• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αγορά βαλίτσας – χειραποσκευής

Bahari

Member
Γι αυτό δεν αγοράζουμε μαύρες η μπλε βαλίτσες.Εχω πορτοκαλί και ειναι αδύνατον να μπερδευτεί με άλλη.
Έχεις δίκιο. Παλιότερα είχα μια βαλίτσα "καρπουζί" με μπλε ροδάκια και δεν υπήρχε περίπτωση να μπερδευτεί με καμία άλλη. Η βαλίτσα του lidl, η οποία παρεμπιπτόντως είναι αντοχής και σαν καινούρια, παρά την ταλαιπωρία την οποία υφίσταται 2-3 φορές τον μήνα εδώ και σχεδόν 3 χρόνια, είναι γκρι ("καρώ") με πορτοκαλί γαζιά. Το ζήτημα είναι ότι ακριβώς την ίδια την έχουν μερικές εκατοντάδες Έλληνες και την βλέπω σχεδόν κάθε φορά που ταξιδεύω, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με αεροπλάνο.

Αφού τελικά βρήκες την κυρία και την άλλαξες και πήρες την δικιά σου όλα καλά!
Το ωραίο είναι ότι εκείνη το πήρε χαμπάρι πολλές ώρες μετά, ενώ εγώ είχα "ξεσηκώσει" την αστυνομία και το αεροδρόμιο και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη γιατί φοβόμουν μήπως και η βαλίτσα μου ταξίδευε για κάποια πόλη της Ευρώπης και δεν την έβλεπα ποτέ πια!

Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Παντως για οποιους ψαχνουν επωνυμες και σχετικα φτηνες βαλιτσες, θεωρω ανωτερο απο το Factory Outlet το Stock House του Bag stories στην Καλλιθεα. Οχι μονο μπορει να βρεις παλιοτερες σειρες της Delsey σε απιστευτες τιμες (ειχα βρει σε πακετο την μεσαια βαλιτσα, την χεραποσκευη και ενα σακιδιο της Delsey με 110 ευρω!) αλλα και αλλες μαρκες που ειναι απαγορευτικες στην κανονικη τους τιμη (Brics, Kipling κλπ). Το σημαντικοτερο ειναι οτι ακριβως διπλα ειναι το τμημα επισκευων οπου στα πλαισια της εγγυησης με την αποδειξη σου επιδιορθωνουν δωρεαν οτιδηποτε στην αποσκευη που εχεις.

ElinakiK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βένετο
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Παντως για οποιους ψαχνουν επωνυμες και σχετικα φτηνες βαλιτσες, θεωρω ανωτερο απο το Factory Outlet το Stock House του Bag stories στην Καλλιθεα. Οχι μονο μπορει να βρεις παλιοτερες σειρες της Delsey σε απιστευτες τιμες (ειχα βρει σε πακετο την μεσαια βαλιτσα, την χεραποσκευη και ενα σακιδιο της Delsey με 110 ευρω!) αλλα και αλλες μαρκες που ειναι απαγορευτικες στην κανονικη τους τιμη (Brics, Kipling κλπ). Το σημαντικοτερο ειναι οτι ακριβως διπλα ειναι το τμημα επισκευων οπου στα πλαισια της εγγυησης με την αποδειξη σου επιδιορθωνουν δωρεαν οτιδηποτε στην αποσκευη που εχεις.
Για πες κ καμιά διεύθυνση, πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες.. (πιστεύω επιτρέπεται με τους κανονισμούς)

fotast

Member
Κατά διαστήματα βάζει το Lidl μία γκρι τροχήλατη βαλίτσα καμπίνας γύρω στα 22€ με πολλές θήκες φερμουάρ πολύ βολική και γερή. Την έχω χρησιμοποιήσει σε πολλά ταξίδια και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το μειονέκτημα είναι ότι αν την παραδόσεις και την περιμένεις στον ιμάντα σε κάθε πτήση υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 ίδιες !! με κίνδυνο να μπερδευτεί κάποιος και να πάρει τη δικιά σου!!!
Πέρα απο την κάρτα με το όνομα βολεύει και ένα χρωματιστό κορδελάκι για να ξεχωρίζει.

paefstra

Member
Για πες κ καμιά διεύθυνση, πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες.. (πιστεύω επιτρέπεται με τους κανονισμούς)
Εχει στο εκπτωτικο χωριο McArthurGlen και στην Καλλιθεα Αγαμέμνονος 47 (στο δευτερο υπάρχει δίπλα και το τμήμα επισκευών)

Veda

New Member
Καλησπέρα σας!
Ταξιδεύω σε λίγες ημέρες από Αθήνα στη Ρώμη. Η χειραποσκευή μου, είναι σε ύψος 56εκ με τα ροδάκια. Κατά τα άλλα, εντός των προδιαγραφών. Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλησπέρα σας!
Ταξιδεύω σε λίγες ημέρες από Αθήνα στη Ρώμη. Η χειραποσκευή μου, είναι σε ύψος 56εκ με τα ροδάκια. Κατά τα άλλα, εντός των προδιαγραφών. Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

μπορεί και ναι, αλλά μπορεί και όχι. με ποιά εταιρεία??

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Γιατί μπορεί και ναι και όχι; Αν χωράει στο σχετικό κουτί όχι, λογικά!
IMG_20170907_122920.jpg

Veda

New Member
Γιατί μπορεί και ναι και όχι; Αν χωράει στο σχετικό κουτί όχι, λογικά! View attachment 216318
Πράγματι. Φαντάζομαι ότι χωρά αποσκευή 56εκ. Εκτός αν δεν υπάρχει καμία 'ελαστικότητα' από πλευράς εταιρίας...
Αυτό είναι και το ερώτημα μου. Αν στον 1 πόντο έστω, δεν το δέχονται.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Την πάτησα (κάπως) έτσι πριν μερικούς μήνες. Ήμουν στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη και την ώρα που περνούσα τον έλεγχο, με γύρισαν πίσω ζητώντάς μου να βγάλω και τα παπούτσια μου. Την ώρα λοιπόν που έβγαζα και στη συνέχεια έβαζα τα παπούτσια, πέρασε μια κυρία και πήρε τη δικιά μου βαλίτσα!!! Κατά συνέπεια πήρα κι εγώ τη δικιά της, χωρίς να το καταλάβω, και ταξίδεψα στην Αθήνα με αυτήν. Το κατάλαβα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και μετά ακολούθησε ένας μαραθώνιος μέχρι να την εντοπίσουμε, κάτι το οποίο έγινε αρκετές ώρες μετά. Τη βαλίτσα μου κατάφερα να την πάρω 4 μέρες μετά, αφού πρώτα ταξίδεψε μαζί με την κυρία σε κάποιο νησί του Αιγαίου. Για 4 μέρες ήμουν με μια ξένη βαλίτσα! :(Από τότε την έχω "στολίσει" με διάφορα πολύχρωμα κορδελάκια και 2 φορές μάλιστα μόλις είδα και άλλους να ταξιδεύουν με την ίδια βαλίτσα μαζί μου, τους είπα "σας παρακαλώ πολύ, προσέξτε ποια βαλίτσα θα πάρετε γιατί μου συνέβη αυτό κι αυτό":haha:
Την είχα πατήσει κι εγώ κάπως έτσι το μακρινό 1987 στον ιμάντα αποσκευών στις αφίξεις του δυτικού terminal του αεροδρομίου Ελληνικού. Εγώ (13 ετών) ερχόμουν από Ηράκλειο, ένας τύπος με ίδια βαλίτσα ερχόταν από Θεσσαλονίκη και μπέρδεψε τις βαλίτσες. Πήρε τη δική μου, και σα να μην έφτανε αυτό την παρέδωσε μετά για άλλη πτήση για Νέα Υόρκη. Εγώ πάλι, συνέχιζα για Λονδίνο αλλά ευτυχώς κατάλαβα από τον Ιμάντα ότι δεν ήταν η δική μου βαλίτσα και δεν την πήρα (τσέκαρα το tag). Ως αποτέλεσμα, πέρασα τρεις εβδομάδες στην Αγγλία χωρίς βαλίτσα...

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
επειδη ταξιδευω με επιγεια μεσα,μαθαινω διαφορα κολπα.οι κλεφτες αποφευγουν χρωματιστες και ξεχωριστες βαλιτσες που εντοπιζονται αμεσως..προτιμουν μαυρες,μπλε ,γκρι και καφε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom