• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αγορά βαλίτσας – χειραποσκευής

Μηνύματα
230
Likes
385
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
O ογκος ειναι ενα θεμα, αλλά αυτό το βλέπεις εσύ. Ξαναλέω είναι τελείως υποκειμενικό, αλλά προσωπικά δεν ειχα ποτέ θέμα. Μπορείς να το βαζεις στο χωρο αποσκευών σε τρενα/λεωφορεία. Το πιο σημαντικό είναι πώς θα βαλεις τα πράγματα (τα βαριά και ογκωδη κατω κατω) και να προσαρμόσεις σωστά τα λουριά μέσης (να ειναι ακριβώς πανω απ το κόκκαλο της λεκάνης) και χεριών, αν το κάνεις δεν καταλαβαίνεις τίποτα απο βαρος, μπορείς να προχωράς ώρες.
Και μια συμβουλή βγαλμένη απο εμπειρία, πάρε κάτι αξιόπιστο ειτε που σου εχει προτείνει κάποιος ειτε ο/η πωλητης/ρια.
Άφησα το μπακπακ μου Ελλαδα και πηρα ενα ταχα μου σε προσφορά απο το ιντερνετ, ξηλώθηκαν τα λουριά στο δρόμο (συμβαίνει τώρα).
Αρκετά βοηθητικό. Ναι δεν θέλω να το ρισκάρω και να έχω απρόοπτα ηι αυτό ρωτάω και παίρνω γνώμη. Εσύ ποιο χρησιμοποιείς και σε έχει βολέψει;
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.791
Likes
8.407
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Αν εννοείς αυτό που χρησιμοποιώ χρόνια, οχι αυτο που χάλασε με την πρωτη, ενα νο νεημ απ την αμερικανικη αγορά στη Θεσσαλονίκη, αγορασμενο το 2011.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μηνύματα
922.383
Μέλη
39.701
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom