• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αλλαγές στο site

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Είδα την νέα αλλαγή στις "ταξιδιωτικές ιστορίες". Προσωπικά δεν μου αρέσει έτσι. Δεν έχεις εικόνα των νέων που μπαίνουν κατά ήπειρο. Μπορεί κάποιος να μην ενδιαφέρεται για την ήπειρο από την οποία εμφανίζεται η τελευταία εγγραφή. Για μένα πριν ήταν καλύτερο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δήμο αν κατάλαβα καλά μιλάς για την εμφάνιση της κεντρικής σελίδας των φόρουμς.

Οκ δεκτόν, θα δω τι μπορώ να κάνω.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Ψάχνω στο site για κάποιο link για πρόβλεψη καιρού σε Ελλάδα αλλά και έξω. Δεν ξέρω αν υπάρχει. Αν όχι μήπως θα έπρεπε να έχουμε ένα αξιόπιστο και να μπορούμε να πάρουμε πρόβλεψη;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Χμ είχα ένα block στην κεντρική σελίδα παλιά αλλά το σούταρα γιατί δεν το πολυχρησιμοποιούσαμε. Θα δω μήπως το ξαναβάλω.

Για λινκς τώρα προς το παρόν, δες το meteo.gr για Ελλάδα και το http://www.bbc.co.uk/weather/world/ για τον υπόλοιπο κόσμο.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
:haha:τι έγινε αφεντικό; Θα πάρουμε και μηχανάκια τύπου AGB; Τι δώρο προσφέρεις;:haha:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Δεφ, να πω κι εγω κατι? επειδη εμενα μου λειπει στο site, ισως να λειπει και σε αλλους...
στις φωτογραφιες, μηπως το ψαχτιρι θα μπορουσε να δουλευει και με το username των χρηστων? πχ αν γραψω v.z. να βρισκει τις φωτο μου... Νομιζω θα ηταν χρησιμο...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Βαρσαμία το έφτιαξα ήδη.

Στη γκάλερυ πλέον, κάτω κάτω υπάρχει μια "κατηγορία" που ονομάζεται MEMBER GALLERIES και αν την πατήσεις σου βγάζει όλες τις φωτογραφίες κάθε μέλους. Εκεί μπορείς να κάνεις κλικ στο μέλος που θες και να δεις όλες τις φωτο πούχει βάλει. Επίσης μπορείς να κάνεις και search με το username.

Happy? :)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
μπραβο Boss!!! θα το δοκιμασω... και θα σου πω παρατηρησεις:D

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
:roll:να σου πω?!.... το βρηκα το ψαχτιρι... (αν και θα με βολευε καλυτερο το κεντρικο ψαχτιρι, αλλα ειναι θεμα συνηθειας :) οποτε οκ), μπηκα... και μου βγαζει μονο μια φωτο μου... κανω κατι λαθος? αν παω αλφαβητικα π.χ. , βλεπω 1 φωτο απο καθε μελος.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
... :haha:τελικα χωρις το ψαχτιρι εινα πιο ευκολο.
sorry...:killme:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Βαρσαμία δε βλέπεις ΜΙΑ φωτό, σου δείχνει ΜΙΑ από όλες, και αν κλικάρεις σ'αυτήν , τότε σου βγάζει ΟΛΕΣ τις φωτο αυτού του μέλους...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος