liopyr
Member
Τώρα πρόσεξα πως υπάρχει και σε παιχνίδι αυτό το πράγμα!
Είδα και βίντεο στο youtube, πόνεσαν τα μάτια μου..
Μέτρια πράγματα. Έχει ένα ψιλό ενδιαφέρον αλλά τίποτα ιδιαίτερο.Το Masters of Sex τι λέει? Τα άλλα δε νομίζω ότι είναι του γούστου μου, αλλά ευχαριστώ
Μα το Walking Dead είναι πρωτίστως βίντεογκέιμ και μετά σειρά....αν έχεις παίξει ξέρεις.Τώρα πρόσεξα πως υπάρχει και σε παιχνίδι αυτό το πράγμα!
Το big bang theory είναι για λίγο ''ιδιαίτερο'' κοινό εγώ που δεν ανήκω σε αυτό πάντως το απολαμβάνω πραγματικά...συμβουλή μου: ΜΗΝ το βλέπεις με πολυτεχνίτη και ειδικά με φυσικό θα σου σπάσει τα νεύρα....Κάποια στιγμή λέω να ξεκινήσω επιτέλους και το big bang theory.
Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω εγώ δεν ψήθηκα ποτέ να το δω και πιστεύω ούτε πρόκειται μόνο και μόνο που παίζει αυτή...Κάποια είχε πει ότι θα ξεκινήσει το Walking dead...Χμ όλα καταγράφονται
Πρωτίστως κόμικ είναι.Μα το Walking Dead είναι πρωτίστως βίντεογκέιμ και μετά σειρά....αν έχεις παίξει ξέρεις.
E ναι...πιο αντιπαθητική κι από τη Ντεμπ παίζει να ήταν...κονταροχτυπιούνται στη λίστα!Αυτό φανταζομαι ότι ξεκινάει από το Prison Brake, ε?
fkjsdfjsdfjsdfkjsjdfhskdfsdfnaiallaknanaanastainetaihroufianafdsfksjkdfhsdk....Η Ντεμπ είναι ανίκητη.
SPOILER ALERT:
fkjsdfjsdfjsdfkjsjdfhskdfsdftoylaxistonhallhpethaineisyntomafdsfksjkdfhsdk.
Και εγώ το απολάμβανα πολύ το bing bang theory, άλλα κάπου στη πέμπτη σεζόν το βαρέθηκα...Το big bang theory είναι για λίγο ''ιδιαίτερο'' κοινό εγώ που δεν ανήκω σε αυτό πάντως το απολαμβάνω πραγματικά...συμβουλή μου: ΜΗΝ το βλέπεις με πολυτεχνίτη και ειδικά με φυσικό θα σου σπάσει τα νεύρα....
Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω εγώ δεν ψήθηκα ποτέ να το δω και πιστεύω ούτε πρόκειται μόνο και μόνο που παίζει αυτή...