• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

gatath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Βλέπαμε τον πρώτο κύκλο (την ώρα του φαγητού :D). Προς σαπουνόπερα κλίνει, αλλά έχει και κάποια συμπαθητικά στοιχεία.
Ναι ναι με όλους αυτούς τους ζάμπλουτους όντως θυμίζει λίγο σαπουνόπερα! Τα εκατομμύρια τα έχουν για στραγάλια οι άτιμοι!! :p

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Αν σου αρέσουν οι σειρές με καλούς και προπάντων απλούς αστυνομικούληδες , όχι τίποτα υψηλόβαθμους, που αγωνίζονται καθημερινά στους δρόμους του Οντάριο για το κοινό καλό σου χω το Rookie Blue. Με μπόλικο τζέρτζελο, με ακόμη πιο μπόλικα ρομάντζα με τις υπαρξιακές τους αγωνίες με χιούμορ και σασπένσ. Δεν είναι και για έμμυ η σειρά αλλά την έχω φτάσει στην 4η σεζόν ευχάριστα και περιμένω την 5η πως και πως...Είναι και Καναδικής παραγωγής :)
Καναδέζικο αστυνομικο; Μια φορά είχα δει μια ταινία αστυνομική από Καναδά και ήταν σαν ερασιτεχνική μπροστά στις αμερικάνικες. Μπορεί να ήταν βέβαια και αυτή που είδα εγώ και να τους παρεξήγησα :p

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ασχετο αλλα... anny πραγματικα αναρωτιεμαι ποτε προλαβες και ειδες τοσες σειρες... ;) :)
Ε, δεν είναι και δύσκολο. Τις καθημερινές (Δε-Πε) ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια του βραδυνού φαγητού και ένα μετά και τα Σ/Κ ένα με το μεσημεριανό φαγητό. Παιδιά και σκυλιά για ντάντεμα δεν έχουμε, οπότε βγαίνουν τα κουκιά.
Τις Παρασκευές κάνουμε αποτοξίνωση :D

varioAthens

Member
Ε, δεν είναι και δύσκολο. Τις καθημερινές (Δε-Πε) ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια του βραδυνού φαγητού και ένα μετά και τα Σ/Κ ένα με το μεσημεριανό φαγητό. Παιδιά και σκυλιά για ντάντεμα δεν έχουμε, οπότε βγαίνουν τα κουκιά.
Τις Παρασκευές κάνουμε αποτοξίνωση :D
Μηπως θελετε Παρασκευες να κανουμε τραμπα? Εσεις παιδια εμεις αποτοξινωση? :p :p

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ τώρα είμαι στη φάση που κατεβάζω τα πρώτα επεισόδια του Da Vinci's Demons... Το έχει δει κάποιος να μου πει αν δικαίως ή αδίκως ξεροσταλιάζω πάνω από τον υπολογιστή περιμένοντας το να κατέβει;;;
Και η απάντηση είναι δικαίως!! Είδα και τα 8 επεισοδια του πρώτου κύκλου μονορουφι!! Αν κάποιος αποφασίσει να τη δει να είναι προετοιμασμένος και για κάποιες "σκληρές" σκηνές...

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Και συνεχίζεται το Homeland χωρίς Μπρόντι. Μάλλον σ'αυτον τον κύκλο είναι guest star!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και συνεχίζεται το Homeland χωρίς Μπρόντι. Μάλλον σ'αυτον
Ε τον δειξανε στο 2ο επεισοδιο ! Εχω την εντυπωση οτι περιμενουν να του μακρυνει το μαλλι επειδη κουρευτηκε γουλι :p

Last edited by a moderator:

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μάλλον ζήτησε περισσότερα λεφτά και του είπαν θα παίξεις με τα ίδια σε λιγότερα επεισόδια!:haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εμενα παντως αυτος σαν ηθοποιος μου τη δινει .
Μονο το χρωμα των μαλλιών του μου αρεσε , αλλα τωρα που τον ξουρισανε δε γουσταρω

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μονο το χρωμα των μαλλιών του μου αρεσε , αλλα τωρα που τον ξουρισανε δε γουσταρω
Χαχα! Έτερον εκάτερον! Είναι ο πρωταγωνιστής! :p

jimp

Member
Προσπαθω να καταλαβω τι σου αρεσει ακριβως στο χρωμα των μαλλιων του. Να μου ελεγες για τη γυναικα του και για ολα τα ωραια της να το συζητουσαμε...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Έχουμε το ίδιο χρώμα ρε φίλε μονο που του Brody ειναι φυσικό κόκκινο :p
Η γυναίκα του ωραια ειναι , αλλα οχι του γούστου μου
Άντε το κάναμε εδω μεσα αμερικαν μπαρ , γράφτε για καμία σειρά :p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα