Να ρωτήσω και εγώ, Αζόρες ή Μαδέιρα; Ή και τα δύο;Μία επιλογή Αζόρες, με ενοικίαση ΙΧ οπωσδήποτε για να γυρίσετε.
Άλλη επιλογή Ιρλανδία,αν κ θεωρώ πως υστερεί σε τοπία σε σχέση με Αζόρες.
Αλλιώς Βόρεια ηπειρωτική Πορτογαλία...
Μου άρεσαν περισσότερο οι Αζόρες.Κ τα 2 αξίζουν επίσκεψη αλλά οι Αζόρες έχουν λιγότερους τουρίστες,πιο παρθένα μέρη,πιο άγρια φύση.Να ρωτήσω και εγώ, Αζόρες ή Μαδέιρα; Ή και τα δύο;
Σε ευχαριστώ πολύ. Ποια 2 νησιά θα διάλεγες;Μου άρεσαν περισσότερο οι Αζόρες.Κ τα 2 αξίζουν επίσκεψη αλλά οι Αζόρες έχουν λιγότερους τουρίστες,πιο παρθένα μέρη,πιο άγρια φύση.
Από την άλλη σε ορεινά χωριά στις Αζόρες έμπαινες σε φούρνο,ακόμα κ ταβερνάκι κ δεν μιλούσε κανείς,καμία γλώσσα πλην πορτογαλικών.Όχι τόσο στο Σάο Μιγκέλ,όσο στην Τερσέιρα.
Αν είχα μέχρι 1 βδομάδα θα πήγαινα Μαδέιρα. Αν είχα παραπάνω θα μοίραζα σε 2 νησιά Αζόρων.
Τα γράφω κ στην ιστορία μουΣε ευχαριστώ πολύ. Ποια 2 νησιά θα διάλεγες;
Καλημέρα,έχουμε αποφασίσει να ''κατεβάσουμε ρολά'' για 10 μέρες τέλος Αυγούστου.Θέλουμε να πάμε κάπου να ξεκουραστούμε αλλά να μην είναι και τελείως ερημικά.Να έχουμε επιλογές σε αξιοθέατα ή εξόδους.Έχουμε ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη και ψάχνουμε έναν προορισμό που δεν έχουμε πάει και να μας εντυπωσιάσει!!Έχω σκεφτεί Ιταλία και Ισπανία αλλά όχι στα πολύ τουριστικά.Αν κάποιος έχει πάει κάπου διαφορετικά και μπορεί να μας πει καμιά ιδέα,θα ήταν πολύ βοηθητικό!!
Εγώ ξετρελάθηκα με την Δαλματία. Ντουμπρόβνικ, Κότορ, Μόσταρ όλα παραμυθένια και πολύ ανώτερα των προσδοκιών μου.Το Μαυροβούνιο εχει εκπληκτικές διαδρομές, σε κάποια σημεία μαγικά φιορδ που θυμίζουν Νορβηγία και γενικά σ όλη την Δαλματία απίθανο φαγητό.Είμαστε ζευγάρι.Ωραία ειναι και η θάλασσα αλλα όχι απαραίτητη!Καλό θα ήταν να μην βρέχει..Μου αρέσει πολύ το Λονδίνο αλλα ο καιρος είναι αστατος και εχουμε παει ήδη.Σκέφτηκα και την Σκωτία αλλα με προβληματίζει ο καιρος.Γι αυτο είπα για Ιταλία και Ισπανία.