Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
'Ολα τα λεφτά ήταν η διαστροφή του! έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο σε σειρά;
Αλλάζει άρδην η θεματολογία, ο κάθε κύκλος ασχολείται με μια άλλη φάση στη ζωή τους. Για μένα είναι τοπ, αλλά γούστα είναι αυτά.
Τέτοιον λιγούρη από τα πρώτα κιόλας επεισόδια; Όχι... :haha:

Θα τελειώσω το ΣΚ τον 4ο κύκλο του Outer Banks, μπορεί να το συνεχίζω πάλι. Θυμάμαι πάντως μου άρεσε πολύ η γλώσσα, με πολλές Σκοτσέζικες (ή Γαελικές ?) λέξεις και εκφράσεις, που θύμιζαν λίγο παραπάνω και σειρά εποχής.

varioAthens

Member
Δεν θα πω κατι καινουριο, ηθελα απλα να επισημανω ποσο "δυνατη" ειναι η σειρα "Adolesence"... το μονοπλάνο, οι ερμηνείες ολων των ηθοποιων με αποκορυφωμα του μικρου πρωταγωνιστη και του πατερα, του οποιου ειναι σπαρακτικη... πραγματικα συγκλονιστικη σειρα...

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Δεν θα πω κατι καινουριο, ηθελα απλα να επισημανω ποσο "δυνατη" ειναι η σειρα "Adolesence"... το μονοπλάνο, οι ερμηνείες ολων των ηθοποιων με αποκορυφωμα του μικρου πρωταγωνιστη και του πατερα, του οποιου ειναι σπαρακτικη... πραγματικα συγκλονιστικη σειρα...
Συμφωνώ! Με συγκλόνισε!

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Μια και μας κλείδωσαν την ίντριγκα για σήμερα :haha: ας μιλήσω λίγο για τις τελευταίες σειρές που παρακολούθησα.

Zero Day με τον υπέροχο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ωραία πλοκή, μόνο 6 επεισόδια με το πρώτο να τα σπάει και μια αναμενόμενη κάθαρση προς το τέλος.

Οutlander η σαιζόν 7β. Είναι από τις πιο αγαπημένες μου σειρές έτσι κι αλλιώς, είμαι ταγμένη στον Τζέιμι, δεν έχω να πω περισσότερα. Είδα μονορούφι.

White Lotus, δεν τρελλάθηκα, τον πρώτο κύκλο τον είδα με πολλή βαριεστημάρα, ο δεύτερος μου άρεσε, ο τρίτος μου φαίνεται το ίδιο ανούσιος αλλά έπαιξαν λίγα επεισόδια μέχρι στιγμής. Εξαίρεση η παρουσία της Τζένιφερ Κούλιτζ.

Severance, ακούστηκε πολύ, πετάω τη σκούφια μου για τραβηγμένο πρωτότυπο θέμα, ωστόσο δεν με κέρδισε, το βρήκα χλιαρό και ξενέρωτο. Τελείωσα τον πρώτο κύκλο και τον δεύτερο δεν τον ξεκίνησα ποτέ.

Adolesence, μόλις το ξεκίνησα και συμφωνώ ήδη με την @Smaragda53, με καθήλωσε. Θα επανέλθω στο τέλος αλλά προβλέπω κλάμα.
Εύα με μπέρδεψες. Ή έγινε λάθος ή είσαι μέσα στο μυαλό μου (το δεύτερο είναι λίγο spooky!😂)Ποτε έγραψα για το adolescence? προχθές το είδα μονορούφι γιατί πως να το αφήσεις? 1ο και 3ο επεισοδιο κορυφαία. Αυτή δεν είναι σειρά, είναι πραγματικότητα, αλήθεια, ζωή. Άφωνη! 2 μέρες τώρα τη σκέφτομαι συνεχεια. Στομάχι πιασμένο, μάτια να τσούζουν κλπ.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Και μενα ειναι πολυ αγαπημενη μου σειρα… στο τοπ3 ολων των αγαπημενων μου μπορω να πω… και για το λογο αυτο μου συστησαν Βικινγκς! Εχει δει κανεις;
Την έχω δει εγώ τη σειρά Vikings. Ξεκινά λίγο χαλαρά και δεν κρατά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, αλλά αν της δώσεις χρόνο αλλάζει προς το πολύ καλύτερο (κάπου στη 2η σεζόν). Για μένα η σειρά έχει και μία από τις πιο δυνατές σκηνές που έχω δει σε οποιαδήποτε σειρά/ταινία.

varioAthens

Member
Την έχω δει εγώ τη σειρά Vikings. Ξεκινά λίγο χαλαρά και δεν κρατά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, αλλά αν της δώσεις χρόνο αλλάζει προς το πολύ καλύτερο (κάπου στη 2η σεζόν). Για μένα η σειρά έχει και μία από τις πιο δυνατές σκηνές που έχω δει σε οποιαδήποτε σειρά/ταινία.
Χωρις να κανεις σποιλερ, σε ποιον κυκλο ειναι η σκηνη που λες?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εύα με μπέρδεψες. Ή έγινε λάθος ή είσαι μέσα στο μυαλό μου (το δεύτερο είναι λίγο spooky!😂
Eγώ σε μπέρδεψα με τη @romantic woman :) Αλλά εντάξει τελικά είδες, έπεσα μέσα! 'Ασε που την είδαμε όλοι τη σειρά.

Και γω με τη σειρά μου να πω ότι εντυπωσιάστηκα πολύ με το Adolescence, με την απλότητα του σεναρίου που ακολουθεί τη ροή δίχως σύνθετες εξελίξεις κ απλά θέτει τα καίρια ερωτήματα.
Καθηλωτικός ο Στήβεν Γράχαμ, αρρωστάκι οπαδός της Λιβερπούλ και εξαιρετικός στο ρόλο του πατέρα που αναρωτιέται τι έκανε λάθος.
Ταυτίστηκα και χαίρομαι που δεν έχω έφηβα παιδιά να τα ανατρέφω παρέα με το ινσταγκράμ.
'Οσοι έχετε να τη δείτε μαζί με τα παιδιά σας και να κάνετε ωραίες συζητήσεις!

αυτή τη σειρά δεν κατάφερα να την προχωρήσω πέρα από 2 επεισόδια. Κακή χημεία :haha:

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Στον 4ο.

αυτή τη σειρά δεν κατάφερα να την προχωρήσω πέρα από 2 επεισόδια. Κακή χημεία :haha:
Ναι στην αρχή και εμένα δεν μου άρεσε, αλλά από τη 2η season και μετά άλλαξα γνώμη. Αν σου αρέσει έστω και λίγο το θέμα της, αξίζει μία ακόμα ευκαιρία.

varioAthens

Member
Κατι αναλογο μου συνεβη με τη σειρα Dexter... Τα πρωτα 10 επεισοδια του 1ου κυκλου τα εβλεπα με καταναγκασμο για να καταλαβω γιατι γινοταν τοτε τετοιος χαμος... Ε προς τα τελευταια επεισοδια του πρωτου κυκλου εγινε το μπαμ: κολλησα για ολους τους επομενους κυκλους σταθερα και χωρις να ξεφουσκωσει ο ενθουσιασμος σε κανεναν κυκλο οπως εγινε πχ στο Lost... ο Dexter ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες ever.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Το Line of Duty το έχει δει κανείς;
Μου έχει ξεφύγει και το Dexter οπότε σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα από τα δύο. Βλέπω βαριές βαθμολογίες και τα δύο στο Imdb

paykopete

Member
Κατι αναλογο μου συνεβη με τη σειρα Dexter... Τα πρωτα 10 επεισοδια του 1ου κυκλου τα εβλεπα με καταναγκασμο για να καταλαβω γιατι γινοταν τοτε τετοιος χαμος... Ε προς τα τελευταια επεισοδια του πρωτου κυκλου εγινε το μπαμ: κολλησα για ολους τους επομενους κυκλους σταθερα και χωρις να ξεφουσκωσει ο ενθουσιασμος σε κανεναν κυκλο οπως εγινε πχ στο Lost... ο Dexter ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες ever.
Σειραρα εννοειται!!! Το dexter new blood δεν μου αρεσε που περιμεναμε και ποσα χρονια... Και εν τω μεταξυ θα βγει και συνεχεια (αν εχεις δει το new blood θα καταλαβεις οτι την τραβανε απο τα μαλλια) και θα λεγεται ressurections.
Δες παντως το dexter original sin οταν ητανε φοιτητης και μπηκε στην αστυνομια! Αρκετα καλη και παιζει και νοσταλγια για την κανονικη σειρα! Προσφατα τελειωσε και βλεπεται πολυ ευχαριστα!

Σε αλλα λογια το adolescence ειναι οντως εξαιρετικο! Απο τις καλυτερες mini tv series! Η σκηνοθεσια και το γυρισμα με την καμερα ειναι μοναδικα! Μια σειρα που σου μενει, σε προβληματιζει και την σκεφτεσαι αρκετα μετα. Ειναι απο τα διαμαντακια που λεμε!
Stephen Graham ειναι ηθοποιαρα, τον ακολουθω με κλειστα ματια! Να δειτε την σειρα Time (3 επεισοδια) που παιζει ο Graham και ο επισης πολυ καλος Sean Bean! Και αλλη μια αγαπημενη με Graham ειναι το The Virtues (4 επεισοδια).

Σε animated series οποια/ος ενδιαφερεται ας δει Blue Eye Samurai (απο Michael Green που ασχοληθηκε με το Blade Runner 2049) και Arcane. Αδιανοητα καλα και τα 2!

Last edited:

varioAthens

Member
Σειραρα εννοειται!!! Το dexter new blood δεν μου αρεσε που περιμεναμε και ποσα χρονια... Και εν τω μεταξυ θα βγει και συνεχεια (αν εχεις δει το new blood θα καταλαβεις οτι την τραβανε απο τα μαλλια) και θα λεγεται ressurections.
Δες παντως το dexter original sin οταν ητανε φοιτητης και μπηκε στην αστυνομια! Αρκετα καλη και παιζει και νοσταλγια για την κανονικη σειρα!
Δεν εχω δει τιποτα για να μην μου χαλασει η εικονα για τη σειρα... αλλα αμα το προτεινεις θα τον δω και ως φοιτητη!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.965
Μέλη
39.668
Νεότερο μέλος
funroad

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom