Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
'Ολα τα λεφτά ήταν η διαστροφή του! έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο σε σειρά;
Αλλάζει άρδην η θεματολογία, ο κάθε κύκλος ασχολείται με μια άλλη φάση στη ζωή τους. Για μένα είναι τοπ, αλλά γούστα είναι αυτά.
Τέτοιον λιγούρη από τα πρώτα κιόλας επεισόδια; Όχι... :haha:

Θα τελειώσω το ΣΚ τον 4ο κύκλο του Outer Banks, μπορεί να το συνεχίζω πάλι. Θυμάμαι πάντως μου άρεσε πολύ η γλώσσα, με πολλές Σκοτσέζικες (ή Γαελικές ?) λέξεις και εκφράσεις, που θύμιζαν λίγο παραπάνω και σειρά εποχής.

varioAthens

Member
Δεν θα πω κατι καινουριο, ηθελα απλα να επισημανω ποσο "δυνατη" ειναι η σειρα "Adolesence"... το μονοπλάνο, οι ερμηνείες ολων των ηθοποιων με αποκορυφωμα του μικρου πρωταγωνιστη και του πατερα, του οποιου ειναι σπαρακτικη... πραγματικα συγκλονιστικη σειρα...

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Δεν θα πω κατι καινουριο, ηθελα απλα να επισημανω ποσο "δυνατη" ειναι η σειρα "Adolesence"... το μονοπλάνο, οι ερμηνείες ολων των ηθοποιων με αποκορυφωμα του μικρου πρωταγωνιστη και του πατερα, του οποιου ειναι σπαρακτικη... πραγματικα συγκλονιστικη σειρα...
Συμφωνώ! Με συγκλόνισε!

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Μια και μας κλείδωσαν την ίντριγκα για σήμερα :haha: ας μιλήσω λίγο για τις τελευταίες σειρές που παρακολούθησα.

Zero Day με τον υπέροχο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ωραία πλοκή, μόνο 6 επεισόδια με το πρώτο να τα σπάει και μια αναμενόμενη κάθαρση προς το τέλος.

Οutlander η σαιζόν 7β. Είναι από τις πιο αγαπημένες μου σειρές έτσι κι αλλιώς, είμαι ταγμένη στον Τζέιμι, δεν έχω να πω περισσότερα. Είδα μονορούφι.

White Lotus, δεν τρελλάθηκα, τον πρώτο κύκλο τον είδα με πολλή βαριεστημάρα, ο δεύτερος μου άρεσε, ο τρίτος μου φαίνεται το ίδιο ανούσιος αλλά έπαιξαν λίγα επεισόδια μέχρι στιγμής. Εξαίρεση η παρουσία της Τζένιφερ Κούλιτζ.

Severance, ακούστηκε πολύ, πετάω τη σκούφια μου για τραβηγμένο πρωτότυπο θέμα, ωστόσο δεν με κέρδισε, το βρήκα χλιαρό και ξενέρωτο. Τελείωσα τον πρώτο κύκλο και τον δεύτερο δεν τον ξεκίνησα ποτέ.

Adolesence, μόλις το ξεκίνησα και συμφωνώ ήδη με την @Smaragda53, με καθήλωσε. Θα επανέλθω στο τέλος αλλά προβλέπω κλάμα.
Εύα με μπέρδεψες. Ή έγινε λάθος ή είσαι μέσα στο μυαλό μου (το δεύτερο είναι λίγο spooky!😂)Ποτε έγραψα για το adolescence? προχθές το είδα μονορούφι γιατί πως να το αφήσεις? 1ο και 3ο επεισοδιο κορυφαία. Αυτή δεν είναι σειρά, είναι πραγματικότητα, αλήθεια, ζωή. Άφωνη! 2 μέρες τώρα τη σκέφτομαι συνεχεια. Στομάχι πιασμένο, μάτια να τσούζουν κλπ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.963
Μέλη
39.665
Νεότερο μέλος
viviluna

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom