• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Όχι και τόσο Fast...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
Η κρατηση που ειχα κανει ηταν προπληρωμενη...ακομα να με παρουν να μου αιτιοληγησουν την ακυρωση...η πλακα ειναι οτι μετα απο 6.5 μηνες μου λενε οτι το κουπονι δεν πληρουσε τις προυποθεσεις..τους εστειλα αμεσως μειλ που φαινεται οτι τις πληρει..
ΥΓ αν το κουπονι δεν καλυπτε τους ορους δεν γινοταν η αφαιρεση της τιμης...απ τη στιγμη που γινεται κ πληρει τους πρους δεν ειναι δικο μου το λαθος
Φυσικά και έχεις δίκιο! Εαν δεν πληρούσε το κουπόνι τους όρους, απλά δεν θα σου αφαιρούσαν το ποσό της έκπτωσης. Ψάξτο, κάτι άλλο συμβαίνει!

echo2011

Member
Η κρατηση που ειχα κανει ηταν προπληρωμενη...ακομα να με παρουν να μου αιτιοληγησουν την ακυρωση...η πλακα ειναι οτι μετα απο 6.5 μηνες μου λενε οτι το κουπονι δεν πληρουσε τις προυποθεσεις..τους εστειλα αμεσως μειλ που φαινεται οτι τις πληρει..
ΥΓ αν το κουπονι δεν καλυπτε τους ορους δεν γινοταν η αφαιρεση της τιμης...απ τη στιγμη που γινεται κ πληρει τους πρους δεν ειναι δικο μου το λαθος
Μη στέλνεις απλα emails! Παίρνε τηλέφωνα και αν σου λένε πως θα σε πάρουν πίσω αυτοι να επιμένεις να μιλησεις σε κάποιον αρμοδιο για το θέμα.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μη στέλνεις απλα emails! Παίρνε τηλέφωνα και αν σου λένε πως θα σε πάρουν πίσω αυτοι να επιμένεις να μιλησεις σε κάποιον αρμοδιο για το θέμα.
εχω ηδη παρει 3 φορες κ ακομα τπτ

sif.....

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Μολις τωρα διαβασα το ολο θεμα και εχω παθει σοκ!!!Τσεκαρα τις πτησεις που εχω κανει με aegean μεσω airfasttickets και ειναι οκ!!Τωρα εχω κλεισει και ξενοδοχεια εστειλα e'mail για να κανω επιβεβαιωση και περιμενω απαντηση.Λετε να κανω κρατηση και μεσω booking με δυνατοτητα ακυρωσης μην μου την ακυρωσουν τελευταια στιγμη???

echo2011

Member
εχω ηδη παρει 3 φορες κ ακομα τπτ
Σου λένε πως θα αποζημειωθείς; το αργουν λίγο αλλά αν επιμείνεις τα δίνουν. Εμένα μου έβαλαν τα μισά μετα από 2 μήνες και αν στον επόμενο λογαριασμο δε δω και τα υπόλοιπα θα αρχίσω να παίρνω πάλι..

sif.....

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Mολις επικοινωνησα με airfasttickets μου ειπαν οτι δεν συμβαινει κατι,και αν γινει καποια ακυρωση ξενοδοχειου εχει την ευθυνη το ξενοδοχειο γιατι οπως μου ειπε χαρακτηριστικα καποια ξενοδοχεια κανουν overbooking δηλαδη εχουν 100 δωματια και κανουν 110 κρατησεις γιατι υπολογιζουν και τις ακυρωσεις!!!Εγω για καλυψη παντως εκανα κρατηση και στο booking για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!

Πηρα τηλεφωνο και ρωτησα και για τη περιπτωση σου και μου ειπε οτι η μονη περιπτωση ειναι να χρησιμοποιησει κανεις 2 φορες το ιδιο κουπονι.

Last edited by a moderator:

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Mολις επικοινωνησα με airfasttickets μου ειπαν οτι δεν συμβαινει κατι,και αν γινει καποια ακυρωση ξενοδοχειου εχει την ευθυνη το ξενοδοχειο γιατι οπως μου ειπε χαρακτηριστικα καποια ξενοδοχεια κανουν overbooking δηλαδη εχουν 100 δωματια και κανουν 110 κρατησεις γιατι υπολογιζουν και τις ακυρωσεις!!!Εγω για καλυψη παντως εκανα κρατηση και στο booking για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!
εμενα το ακυρωσε η ιδια η airfast και οχι το ξενοδοχειο

Πηρα τηλεφωνο και ρωτησα και για τη περιπτωση σου και μου ειπε οτι η μονη περιπτωση ειναι να χρησιμοποιησει κανεις 2 φορες το ιδιο κουπονι.
ενα κουπονι μπορουσε να χρησιμοποιηθει μια φορα ...αν πηγαινες να χρησιμοποιησεις το ιδιο κουπονι δευτερη δεν την δεχοταν το συστημα

Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Επειδη μου ετυχε περιπτωση overbooking παλιοτερα
1) δεν ακυρωσαν καμια κρατηση
2) το εμαθα οταν εφτασα εκει
3) με μετεφεραν σε υψηλοτερης κατηγοριας και ακριβοτερο ξενοδοχειο με επιβαρυνση του αρχικου
4) με ρωτησαν αν δεχομαι την αλλαγη ξενοδοχειου (σιγα που θα ελεγα οχι).
Δεν γινονται ετσι αρπα κολλα ακυρωσεις δωματιων απο τα ξενοδοχεια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
3) με μετεφεραν σε υψηλοτερης κατηγοριας και ακριβοτερο ξενοδοχειο με επιβαρυνση του αρχικου
Καλά, ειδικά στην Ελλάδα έτσι αρπα κόλα γίνονται και χειρότερα. Δούλεψα κάποτε σε ξενοδοχείο και είχαμε το καλοκαίρι 30 δωμάτια overbooked ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια και δεν ήμασταν κι οι μόνοι στο νησί. Οι πελάτες πήγαιναν σε όποιο ξενοδοχείο τους βρίσκαμε (ναι, και κατώτερης κατηγορίας), για αποζημίωση έπαιρναν μια σάπια σαλάτα, ενημέρωση φυσικά δεν υπήρχε και από τοποθεσία χελόου, μερικά χιλιόμετρα παραέξω. Τα ίδια σε Κούβες, Νότιες Αμερικές, Ασίες κλπ. Το ορθόν και ηθικόν και νόμιμον είναι αυτό που γράφεις, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Άσε που το να σε ρωτήσουν αν δέχεσαι την αλλαγή ξενοδοχείου δεν παίζει και πολύ... Είναι συνήθως τόσο τετελεσμένο όσο και τα overbookings σε αεροπλάνα... όπου έχω δει ζευγάρι να χωρίζεται, ο ένας πετάει κι ο άλλος γεια σας.

marquis

Member
Πάντως πρέπει να ήσουν πολύ τυχερή γιατί και μας που μας έτυχε overbooking στην πολιτισμένη Ισλανδία και σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της διεθνούς αλυσίδας η πρόταση ήταν προς τα έξω της πόλης και σε υποδεέστερο ξενοδοχείο κι αν δεν άναβαν λίγο τα αίματα δε θα μέναμε στο αρχικό.

paefstra

Member
Στο πολιτισμενο Λονδινο μου συνεβη. Εν πασι περιπτωσει, δεν ειναι συνηθης τακτικη να σου ακυρωνει το ξενοδοχειο λιγο πριν την αφιξη.
Στην περιπτωση της airfast μαλλον την ακυρωση απο το ξενοδοχειο την εφαγε η airfast και φορτωνει αλλου το προβλημα.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
εγω μιλησα με το ξενοδοχειο και μου ειπαν οτι την ακυρωση την εκανε η airfast.Τους εχω παρει 7 τηλεφωνηματα και ακομα να μου απαντησουν.Τωρα μου λενε απο Δευτερα.Ειναι απιστευτοι οι τυποι,αλλα δε θα το αφησω ετσι.Υποθετω πως αδυνατουν να πληρωσουν το ξενοδοχειο γι αυτο εκαναν την ακυρωση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou