο εντυπωσιακή και επειδή είναι μικρή είναι ιδανική για μονοήμερη, αν ψάχνετε μέρος για μονοήμερη. Αν θέλετε να δώσετε περισσότερο χρόνο ίσως είναι καλύτερα Cordoba που έχει περισσότερα πράγματα. Προσωπικά η Cordoba δεν με ενθουσιάζει.
Ναι έτσι είχα σκεφτεί απλά δεν ήξερα το πόση ώρα θα χρειαστεί η επίσκεψη στην Alhambra οπότε ευχαριστώ για την επισήμανση.Να ξεκινήσεις νωρίτερα την επίσκεψη στην Alhambra (τουλάχιστον κατά τις 15:30) και να καταλήξετε στο Nasrid Palace στις 17:00 γιατί στις 18:00 κλείνουν οι επισκέψιμοι χώροι
Από πού νοικιασες αυτοκινητο;Η διαδρομή από Γρανάδα στη Σεβίλλη είναι σε motorway?
Πρέπει να παραδώσω το αυτοκίνητο στη Santa Justa στη Σεβίλλη στις 12 το μεσημέρι ( εκτός και αν τους πείσω στο γραφείο να το παραδώσω στις 13:00, δε μπορώ να το αλλάξω online) .
Έκλεισα από τη budget για 4 ημέρες στα 97 € χωρίς full protection αφού έχω κάνει ασφάλεια για ενοικίαση αυτοκινήτων με το χρόνο. Θα το παραλάβω από το γραφείο στο κεντρικό σταθμό τρένων της Σεβίλλης ( Santa Justa) και θα το παραδώσω εκεί όταν επιστρέψω από Γρανάδα.Από πού νοικιασες αυτοκινητο;
Θελω να νοικιασω στη Σεβίλλη και να το παραδώσω Μαδρίτη αλλά στη Σεβίλλη δεν θέλω να το νοικιάσω από το αεροδρόμιο αλλά από την πόλη.