• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Και εγώ το απολάμβανα πολύ το bing bang theory, άλλα κάπου στη πέμπτη σεζόν το βαρέθηκα...
Μπήκαν οι γκόμενες στη μέση γι αυτό (αγαπουλίνια κι αυτοί) αλλά και πάλι εγώ το παρακολουθώ ακόμα...
Sheldon for ever...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Αν πω οτι τον βρίσκω άχρωμο, άοσμο, άτριχο θα με μπανάρετε;;;:p

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αν πω οτι τον βρίσκω άχρωμο, άοσμο, άτριχο θα με μπανάρετε;;;:p
Ε, εντάξει, το άτριχος είναι κουσούρι, αλλά άχρωμος και άοσμος όχι. Άρα γλίτωσες το μπανάρισμα. :p
Είπαμε. Καπέλο πρέπει να αλλάξει. Παραείναι μικρό.

gatath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Βλέπει κανείς το revenge; Όλο το προσπερνούσα, αλλά τελικά είπα να το δω και έχει καλό σασπένς.

echo2011

Member
Κάποια είχε πει ότι θα ξεκινήσει το Walking dead...Χμ όλα καταγράφονται :p
Ελπίζω να μην πεταχτεί ο liopyr από πουθενά και μου χαλάσει το ψήσιμο :p
Ναι το σκεφτόμουν να το ξεκινήσω αλλά θέλω και παρέα! Το παιχνίδι το τερμάτησα το καλοκαίρι.. Γενικά τα παιχνίδια με ζόμπι μου αρέσουν.. Πάντως μόνη μου προτιμώ να βλέπω πιο χαρούμενα πράγματα! :)
Το big bang theory είναι για λίγο ''ιδιαίτερο'' κοινό εγώ που δεν ανήκω σε αυτό πάντως το απολαμβάνω πραγματικά...συμβουλή μου: ΜΗΝ το βλέπεις με πολυτεχνίτη και ειδικά με φυσικό θα σου σπάσει τα νεύρα....:p
χαχαχα οκ, αυτό μόνη μου θα το δω και δεν έχω καμία σχέση με φυσική, για την ακρίβεια φυσική, χημεία ήταν πάντα τα χειρότερα μου μαθήματα.. :p

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Βλέπει κανείς το revenge; Όλο το προσπερνούσα, αλλά τελικά είπα να το δω και έχει καλό σασπένς.
Βλέπαμε τον πρώτο κύκλο (την ώρα του φαγητού :D). Προς σαπουνόπερα κλίνει, αλλά έχει και κάποια συμπαθητικά στοιχεία.

varioAthens

Member
Βλέπαμε τον πρώτο κύκλο (την ώρα του φαγητού :D). Προς σαπουνόπερα κλίνει, αλλά έχει και κάποια συμπαθητικά στοιχεία.
Ασχετο αλλα... anny πραγματικα αναρωτιεμαι ποτε προλαβες και ειδες τοσες σειρες... ;) :)

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πάντως μόνη μου προτιμώ να βλέπω πιο χαρούμενα πράγματα! :)
Αν σου αρέσουν οι σειρές με καλούς και προπάντων απλούς αστυνομικούληδες , όχι τίποτα υψηλόβαθμους, που αγωνίζονται καθημερινά στους δρόμους του Οντάριο για το κοινό καλό σου χω το Rookie Blue. Με μπόλικο τζέρτζελο, με ακόμη πιο μπόλικα ρομάντζα με τις υπαρξιακές τους αγωνίες με χιούμορ και σασπένσ. Δεν είναι και για έμμυ η σειρά αλλά την έχω φτάσει στην 4η σεζόν ευχάριστα και περιμένω την 5η πως και πως...Είναι και Καναδικής παραγωγής :)

paefstra

Member
Το big bang theory είναι για λίγο ''ιδιαίτερο'' κοινό εγώ που δεν ανήκω σε αυτό πάντως το απολαμβάνω πραγματικά...συμβουλή μου: ΜΗΝ το βλέπεις με πολυτεχνίτη και ειδικά με φυσικό θα σου σπάσει τα νεύρα....:p
ή με ψυχολόγο/ ψυχίατρο ικανό να αναλύσει τη διαταραχή του Sheldon ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom