• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αγορά βαλίτσας – χειραποσκευής

jimp

Member
Αν δεν με τρολαρεις πες μου που...
Ναι βρε σοβαρά, βασικά πάντα από εκεί αγοράζω βαλίτσες για το family, εκτός της χειραποσκευης μου cabin max που μου είχε σφυρίξει η @paefstra ειδική τιμή του amazon, οι υπόλοιπες χειραποσκευες και μεγάλες βαλίτσες είναι αγορασμένες από Σκλαβενίτη και My Market.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ναι βρε σοβαρά, βασικά πάντα από εκεί αγοράζω βαλίτσες για το family, εκτός της χειραποσκευης μου cabin max που μου είχε σφυρίξει η @paefstra ειδική τιμή του amazon, οι υπόλοιπες χειραποσκευες και μεγάλες βαλίτσες είναι αγορασμένες από Σκλαβενίτη και My Market.
Ok τότε γιατί στην αρχή νόμιζα ότι με δουλεύεις! Θα το κοιτάξω κ αυτό! :D
Να σαι καλά!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ναι όντως δεν το πρόσεξα καθόλου! Στα λεφτά αυτά μπορώ να βρω σε άλλο μαγαζί αντίστοιχες μάρκες καλές ?

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
Ψάξε στο skroutz για να βρεις περισσότερα μαγαζιά.
Είσαι σίγουρος για σκληρή βαλίτσα; Προσωπικά τις βρίσκω πολύ άβολες και στη συγκεκριμένη δεν μου αρέσει που τα ροδάκια εξέχουν τόσο.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ψάξε στο skroutz για να βρεις περισσότερα μαγαζιά.
Είσαι σίγουρος για σκληρή βαλίτσα; Προσωπικά τις βρίσκω πολύ άβολες και στη συγκεκριμένη δεν μου αρέσει που τα ροδάκια εξέχουν τόσο.
Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ποτέ σκληρή βαλίτσα! Οπότε δεν έχω και γνώμη! Τα ροδακια τα αναφέρεις σαν ομορφιά η σαν πρόβλημα για το αν είναι μέσα στις επιτρεπομενες διαστάσεις ?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ποτέ σκληρή βαλίτσα! Οπότε δεν έχω και γνώμη! Τα ροδακια τα αναφέρεις σαν ομορφιά η σαν πρόβλημα για το αν είναι μέσα στις επιτρεπομενες διαστάσεις ?
Φαντάζομαι ότι με τα ροδάκια θα πληρούνται οι επιτρεπόμενες διαστάσεις. Όμως χάνεις κάποια εκατοστά ωφέλιμου χώρου και έτσι όπως εξέχουν είναι πολύ ευάλωτα.

paefstra

Member
Καλημέρα...Κοιτάω αυτή εδώ από τα παιδιά ποιο πάνω! Με έχει προβληματισει το χρώμα όμως που λέτε ότι είναι πολυ εύκολο να μπερδευτεί! Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση η μπορώ να κάνω κάτι ώστε να ξεχωρίζει ?

http://www.e-ventus.gr/index.php?ro...th=61_62&product_id=79&sort=p.price&order=ASC
Φιλε, το Factory Outlet βγαζει κατα καιρους American Tourister με 50 πανω κατω ευρω, περασμενης σεζον, αποστολη στο σπιτι, και κοιτας αυτην; Αν δεν βιαζεσαι, μη δωσεις τα ιδια λεφτα σε no name προιον.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Φιλε, το Factory Outlet βγαζει κατα καιρους American Tourister με 50 πανω κατω ευρω, περασμενης σεζον, αποστολη στο σπιτι, και κοιτας αυτην; Αν δεν βιαζεσαι, μη δωσεις τα ιδια λεφτα σε no name προιον.
Εχεις καποιο λινκ να δω ?

paefstra

Member
Ειναι λιγο δυσκολο να πεσει η τιμη αυτης. Ειχα δει ημισκληρη με λιγοτερα απο 50 ευρω. Αν ψαξεις λιγο, ισως τη βρεις απο αλλο προμηθευτη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom