• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενικά Αναζήτηση προορισμού.

VasoKl

New Member
Οτι χαμηλη τιμη βρεις θα ειναι ως τη Δευτερα 00.01..απο κει κ περα οτι προσφορα υπαρχει ξεχνα τη!ειναι ΗΔΗ πολυ αργα για το συγκεκριμενο 3μερο,τα εισιτηρια εχουν ακριβυνει αισθητα κ εισαι 4 μηνες σχεδον πριν....ωστοσο για εκτος του συνηθισμενου θα κοιταγα Μαροκο ή Καϊρο
Ναι, εχω δει οτι ηδη οι τιμες ειναι αρκετα ανεβασμενες.. πολυ ωραια ιδεα για Καϊρο, Μαρόκο.. λογω του οτι η παρεα μου εχει ξανα παει, το εχουν βγαλει εκτος. Απο Βαρκελωνη, Δουβλινο και Βουδαπεστη.. εχεις καποια εικονα ;

varioAthens

Member
Καλησπέρα σε ολους! Συγχαρητηρια για τη δημιουργια αυτου του σαιτ, καθως ειναι πολυ βοηθητικο. Ως πολύ καινούργια στο site θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη όλων σας για ένα ταξίδι για τέσσερα βράδια που θέλω να κάνω 25η Μαρτίου σε έναν ευρωπαϊκό προορισμό. Θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα όσον αφορά το ρυθμό της καθημερινότητας, τις συνήθειες αλλά και κατ επέκταση το τοπίο. Ειμαι ανοιχτή όσον αφορά την εξοχή αλλά και την πόλη ως προορισμο. Αποκλειω τα: Λονδίνο, Ιταλία, Στοκχολμη, Πράγα, Βερολίνο, Πορτογαλία και Παρισι, καθως εχω ηδη επισκευτει αυτα τα μερη. Η πρότασεις σας, η βοήθεια σας και η εμπειρία σας θα μου φανεί πολύ χρήσιμη όπως και αν έχετε υπόψιν χαμηλές τιμές ή κάποιο σαιτ που να βάλει χαμηλες τιμές η κάποια εκπτώση, από οτι γνωρίζω την Τρίτη είναι travel Tuesday οπότε μάλλον θα προσπαθήσω να κλείσω τα εισιτήρια.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !
Σχετικα με την Βαρκελωνη που ρωτας, ειναι πολυ ωραια πολη αλλα δεν θα δεις συγκλονιστικες διαφορες στην καθημερινοτητα οπως πχ στο Καιρο. Μαροκο επισης διαφορετικο αλλα θελει πιο πολλες μερες.

maria91

Member
Ναι, εχω δει οτι ηδη οι τιμες ειναι αρκετα ανεβασμενες.. πολυ ωραια ιδεα για Καϊρο, Μαρόκο.. λογω του οτι η παρεα μου εχει ξανα παει, το εχουν βγαλει εκτος. Απο Βαρκελωνη, Δουβλινο και Βουδαπεστη.. εχεις καποια εικονα ;
Δουβλινο εικαζω χειμερινο καιρο,Βαρκελωνη καλυτερο καιρο αλλα υπερβολικα πολυς κοσμος κ Βουδαπεστη μια απο τα ιδια,ισως Βουδαπεστη να σας βγει λιγο πιο φθηνα αλλα κ παλι με εξαιρεση το Δουβλινο δε ξεφευγεις απο τα ευρωπαϊκα στανταρ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα όσον αφορά το ρυθμό της καθημερινότητας, τις συνήθειες
Δε ξέρω κατά πόσο γίνεται να βρεις κάτι τέτοιο εντός Ευρώπης.
αλλά και κατ επέκταση το τοπίο.
Αυτο ναι, ειναι εφικτό. Γιατί δε κοιτάτε προς Τουρκία μεριά που και μακριά δεν είναι αλλά έχει και περιπτώσεις εκτός των συνηθισμένων, πχ Καππαδοκία.
Απο Βαρκελωνη, Δουβλινο και Βουδαπεστη.. εχεις καποια εικονα ;
Ωραία, πολύ τουριστικά (ίσως και ακριβά στα δύο πρώτα) και με έντονη ζωή, νυχτερινή και μη.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Unpopular opinion, αλλά το Δουβλίνο για μένα είναι άσχημο και βαρετό. Ωστόσο, η Βόρειος Ιρλανδία είναι όνειρο και σε 4 μέρες κάνετε παπάδες. Από αρχαία μέχρι τοπία τα σπάει και θα είστε σε εποχή εκτός... Κινέζων που κατακλύζουν για να δουν κάτι σκηνικά από ταινίες/σειρές που γυρίστηκαν εκεί.

Διαφορετικές και σχετικά κοντά είναι η Γεωργία και η Αρμενία.

Άλλη καθημερινότητα έχει η Σκανδιναβία, μια Σουηδία θα τη χτυπούσα, η Στοκχόλμη είναι πανέμορφη, το Βάσσα από τα ωραιότερα θεάματα που μπορεί να δει κανείς στην Ευρώπη και πολύ κοντά έχει πολλές πόλεις και κωμοπόλεις , εύκολα χτυπάς πχ Ουψάλα. Άκυρο, μόλις είδα ότι έχεις πάει.

Ωραία εποχή είναι και για Μάλτα, Νότια Γαλλία (κάποιοι θα πουν ότι είναι λίγες οι 4 μέρες αλλά ένα Arles-Nimes-Carcasson είναι υπεροχο τέτοια εποχή χωρία τα γιαμ-γιαμ φαγητάκια), φυσικά υπάρχουν τα ΗΑΕ αν είναι του στιλ σας (διαφορετικό το λες σίγουρα), η αδυναμία μου θα ήταν -ειδικά για τέτοια εποχή- ένα Σεβίλλη-Γρανάδα και τέλος δε θα με χάλαγε κι ένα Ελσίνκι-Ταλίνν.

alma

Member
Απο Βαρκελωνη, Δουβλινο και Βουδαπεστη.. εχεις καποια εικονα ;
Έχω επισκεφθεί και τα 3.
Με διαφορά ομορφότερη η Βουδαπέστη .Μετά θα έβαζα τη Βαρκελώνη και πολύ πιο κάτω το Δουβλίνο.

Αλλιώς θα σκεφτόμουν Τιφλίδα η Γιερεβάν για οικονομικότερα και λίγο διαφορετικά τοπία.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Ειναι ομορφοι προορισμοι και οι 3,τους εχω επισκεφτει ολους.Ειναι διαφορετικες επιλογες τοσο αρχιτεκτονικα οσο και γεωγραφικα, απο ομορφια πολης με σειρα βάζω Βουδαπεστη,Βαρκελωνη και μετα Δουβλινο.

Δουβλινο :για δυο μερες καλα ειναι αλλα μετα δεν εχει κατι αλλο να σου δωσει.Ειναι γραφικο αρκετα σε καποια σημεια εκει με τις γεφυρουλες και το Temple bar αλλα ως εκει η ομορφια του, μετα κατανταει βαρετο.Ειδικα εαν εχεις ξαναπαει και σε αλλες πολεις στη Βρετανια ειναι αυτο το στυλ .Παρολα αυτα αξιζει μια επισκεψη γιατι oι pub του αποτελουν μοναδικη εμπειρια και το να πιεις μια guinness μαζι με ενα χαμο απο Ιρλανδους ειναι λογως για μενα επισκεψης.Παρολα αυτα η Ιρλανδια εχει τρομερη φυση ,αγρια τοπια ,βραχωδης ακτες ,καστρα στη μεση του πουθενα ,αξιζει να βγειτε για μενα και εκτος.Ειναι ο πιο φυσιολατρικος προορισμος απο τους αλλους ετοιμασου για μελαγχολικα τοπια,ατμοσφαιρα και βορειο καιρο.

Βαρκελωνη: στανταρακι επιλογη να περασεις καλα, εντονη ζωη ,πολυ αξιοθεατο,καλο φαι, αλλα δεν θα δεις κατι πολυ διαφορετικο οπως λες καθως ειναι οτι πιο κοντα στην κουλτουρα μας στην Ελλαδα .Στα μειον ο υπερτουρισμος της και οτι ακριβα σαν τιμες.

Βουδαπεστη:πανεμορφη πολη ,τρομερη αρχιτεκτονικη,μεγαλα πεζοδρομια σε λεοφωρους,Δουναβης βαρκαδες,γεφυρες για μενα η πιο ομορφη με την κλασσικη ευρωπαικη εννοια.Στα συν οτι παρολο που ο τουρισμος εχει ανεβει και εδω και μαζι και οι τιμες ,ειναι και παλι οικονομικα σε σχεση με πολλους αλλους ευρωπαικους προορισμους.

Last edited:

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Έχω επισκεφθεί και τα 3.
Με διαφορά ομορφότερη η Βουδαπέστη .Μετά θα έβαζα τη Βαρκελώνη και πολύ πιο κάτω το Δουβλίνο.

Αλλιώς θα σκεφτόμουν Τιφλίδα η Γιερεβάν για οικονομικότερα και λίγο διαφορετικά τοπία.
Οι ειδήσεις για την Τυφλίδα δεν είναι καλές μάλλον θα υπάρχουν ταραχές στο μελλον...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.674
Μέλη
39.417
Νεότερο μέλος
Panagiotis _gfk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom