• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Για τα σκαρπίνια δεν έκανα καμία αναφορά. Τα πουκαμισάκια του ό,τι και να λες δεν παίζονται. Αλλά, είσαι ακόμα μικρό δεν ξέρεις...Θα μάθεις. :p
Και επίσης, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τον Ανχελ, τον οποίο λατρεύω.. (αυτό μάλλον πρέπει να το κοιτάξω, εε... :confused:)

Ασε, όλοι αγαπουλίνια μας βγήκαν τελευταία στο Dexter. Ακόμα και η Ντεμπ. Καλά αυτός ο τύπος τί ακριβώς της βρίσκει?

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ρε δε μου πάει ο Ντέξτερ με πουκαμισιά ΔΑΠίτη...
Οτι η Ντεμπ γενικά βρίσκει άντρες δε το σχολιάζω καν το πιο εκενευριστικό και ασεξουαλικό πλάσμα που έχω δει ποτέ σε σειρά.

Ο Άνχελ είναι ΘΕΟΣ και πολύ γοητευτικός....
(θα πάμε μαζί στο γιατρό και θα μας κάνει καλή τιμή... :p)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ε, όχι και τα λινά πουκαμισάκια στα απίστευτα χρώματα είναι μόνο για ΔΑΠίτες....
Είπαμε, έχεις ακόμα να μάθεις πολλά.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
T-shirt μαύρο ρε και μούσι (όχι μουσούμπα όμως)... :D
Γούστα είναι αυτά δεν αλλάζουν όσο και να περάσουν τα χρόνια...καβατζάραμε και τα 30...άσε!

Πάντως ευελπιστώ για ένα δυνατό φιναλέ αν και κάτι μου λέει οτι θα μείνω με την όρεξη!

Είδα και το πρώτο της 4ης σεζόν του Boardwalk Empire...εντάξει θα δούμε πως θα πάει, το Μαργκαριτάκι δε θα παίζει; Κι αν όχι εμένα ποια θα με εκνευρίζει όταν θα ξεμείνω από Ντεμπ, οεο???

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Κι αν όχι εμένα ποια θα με εκνευρίζει όταν θα ξεμείνω από Ντεμπ, οεο???
Η γυναίκα του Ray Donovan και η φιλενάδα του Μάικ Ρος από το Suits.
Και όλο και κάποια ακόμα θα σου βρούμε.

echo2011

Member
New girl!!! Aν σας αρέσουν οι sitcoms είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή! Είχε πριν λίγες ώρες πρεμιέρα η 3η season και κατεβάζω να το δω!

GTS

Member
Τα πουκάμισα του Dexter φοβερά, καμία σχέση με ΔΑΠίτη (μπλιαχ). Ρε σεις, αυτός ο Κουίν, πώς έχει αδυνατίσει έτσι, συλφίδα...

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είναι αρκετά σπαστική η τελευταία σεζόν του Dexter, όσο σπαστική είναι και αυτή η γιατρέσσα η Vogel. Ο Dexter εξελίσσεται σε αγαπουλίνι ολκής και η Debra από μαστούρω σε ήρωα (αν πεθάνει φυσικά). Προσπαθώ πολύ να μου αρέσει γιατί όσο αγάπησα το Dexter στις πρώτες σεζόν δεν έχω αγαπήσει σειρά. Θα μου λείψουν φυσικά τα σφίχτικα μπράτσα του, ο Άνχελ (θα έρθω και γω στο γιατρό μαζί σας) και το γέλιο του Μασούκα :p

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα πουκάμισα του Dexter φοβερά, καμία σχέση με ΔΑΠίτη (μπλιαχ). Ρε σεις, αυτός ο Κουίν, πώς έχει αδυνατίσει έτσι, συλφίδα...
Τον έχει ξεζουμίσει η αδελφή του Ανχελ.

• Like
Reactions: GTS

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος