• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Υπενθύμιση για όλες τις σειρές: Προσοχή στις απαντήσεις και τις κριτικές σας, να μην περιλαμβάνουν spoilers. :)

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπενθύμιση για όλες τις σειρές: Προσοχή στις απαντήσεις και τις κριτικές σας, να μην περιλαμβάνουν spoilers. :)
Έχετε απόλυτο δίκιο αγαπητή Άννυ. Μη κάνουμε αυτά που μας τη σπάνε :p

liopyr

Member
Γυναίκες,

Πάντως θα μου λείψουν τα πουκαμισάκια του. Φοράει μακράν τα καλύτερα πουκάμισα σε ξένη σειρά. :D
είδαμε και λίγο κωλ#@@κι Dexter κάτι έγινε γενικά... :p

[..]
Θα μου λείψει ο ίδιος ο Dexter, τα πουκαμισάκια του δε μου αρέσουν καθόλου ρε συ anny παίζει να προτιμώ τα κλαρωτά του Angel... τα δε σκαρπίνια του είναι τραγικά... :D
Για τα σκαρπίνια δεν έκανα καμία αναφορά. Τα πουκαμισάκια του ό,τι και να λες δεν παίζονται.
[..]

Καλά αυτός ο τύπος τί ακριβώς της βρίσκει?
Ρε δε μου πάει ο Ντέξτερ με πουκαμισιά ΔΑΠίτη...
Οτι η Ντεμπ γενικά βρίσκει άντρες δε το σχολιάζω καν το πιο εκενευριστικό και ασεξουαλικό πλάσμα που έχω δει ποτέ σε σειρά.

Ο Άνχελ είναι ΘΕΟΣ και πολύ γοητευτικός....
Ε, όχι και τα λινά πουκαμισάκια στα απίστευτα χρώματα είναι μόνο για ΔΑΠίτες....

(χμ, σχεδόν)..

Τα πουκάμισα του Dexter φοβερά, καμία σχέση με ΔΑΠίτη (μπλιαχ). Ρε σεις, αυτός ο Κουίν, πώς έχει αδυνατίσει έτσι, συλφίδα...

..συζητάνε για μία σειρά που έχει να κάνει με serial killer!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
..συζητάνε για μία σειρά που έχει να κάνει με serial killer!
Οκ το ξεφτιλίσαμε λίγο αλλά ,πέρα οτι έχεις απομονώσει τα γραφόμενα μας, αν σου πετάξω τη λέξη Χάνα π.χ εσύ θα μου κάνεις ανάλυση για την υποκριτική ικανότητα της ? :D

Επίσης εμείς φταίμε που ο fucking serial killer Dexter από εκεί που στις αρχές τον είχαν φάει τα δρομολόγια με το σκάφος και δεν προλάβαινε να αγοράζει σκουπιδοσακούλες στα τελευταία επεισόδια κοντεύει να καταντήσει να μπαίνει σε σκάφος για [URL='
:p

Last edited by a moderator:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αν συζητούσαμε για τους πρώτους κύκλους του Dexter, τότε η κουβέντα μας θα είχε άλλο χαρακτήρα.
Ενα επεισόδιο έμεινε όλο κι όλο και μάλιστε σε γλυκερό κύκλο. Αρα, το ενδιαφέρον έχει ήδη μετατοπιστεί σε αλλού.

Παρεμπιπτόντως μιας και μιλάμε για σκάφη. Δεν είναι φοβερό το όνομα του σκάφους του?

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

:p :p :p

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Τα μηνύματα πρέπει να γράφονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να είναι ευανάγνωστα. Η χρήση των greeklish απαγορεύεται στο φόρουμ.

Παρακαλείται κάποιος από τη διαχειριστική ομάδα να μας επαναφέρει στην τάξη... :D

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom