• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Όχι και τόσο Fast...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

echo2011

Member
δώσε μας διεύθυνση να σου στείλω μια με κουριερ.
σκέφτηκα να αγοράσω καμια φτηνιαρικη απο εδώ αλλά ποσο καλύτερες να βγάζει σε σχέση με τα κινητά..
μεχρι να γυρισετε...θα εχει φορτησει τελειως:D..:haha:
Αυτό είναι το μονο σίγουρο! :D

Kafkasios

Member
Απρίλιο είχα κάνει κράτηση για 4 αεροπορικά και η εταιρεία λανθασμένα με χρέωσε στην πιστωτική 5 εισιτήρια. Μετά από κάποιες ανταλλαγές μειλ και 4/5 τηλέφωνα, σήμερα επιβεβαίωσα την επιστροφή του ποσού που είχε κακώς δεσμευθει...καλιο αργά παρά ποτέ:-D.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
παιδια αρχισαν και κανουν ακυρωσεις ξενοδοχειων χωρις λογο,ελεγξτε τις κρατησεις σας...ακομα κ σε αυτους που εχουν κλεισει με κανονικη πιστωτικη...δεν μπορουν να ανταποκριθουν στις πληρωμες ξενοδοχειων και τα ακυρωνουν με σαχλες δικαιολογιες.Προσοχη μη βρεθειτε χωρις καταλυμα

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
2μιση μήνες έχουν περάσει απο την αίτηση ακύρωσης που είχα κάνει για ξενοδοχείο και ακόμα λεφτά στον λογαριασμό μου δεν έχω δει να μπαίνουν... αληταρία!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
παιδια αρχισαν και κανουν ακυρωσεις ξενοδοχειων χωρις λογο,ελεγξτε τις κρατησεις σας...ακομα κ σε αυτους που εχουν κλεισει με κανονικη πιστωτικη...δεν μπορουν να ανταποκριθουν στις πληρωμες ξενοδοχειων και τα ακυρωνουν με σαχλες δικαιολογιες.Προσοχη μη βρεθειτε χωρις καταλυμα
ωχ και γω έχω κάνει κράτηση ξενοδοχείου τον Απρίλιο για Οκτώβρη, με άμεση χρέωση της πιστωτικής μου ...
όταν άρχισε ο τζερτζελές της ΑFT , έστειλα email στο ξενοδοχείο να ελέγξω την κράτηση...
μου είπε ΟΚ και ότι οι ίδιοι πληρώνονται από το πρακτορείο μετά την αποχώρησή μας..
τώρα ο Θεός βοηθός... ακόμη από την AFT ακύρωση δεν μου ήλθε....
καλά στις περιπτώσεις της άμεσης χρέωσης, πως θα βρούμε άκρη με την Τράπεζα και πρακτορείο (αν κάτσει η στραβή ..???)
....την βλέπω την δουλειά... να πηγαίνει ο κούκος αηδόνι :rolleyes-80:

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Συνεβη σε σενα?κατα τη διαρκεια της κρατησης?
την κρατηση την ειχα κανει αρχες Φλεβαρη με πιστωτικη κανονικη ...και 6 μερες πριν την διαμονη μου στο ξενοδοχειο μου στελνουν ακυρωση!

ωχ και γω έχω κάνει κράτηση ξενοδοχείου τον Απρίλιο για Οκτώβρη, με άμεση χρέωση της πιστωτικής μου ...
όταν άρχισε ο τζερτζελές της ΑFT , έστειλα email στο ξενοδοχείο να ελέγξω την κράτηση...
μου είπε ΟΚ και ότι οι ίδιοι πληρώνονται από το πρακτορείο μετά την αποχώρησή μας..
τώρα ο Θεός βοηθός... ακόμη από την AFT ακύρωση δεν μου ήλθε....
καλά στις περιπτώσεις της άμεσης χρέωσης, πως θα βρούμε άκρη με την Τράπεζα και πρακτορείο (αν κάτσει η στραβή ..???)
....την βλέπω την δουλειά... να πηγαίνει ο κούκος αηδόνι :rolleyes-80:
μιλησα με το ξενοδοχειο και μου ειπαν οτι δεν ειχαν πληρωθει απο την hotelbeds...προφανως τωρα που ειναι να πληρωσει η airfast δεν μπορει ν ανταποκριθει(εδινε τρελα κουπονια και δεν μπορει να τα πληρωσει στα ξενοδοχεια)

Last edited by a moderator:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
μιλησα με το ξενοδοχειο και μου ειπαν οτι δεν ειχαν πληρωθει απο την hotelbeds...προφανως τωρα που ειναι να πληρωσει η airfast δεν μπορει ν ανταποκριθει(εδινε τρελα κουπονια και δεν μπορει να τα πληρωσει στα ξενοδοχεια)
οπότε χάνονται τα λεφτά που έχεις πληρώσει?...
αν σου πω ότι εγώ τότε κάτι δεν μου καθόταν καλά και είχα κάνει και μια κράτηση στην booking .... τώρα ξενοδοχεία τα βρίσκω στα ύψη για Οκτώβρη ή εξαντλημένα δωμάτια..... (και ύστερα οι φίλοι μου με λένε υπερβολική και αγχώδη....)
.. τυχεροί όσοι προλαβαν...χρηματιστήριο είχε καταντήσει...

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
την αλλη εβδομαδα πηγαινω Σμυρνη με κρατηση ξενοδοχείου και προπληρωμή , μεσω AFS εύχομαι να προλάβω!! :confused:

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
την κρατηση την ειχα κανει αρχες Φλεβαρη με πιστωτικη κανονικη ...και 6 μερες πριν την διαμονη μου στο ξενοδοχειο μου στελνουν ακυρωση!
dimitrak,
την κράτηση ξενοδοχείου την έκανες με όρους non refundable ή με δικαίωμα ακύρωσης; Τι σου έγραψαν στο mail που σου έστειλαν; δώσε παράπάνω ενημέρωση, ανησυχούμε!

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Η κρατηση που ειχα κανει ηταν προπληρωμενη...ακομα να με παρουν να μου αιτιοληγησουν την ακυρωση...η πλακα ειναι οτι μετα απο 6.5 μηνες μου λενε οτι το κουπονι δεν πληρουσε τις προυποθεσεις..τους εστειλα αμεσως μειλ που φαινεται οτι τις πληρει..
ΥΓ αν το κουπονι δεν καλυπτε τους ορους δεν γινοταν η αφαιρεση της τιμης...απ τη στιγμη που γινεται κ πληρει τους πρους δεν ειναι δικο μου το λαθος

Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou