anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Υπενθύμιση για όλες τις σειρές: Προσοχή στις απαντήσεις και τις κριτικές σας, να μην περιλαμβάνουν spoilers.
Έχετε απόλυτο δίκιο αγαπητή Άννυ. Μη κάνουμε αυτά που μας τη σπάνεΥπενθύμιση για όλες τις σειρές: Προσοχή στις απαντήσεις και τις κριτικές σας, να μην περιλαμβάνουν spoilers.
Πάντως θα μου λείψουν τα πουκαμισάκια του. Φοράει μακράν τα καλύτερα πουκάμισα σε ξένη σειρά.
είδαμε και λίγο κωλ#@@κι Dexter κάτι έγινε γενικά...
[..]
Θα μου λείψει ο ίδιος ο Dexter, τα πουκαμισάκια του δε μου αρέσουν καθόλου ρε συ anny παίζει να προτιμώ τα κλαρωτά του Angel... τα δε σκαρπίνια του είναι τραγικά...
Για τα σκαρπίνια δεν έκανα καμία αναφορά. Τα πουκαμισάκια του ό,τι και να λες δεν παίζονται.
[..]
Καλά αυτός ο τύπος τί ακριβώς της βρίσκει?
Ρε δε μου πάει ο Ντέξτερ με πουκαμισιά ΔΑΠίτη...
Οτι η Ντεμπ γενικά βρίσκει άντρες δε το σχολιάζω καν το πιο εκενευριστικό και ασεξουαλικό πλάσμα που έχω δει ποτέ σε σειρά.
Ο Άνχελ είναι ΘΕΟΣ και πολύ γοητευτικός....
Ε, όχι και τα λινά πουκαμισάκια στα απίστευτα χρώματα είναι μόνο για ΔΑΠίτες....
Τα πουκάμισα του Dexter φοβερά, καμία σχέση με ΔΑΠίτη (μπλιαχ). Ρε σεις, αυτός ο Κουίν, πώς έχει αδυνατίσει έτσι, συλφίδα...
Οκ το ξεφτιλίσαμε λίγο αλλά ,πέρα οτι έχεις απομονώσει τα γραφόμενα μας, αν σου πετάξω τη λέξη Χάνα π.χ εσύ θα μου κάνεις ανάλυση για την υποκριτική ικανότητα της ?..συζητάνε για μία σειρά που έχει να κάνει με serial killer!
OTI THELW THA KANW!
Τα μηνύματα πρέπει να γράφονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να είναι ευανάγνωστα. Η χρήση των greeklish απαγορεύεται στο φόρουμ.OTI THELW THA KANW!