• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Όχι και τόσο Fast...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
εγω μιλησα με το ξενοδοχειο και μου ειπαν οτι την ακυρωση την εκανε η airfast.Τους εχω παρει 7 τηλεφωνηματα και ακομα να μου απαντησουν.Τωρα μου λενε απο Δευτερα.Ειναι απιστευτοι οι τυποι,αλλα δε θα το αφησω ετσι.Υποθετω πως αδυνατουν να πληρωσουν το ξενοδοχειο γι αυτο εκαναν την ακυρωση
και εσενα σου εχουν εχουν χρεωσει κανονικα την πιστωτική ετσι??.... αν ναι , παρε και στη τραπεζα σου να ενημερωσεις να δεις τι θα κανεις με τα λεφτα που εχουν χρεωθει στη πιστωτική ..

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
η χασουρα μου δεν ειναι μονο της κρατησης ,αλλα και το τι να κλεισω τωρα αντιστοιχο ξενοδοχειο τελευταια στιγμη θελω 200 ευρω
το καταλαβαινω αυτο αλλά ισως βρεις και καλλίτερη προσφορα μεσα απο καποιο site με last minute Deal οπως πχ μεσα απο booking... αλλα μην χασεις και το πχ το 150 αρι που σου εχουν παρει απο τη πιστωτική....αυτο εμενα θα με ενοχλουσε χειρότερα....Ασε που εχω κανει το προβλημα σου δικό μου μιας και σε 6 μερες εχω και γω ξενοδοχειο ( μεσω arf)..και ολο κοιταζω τα mail μου....γμτ!!!

echo2011

Member
η χασουρα μου δεν ειναι μονο της κρατησης ,αλλα και το τι να κλεισω τωρα αντιστοιχο ξενοδοχειο τελευταια στιγμη θελω 200 ευρω
Στο ξενοδοχείο σου ειπαν οτι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο; Αν η aft υποστηριζει οτι φταιει το κουπόνι γιατί δε ζητας να σου ξανακάνει την κράτηση και εσύ να πληρώσεις τα 40 ευρώ του κουπονιού; Τι δικαιολογία θα βρουν αν γνωρίζεις πως υπάρχει δωμάτιο..

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Στο ξενοδοχείο σου ειπαν οτι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο; Αν η aft υποστηριζει οτι φταιει το κουπόνι γιατί δε ζητας να σου ξανακάνει την κράτηση και εσύ να πληρώσεις τα 40 ευρώ του κουπονιού; Τι δικαιολογία θα βρουν αν γνωρίζεις πως υπάρχει δωμάτιο..
μα γιατι να πληρωσω τα 40 ευρω αφου το κουπονι ηταν εγκυρο?ειναι δικο τους λαθος και οφειλουν να το διορθωσουν.Οταν εκαναν την ακυρωση γιατι δεν ειδαν τους ορους?γιατι ακυρωσαν μονο το δικο μου και οχι ολα τα υπολοιπα?

echo2011

Member
μα γιατι να πληρωσω τα 40 ευρω αφου το κουπονι ηταν εγκυρο?ειναι δικο τους λαθος και οφειλουν να το διορθωσουν.Οταν εκαναν την ακυρωση γιατι δεν ειδαν τους ορους?γιατι ακυρωσαν μονο το δικο μου και οχι ολα τα υπολοιπα?
Αμα βγαλεις άκρη και εξασφαλισεις και τη κρατηση και την εκπτωση οκ, αλλά αν δε βγαζεις ίσως είναι καλυτερο να πληρωσεις το κουπόνι (αν αυτη ειναι η δικαιολογια τους) παρα να κλείσεις κάπου αλλου ακριβά τελευταια στιγμη και μετα να σου δώσουν σε μερικούς μηνες πίσω το ποσο της αρχικής κράτησης..

HummingBird

Member
Φτηνή δικαιολογία μου ακούγεται αυτό για το κουπόνι. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει η aft τα χρήματα να πληρώσει το ξενοδοχείο (που έχεις προπληρώσει) για αυτό ακύρωσαν την κράτηση.
Καλύτερα να κλείσεις αμέσως άλλο μέσω booking και να μιλήσεις με την τράπεζα, αν πλήρωσες με πιστωτική, για να αμφισβητήσεις τη συναλλαγή, αν αυτό γίνεται.

sif.....

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
εμενα το ακυρωσε η ιδια η airfast και οχι το ξενοδοχειο

ενα κουπονι μπορουσε να χρησιμοποιηθει μια φορα ...αν πηγαινες να χρησιμοποιησεις το ιδιο κουπονι δευτερη δεν την δεχοταν το συστημα
Ειχες στειλει στο ξενοδοχειο e'mail για να επιβεβαιωσεις την κρατηση??Εγω εστειλα μηνυμα στα ξενοδοχεια και μου απαντησαν θετικα!!

Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Άστα, κ. @makisg μου. Τι να βαρέσουμε, που αν έκανε καμιά πλάκα το χοτέλ και έβγαινε άκυρη η κράτηση το μόνο που θα βαρούσα τώρα θα ήταν κακότεχνα tattoos σε μεθυσμένα αγγλάκια δίπλα σε κάποιο κανάλι για να ισοφαρίσω τη χασούρα.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
ευτυχώς..... γιατί μάλλον θα βαράει tattoo η Aft τώρα....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou