• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Αναζήτηση προορισμού.

Evi_Stav

Member
Εγώ θα πρότεινα να κοιτάξετε και την Πορτογαλία ή ακόμα και τις Azores.

Ειδάλλως, και νότια Γαλλία είναι πανέμορφα και σχετικά ήσυχα. Εκτός από Κάννες κλπ που έχει πολυκοσμία, είναι φοβερή και η Carcassonne, η Avignon, η Toulouse.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Εγώ θα πήγαινα από χώρα των Βάσκων στην Ισπανία μέχρι και Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα στη Γαλικία...Σε 10 μέρες προλαβαίνεις 4-5 πόλεις άνετα...

paykopete

Member
Με 10 μερες μπορειτε να κανετε φανταστικα roadtrip στην Ευρωπη σε ενα 10ημερο. Σκεφτεστε να νοικιασετε αυτοκινητο η θελετε να μετακινηστε απο πολη σε πολη με τρενο η αλλο μεσο?

GTS

Member
Μία επιλογή Αζόρες, με ενοικίαση ΙΧ οπωσδήποτε για να γυρίσετε.

Άλλη επιλογή Ιρλανδία,αν κ θεωρώ πως υστερεί σε τοπία σε σχέση με Αζόρες.

Αλλιώς Βόρεια ηπειρωτική Πορτογαλία...
Να ρωτήσω και εγώ, Αζόρες ή Μαδέιρα; Ή και τα δύο;

alma

Member
Να ρωτήσω και εγώ, Αζόρες ή Μαδέιρα; Ή και τα δύο;
Μου άρεσαν περισσότερο οι Αζόρες.Κ τα 2 αξίζουν επίσκεψη αλλά οι Αζόρες έχουν λιγότερους τουρίστες,πιο παρθένα μέρη,πιο άγρια φύση.

Από την άλλη σε ορεινά χωριά στις Αζόρες έμπαινες σε φούρνο,ακόμα κ ταβερνάκι κ δεν μιλούσε κανείς,καμία γλώσσα πλην πορτογαλικών.Όχι τόσο στο Σάο Μιγκέλ,όσο στην Τερσέιρα.

Αν είχα μέχρι 1 βδομάδα θα πήγαινα Μαδέιρα. Αν είχα παραπάνω θα μοίραζα σε 2 νησιά Αζόρων.

GTS

Member
Μου άρεσαν περισσότερο οι Αζόρες.Κ τα 2 αξίζουν επίσκεψη αλλά οι Αζόρες έχουν λιγότερους τουρίστες,πιο παρθένα μέρη,πιο άγρια φύση.

Από την άλλη σε ορεινά χωριά στις Αζόρες έμπαινες σε φούρνο,ακόμα κ ταβερνάκι κ δεν μιλούσε κανείς,καμία γλώσσα πλην πορτογαλικών.Όχι τόσο στο Σάο Μιγκέλ,όσο στην Τερσέιρα.

Αν είχα μέχρι 1 βδομάδα θα πήγαινα Μαδέιρα. Αν είχα παραπάνω θα μοίραζα σε 2 νησιά Αζόρων.
Σε ευχαριστώ πολύ. Ποια 2 νησιά θα διάλεγες;

alma

Member
Σε ευχαριστώ πολύ. Ποια 2 νησιά θα διάλεγες;
Τα γράφω κ στην ιστορία μου
Πορτογαλία - Ηφαιστειογενείς παράδεισοι καταμεσής του Ατλαντικού

Για 1η φορά Σάο Μιγκέλ που είναι κ το μεγαλύτερο κ έχει πολλά αξιόθεατα κ Τερσέιρα με διαμονή Angra do Heroísmo,στην ωραιότερη πόλη των Αζόρων κ μνημείο Ουνέσκο.

Απλώς να τονίσω πως επειδή πήγα Χειμώνα,ήταν όλα ευκολότερα.Νοίκιαζες επιτοπου ΙΧ, ενω τώρα φίλοι που θέλουν να πάνε φέτος το καλοκαίρι,ψάχνουν βδομάδες πριν κ δυσκολεύονται.

domino

Member
Καλημέρα,έχουμε αποφασίσει να ''κατεβάσουμε ρολά'' για 10 μέρες τέλος Αυγούστου.Θέλουμε να πάμε κάπου να ξεκουραστούμε αλλά να μην είναι και τελείως ερημικά.Να έχουμε επιλογές σε αξιοθέατα ή εξόδους.Έχουμε ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη και ψάχνουμε έναν προορισμό που δεν έχουμε πάει και να μας εντυπωσιάσει!!Έχω σκεφτεί Ιταλία και Ισπανία αλλά όχι στα πολύ τουριστικά.Αν κάποιος έχει πάει κάπου διαφορετικά και μπορεί να μας πει καμιά ιδέα,θα ήταν πολύ βοηθητικό!!

Δεν μας λες και λεφτά; Γιατί σε βλεπω άρχοντα ενα μηνα πριν , Αύγουστο μηνα

annoula

Member
Είμαστε ζευγάρι.Ωραία ειναι και η θάλασσα αλλα όχι απαραίτητη!Καλό θα ήταν να μην βρέχει..Μου αρέσει πολύ το Λονδίνο αλλα ο καιρος είναι αστατος και εχουμε παει ήδη.Σκέφτηκα και την Σκωτία αλλα με προβληματίζει ο καιρος.Γι αυτο είπα για Ιταλία και Ισπανία.
Εγώ ξετρελάθηκα με την Δαλματία. Ντουμπρόβνικ, Κότορ, Μόσταρ όλα παραμυθένια και πολύ ανώτερα των προσδοκιών μου.Το Μαυροβούνιο εχει εκπληκτικές διαδρομές, σε κάποια σημεία μαγικά φιορδ που θυμίζουν Νορβηγία και γενικά σ όλη την Δαλματία απίθανο φαγητό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom