• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Όχι και τόσο Fast...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

marina vs

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!!!
Διάβασα κ εγώ τα περί της εταιρίας γεγονότα και του χάους που επικρατεί με τα χρωστούμενα.
Έχω κλείσει εισιτήρια (με την gulf air) μέσα στον Ιούνιο. Μου έχει έρθει κανονικά mail επιβεβαίωσης και απόδειξη πληρωμής και μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο mail ακύρωσης (αν κ δεν νομίζω απο την στιγμή που σου τρώνε τα λεφτά ότι στέλνουν mail ακύρωσης.) Μπήκα στο site της αερπορικής της Gulf air να δω τι γίνεται στην διαχείριση της κράτησης βάζω το όνομα μου και τον αριθμό κράτησης και μου λέει μη έγκυρο. Τα εισιτήρια μου είναι άκυρα δηλαδή? Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση?? Αν η airfasttickets πληρώσει τα χρέη της μέχρι το Νοέμβριο που είναι να πετάξω μπορεί τα εισιτήρια να είναι έγκυρα??? Τι γίνεται??? :( :(

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Διάβασα κ εγώ τα περί της εταιρίας γεγονότα και του χάους που επικρατεί με τα χρωστούμενα.
Έχω κλείσει εισιτήρια (με την gulf air) μέσα στον Ιούνιο. Μου έχει έρθει κανονικά mail επιβεβαίωσης και απόδειξη πληρωμής και μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο mail ακύρωσης (αν κ δεν νομίζω απο την στιγμή που σου τρώνε τα λεφτά ότι στέλνουν mail ακύρωσης.) Μπήκα στο site της αερπορικής της Gulf air να δω τι γίνεται στην διαχείριση της κράτησης βάζω το όνομα μου και τον αριθμό κράτησης και μου λέει μη έγκυρο. Τα εισιτήρια μου είναι άκυρα δηλαδή? Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση?? Αν η airfasttickets πληρώσει τα χρέη της μέχρι το Νοέμβριο που είναι να πετάξω μπορεί τα εισιτήρια να είναι έγκυρα??? Τι γίνεται??? :( :(
Μη ανησυχεις! Εαν εχεις λαβει κωδικο ηλεκτρονικου εισητηριου δεν μπορουν να στο ακυρωσουν! Αυτο γινεται εαν δε εχεις λαβει κωδικο εισητηριου και εχεις λαβει μονο κωδικο κρατησης!
Στην aegean τουλαχιστον για να τσεκαρεις την πτηση σου, βαζεις τον κωδικο "web check in", οχι τον κωδικο εισητηριου. Για προσπαθησε στο site της Gulf air να βαλεις στο manage my booking τον κωδικο web check in....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αυτό που χρειάζεστε για να ελέγξετε το στάτους της κράτησής σας είναι είτε το booking reference number (web check in) είτε το e-ticket number. Ο κωδικός κράτησης της AFT δεν χρησιμεύει σε τίποτα στο σάιτ της αεροπορικής εταιρίας.

marina vs

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!!!
Σωστά έπρεπε να βάλω τον κωδικό web check in, αν κ τηλεφώνησα στα γραφεία της αεροπορικής (μ είπαν πως δεν γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στην airfasttickets) και ότι τα εισιτήρια μου ισχύουν. Αν και με όλο αυτό το μπάχαλο ας κρατήσω και μια πισινή καλού κακού , αλλά εφόσον έχουν αριθμού εισιτηρίου δεν μπορούν να με ακυρώσουν έτσι δεν είναι?

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Σωστά έπρεπε να βάλω τον κωδικό web check in, αν κ τηλεφώνησα στα γραφεία της αεροπορικής (μ είπαν πως δεν γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στην airfasttickets) και ότι τα εισιτήρια μου ισχύουν. Αν και με όλο αυτό το μπάχαλο ας κρατήσω και μια πισινή καλού κακού , αλλά εφόσον έχουν αριθμού εισιτηρίου δεν μπορούν να με ακυρώσουν έτσι δεν είναι?
πετας κανονικότατα!! μην αγχώνεσαι!!!

chrisbd

Member
Την άλλη εβδομάδα «κληρώνει» για την Airfasttickets
Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την IATA για τις οφειλές άνω των €48 εκατ.

Την άλλη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της Airfasttickets, οι οποίες έχουν ως αντικείμενο τις οφειλές ύψους άνω των 48 εκατ. ευρώ της επιχείρησης προς τις αεροπορικές εταιρείες.

Σύμφωνα με μήνυμα της ΙΑΤΑ προς τους αερομεταφορείς, «οι συζητήσεις μεταξύ της ΙΑΤΑ και της AFT βρίσκονται σε εξέλιξη, με στόχο να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την τακτοποίηση όλων των εκκρεμών ποσών». «Οι συζητήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν στην αρχή της επόμενης εβδομάδας» σημειώνεται.

Είχε προηγηθεί ακρόαση της εταιρίας στην Μαδρίτη, όπου βρίσκεται το περιφερειακό κέντρο της ΙΑΤΑ στην Ευρώπη, παρουσία ειδικού επιτρόπου, ο οποίος εκτελεί χρέη ανεξάρτητου επιδιαιτητή.

Η Airfasttickets έχει τεθεί σε καθεστώς default από την ΙΑΤΑ, που σημαίνει ότι της έχει απαγορευτεί η πώληση εισιτηρίων, καθώς απώλεσε την διαπίστευσή, που χορηγεί ο διεθνής φορέας. Έτσι, σήμερα η εταιρία πωλεί εισιτήρια μέσω άλλων πρακτόρων, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορεί να προμηθεύει εισιτήρια για πτήσεις από και προς τη Μεγάλη Βρετανία.

συνέχεια http://www.tovima.gr/society/article/?aid=614207

jimp

Member
Τελικά μέχρι στιγμής είχε κανένας πρόβλημα με την πτήση του ή με το ξενοδοχείο;

echo2011

Member
Τελικά μέχρι στιγμής είχε κανένας πρόβλημα με την πτήση του ή με το ξενοδοχείο;
Αυτό αναρωτιέμαι και γω! Έχει κάποιος καμια θετική η αρνητική εμπειρία; Αυριο φεύγω για Μαδρίτη.. Έχω στείλει 2 φορές email στο ξενοδοχείο για να δω αν είναι όλα καλά με την κράτηση και δε μου έχουν απαντήσει.. Επίσης έχω κλείσει στη Σμύρνη, έστειλα email, καμία απάντηση..
Πάντως στη Λισαβόνα, που επίσης έκλεισα μέσω aft, σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία, μου απάντησαν και τα δύο ότι όλα είναι οκ και δε χρειάζεται να πληρώσω τίποτα εκεί..

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
εχω επιστρεψει προσφατα απο ταξιδι με κλεισμενα εισητηρια και ξενοδοχεια μεσω aft.Δεν ειχα κανενα απολύτως πρόβλημα

Estet

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λυών
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο
Εγω εχω κλεισει για Νοεμβριο εισιτηρια και ως εκ τουτου δεν εχω προσωπικη αποψη ακομα.Παντως απο οσα εχω διαβασει εδω μεσα και απο φιλο που ειχε κλεισει ξενοδοχειο στη Βαρκελωνη δεν ειχε κανεις καποιο προβλημα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou