Aegean Airlines Ακυρώσεις, αλλαγές, voucher, επιστροφή χρημάτων

maria91

Member
Εξαρτάται από τον προορισμό, για αρκετούς είναι 70€ (συν την διαφορά ναύλων).
Τοσα χρονια σ οσους προορισμους κ αν το βαζα ηταν 60€...επισης σημερα το απογευμα το βαλα για πτηση σε Βενετια μου εβγαλε 60€ δε προχωρησα στη αλλαγη,κοιταω τωρα κ ειναι 70€...ειναι λογικο???

adiaforos

Member
Δεν ξέρω για ποιους προορισμούς κοιτούσες ή από πότε ισχύει, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα της είναι:
  • 60€ για πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, Αυστρίας, Γερμανίας, Ουγγαρίας, Τσεχικής Δημοκρατίας, Τουρκίας, Ισραήλ, Πολωνίας, Ελβετίας, Λιβάνου, Ιορδανίας, Γεωργίας, Κροατίας, Μάλτας, Αρμενίας, Σλοβενίας, Ουκρανίας, Μαυροβουνίου, Τυνησίας, Μολδαβίας, Αιγύπτου, Σαουδικής Αραβίας.
  • 70€ για πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, Βελγίου, Ηνωμένου Βασιλείου, Ισπανίας, Σουηδίας, Δανίας, Εσθονίας, Φινλανδίας, Νορβηγίας, Ολλανδίας, Λουξεμβούργου, Ιρλανδίας, Λετονίας, Ρωσίας, Πορτογαλίας, Μαρόκου, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Λιθουανίας.
Οπότε για Βενετία θα έπρεπε να είναι 60€ (συν τη διαφορά ναύλων).

maria91

Member
Δεν ξέρω για ποιους προορισμούς κοιτούσες ή από πότε ισχύει, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα της είναι:
  • 60€ για πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, Αυστρίας, Γερμανίας, Ουγγαρίας, Τσεχικής Δημοκρατίας, Τουρκίας, Ισραήλ, Πολωνίας, Ελβετίας, Λιβάνου, Ιορδανίας, Γεωργίας, Κροατίας, Μάλτας, Αρμενίας, Σλοβενίας, Ουκρανίας, Μαυροβουνίου, Τυνησίας, Μολδαβίας, Αιγύπτου, Σαουδικής Αραβίας.
  • 70€ για πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, Βελγίου, Ηνωμένου Βασιλείου, Ισπανίας, Σουηδίας, Δανίας, Εσθονίας, Φινλανδίας, Νορβηγίας, Ολλανδίας, Λουξεμβούργου, Ιρλανδίας, Λετονίας, Ρωσίας, Πορτογαλίας, Μαρόκου, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Λιθουανίας.
Η Βενετια στην Ιταλια ειναι οποτε ερχεται για αλλη μια φορα μπινελικωμα στη αγαπημενη εταιρεια μας...

paefstra

Member
Τοσα χρονια σ οσους προορισμους κ αν το βαζα ηταν 60€...επισης σημερα το απογευμα το βαλα για πτηση σε Βενετια μου εβγαλε 60€ δε προχωρησα στη αλλαγη,κοιταω τωρα κ ειναι 70€...ειναι λογικο???
Αφου κανεις εδω και χρονια αυτη τη διαδικασια των αλλαγων, γιατι δεν βγαζεις flex?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τοσα χρονια το κοιταω για αλλαγη απο light αλλα ποτε δε τη πραγματοποιω,γι αυτο κ ξερω οτι ειναι το 60...
Αφού δεν το χρησιμοποιείς τι σε νοιάζει αν είναι 60 ή 70€?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το οτι θελω να το χρησιμοποιησω τωρα κ ενω γνωριζω κ πρεπει να ναι 60,ειναι 70???
Τι να σου πω; Εμένα παίζει σήμερα να μου χάρισαν ένα business. Θα το τσεκαρω τις επόμενες αύριο για σιγουριά αλλά δεν μπορώ να την κατηγορήσω την φίλη μου την Aegean. Αν είναι να μου χαρίζει εμένα ας σου παίρνει εσένα παραπάνω. Κάπως πρέπει να βγάλει τη χασουρα

maria91

Member
Τι να σου πω; Εμένα παίζει σήμερα να μου χάρισαν ένα business. Θα το τσεκαρω τις επόμενες αύριο για σιγουριά αλλά δεν μπορώ να την κατηγορήσω την φίλη μου την Aegean. Αν είναι να μου χαρίζει εμένα ας σου παίρνει εσένα παραπάνω. Κάπως πρέπει να βγάλει τη χασουρα
Ας ψοφησει η κατσικα του γειτονα που λεμε,κλασσικη ελληνικη σκεψη αλλα δε πειραζει καλη καρδια!

adiaforos

Member
Η Βενετια στην Ιταλια ειναι οποτε ερχεται για αλλη μια φορα μπινελικωμα στη αγαπημενη εταιρεια μας...
Μαρία, είμαι σίγουρος ότι για όλα υπάρχει μια εξήγηση, αλλιώς υπάρχει και το τηλεφωνικό κέντρο, όπου απαιτείς ότι δικαιούσαι (και πλέον), σύμφωνα με τους όρους. Όμως:
Θα ισχύει επιπλέον χρέωση επανακράτησης 10 ευρώ όταν το αίτημα για αλλαγή υποβληθεί εντός 7 ημερών πριν από το αρχικό ταξίδι. Μετά την αναχώρηση επιτρέπεται αλλαγή ημερομηνίας, πτήσης ή διαδρομής, με χρέωση €80 (ανά επιβάτη και ανά διαδρομή) σε ναύλο ίσης αξίας ή - αν ίσης αξίας ναύλος δεν είναι πλέον διαθέσιμος – στον αμέσως υψηλότερο διαθέσιμο ναύλο με χρέωση της διαφοράς που προκύπτει ανά περίπτωση, συν €80 (ανά επιβάτη και ανά διαδρομή). Η αλλαγή επιτρέπεται μόνο για την ίδια ομάδα ναύλων με την αρχική.
Οπότε εικάζω ότι το 70€ το είδες λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μια εβδομάδα πριν το ταξίδι. Εγώ συνήθως κάνω όπως προτείνει η paefstra όταν η διαφορά με το flex είναι μικρή, ειδικά στις εκπτώσεις, και μέχρι τώρα έχω υπερκαλύψει τη διαφορά που έχω δώσει σε flex και έχω γλυτώσει ταξίδια, από απρόσμενες αλλαγές στα σχέδιά μου, χώρια τα διπλά σχεδόν μίλια που δίνει ο flex.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.989
Μέλη
39.695
Νεότερο μέλος
Vicky28