varioAthens
Member
Ωωωωω... απογοήτευση. Αν και του προσδίδει ένα μυστήριο. Εγώ πάντως τον φαντάζομαι έτσι
View attachment 59943
xaxaxxaxxaxaxaxxaxxaxaxxaxaaaa!!!!!
Ωωωωω... απογοήτευση. Αν και του προσδίδει ένα μυστήριο. Εγώ πάντως τον φαντάζομαι έτσι
View attachment 59943
Τι μνημη εχεις ρε Γιαννουλα?? Με εστειλες!!είναι νομίζω η 2η φορά που αντιμετωπίζεις κίνδυνο με ντόπιους, μία στην Κένυα και μία τώρα.. Κανόνισε να τριτώσει το κακό... Πλάκα κάνω, έτσι;;; Είσαι και ριψοκίνδυνο άτομο, τι να σε κάνω;;;;;
Ολομόναχοι στην πυραμίδα? Δεν έχει ξαναγίνει. Εύγε στον Τάκη..αυτό θα πει οργάνωση ταξιδιού!Δεν μπορω να περιγραψω ποσο μαγικο ειναι να βρισκεσαι μεσα στην Πυραμιδα ολομοναχος χωρις συνωστισμο, μεσα στην απολυτη σιωπη χωρις την φασαρια και τις φωνες των πολυαριθμων γκρουπ...
Ίσως το χειρότερο μουσείο που έχω βρεθεί-1-
Το Μουσειο ηταν, οντως, κλειστο! Να εχεις φτασει στην πορτα ενος απο τα σπουδαιοτερα μουσεια του κοσμου (τουλαχιστον στη δικη μου λιστα προτιμησης) και να μην μπορεις να μπεις... Να εισαι στη βρυση και να μην μπορεις να πιεις νερο...
Ισχυει οτι ετοιμαζεται νεο μουσειο. Οσο για το παρον, οπως ανεφερα παραπανω,καθαρα βασει εκθεματων και βασει του δικου μου, προσωπικου ενδιαφεροντος ειναι τοπ.Ίσως το χειρότερο μουσείο που έχω βρεθεί
Ναι μεν άπειρα εκθέματα της αιγυπτιακής ιστορίας, όμως όλο το μουσείο είναι ένα απέραντο αχούρι
Είναι σαν να μάζεψαν τα σημαντικότερα ευρήματα της ιστορίας τους κ να τα στοίβαξαν όπως ναναι σε μια αποθήκη
Σκοτεινό, βρώμικο, σκονισμένο, χωρίς σήμανση στο 90% των εκθεμάτων
Κ φυσικά όπως παντού στην Αίγυτπο, είχαν extra εισητήριο μέσα στο μουσείο για να δεις το σημαντικότερο έκθεμα --- την αίθουσα με τις μούμιες !!!!
Μια απογοήτευση ...
Διαβάζω οτι ετοιμάζουν έναν νεο χώρο κοντά στις πυραμίδες για να μεταφέρουν εκει τα εκθέματα σε καινουριο κτήριο ---