• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Έχετε κερδίσει ποτέ σε ταξιδιωτικό διαγωνισμό;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πιτσιρικας 6 χρονων, σε αποκριατικο χορο. Ημουν ο πιο σουπερ αρλεκινος
Ήμουν βέβαιος.

Εγώ πάλι πρόπερσι στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας animation "UP" κέρδισα σε έναν διαγωνισμό για 2 εβδομάδες στην Κόστα Ρίκα.Στη συνέχεια ενημερώθηκα ότι το δώρο είναι για οικογένειες με τουλάχιστον δύο παιδιά -δεν είχα διαβάσει τους όρους- κι έτσι επειδή ήταν λίγο σύντομο το διάστημα για να προλάβω να υιοθετήσω,ο πρώτος επιλαχών πρέπει να μου έστησε άγαλμα.

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Ποτέ δεν έχω κερδίσει..:(
πιστεύω όμως ότι..κάθε σύννεφο έχει ασημένια φόδρα!:p

Σύμπτωση..??? :rolleyes:

Είναι γεγονός λοιπόν ... κάθε σύννεφο έχει ασημένια φόδρα:pγιατί σήμερα στη συνάντηση των τραβελστοριτών κέρδισα έναν ταξιδιωτικό οδηγό κι' ένα χάρτη!!

Το ωραίο πάντως με τις συμπτώσεις είναι ότι συμβαίνουν....

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
σε ταξιδιωτικο ποτε:(

και γενικα σπανια κερδιζω ..το πιο αξιολογο ηταν μια φορα που κερδισα 100 ευρω να τα ξοδεψω σε βιβλια γνωστου εκδοτικου -και καλου-οικου:)

αν και δεν θυμομουν να ειχα συμμετασχει σε κανεναν διαγωνισμο μια μερα εφτασε ενας φακελος στο σπιτι και το εμαθα...:clap:

καπως ετσι απο τοτε ελπιζω να κερδισω ενα ταξιδι για το γυρο του κοσμου;) αλλωστε θαυματα συμβαινουν:bleh::bleh::bleh:

_antonis_

Member
Σύμπτωση..??? :rolleyes:

Είναι γεγονός λοιπόν ... κάθε σύννεφο έχει ασημένια φόδρα:pγιατί σήμερα στη συνάντηση των τραβελστοριτών κέρδισα έναν ταξιδιωτικό οδηγό κι' ένα χάρτη!!

Το ωραίο πάντως με τις συμπτώσεις είναι ότι συμβαίνουν....
Αγαπημένο μου AERIKO κατά τύχη κέρδισες! Ένα νούμερο παραπάνω ήταν να κληρωθεί κανονικά που ήμουν εγώ, αλλά έκαναν λάθος... :bleh:

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Αγαπημένο μου AERIKO κατά τύχη κέρδισες! Ένα νούμερο παραπάνω ήταν να κληρωθεί κανονικά που ήμουν εγώ, αλλά έκαναν λάθος... :bleh:
Τι να πείς και σύ άτυχε:D..δυστυχώς κάθε μέρα είναι γεμάτη με αναρίθμητες αφορμές για λάθη οπότε... απόλαυσέ το!!!!:clap:

_antonis_

Member
Τι να πείς και σύ άτυχε:D..δυστυχώς κάθε μέρα είναι γεμάτη με αναρίθμητες αφορμές για λάθη οπότε... απόλαυσέ το!!!!:clap:

Πολύ καλό και σωστό!!

Ευτυχώς ξέρεις τι θα λές στον εαυτό σου όταν κερδίσω τα σόφιτελ!!! :haha::haha:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
οταν ημουν 5 κερδισα στη κουκουρουκου, κερδιζες αν εβρισκες το αυτοκολλητο με το νο 50...το δωρο μου ενα αυτοκινητακι.... το περιμενα ως τα δεκα μου...δεν εφτασε ποτε....

δε ξανακερδισα τιποτα και συχνα στις λαχειοφορους ανταλασσω λαχνους με ατομα που μετα κερδιζουν....(ευτυχως οχι ταξιδια η αμαξια) ...δεν ειναι γραφτο μου μαλλον...
γραψτε λαθος.... τελικα καμια φορα ,σε καμια τραβελστοριτικη συναντηση ειμαι τυχερη...:haha::haha::haha:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
γραψτε λαθος.... τελικα καμια φορα ,σε καμια τραβελστοριτικη συναντηση ειμαι τυχερη...:haha::haha::haha:
Το τραπεζι μας ειχε τυχη τελικα γιατι και εγω πρωτη φορα κερδιζω κατι:D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εϊμαι λίγο σαν τον Αντώνη (είμαστε και συνονόματοι, τυχαίο;) ούτε τσίχλα έχω κερδίσει... Αλλά η γιαγιά μου είχε κερδίσει ένα ποσό στο λαχείο και λένε ότί εξαντλήσαμε την τύχη μας ως οικογένεια.
Μια συγκάτοικός μου όμως είχε κερδίσει από κουτί δημητριακών 2 βδομάδες στον Άγιο Δομήνικο σε 5στερο ξενοδοχείο με όλα πληρωμένα για 2 άτομα. Τον κακό της τον καιρό.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Μια συγκάτοικός μου όμως είχε κερδίσει από κουτί δημητριακών 2 βδομάδες στον Άγιο Δομήνικο σε 5στερο ξενοδοχείο με όλα πληρωμένα για 2 άτομα. Τον κακό της τον καιρό.
απο κουτι δημητριακων????????????
:harakiri::harakiri::harakiri::harakiri::harakiri:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι...δημητριακών...νομίζω ότι και όλα τα κιβώτια όλων των σούπερ μάρκετ να έπαιρνα πάλι κάποιο θα ξέπεφτε και θα το κέρδιζε άλλος. Πάντως είδα και τις φώτο του ταξιδιού και έπαθα σοκ...Άντε καλά να είναι η κοπέλα να κερδίζει πάντα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ θα κέρδιζα σήμερα αν δε γινόταν το εξής :
Περνάει η Malysa μοιράζοντας λαχνούς. Δίνει και σε μένα κι εγώ από ευγένεια, δίνω το λαχνό μου στον taver που στεκόταν δίπλα μου και παίρνω τον επόμενο.
Γυρνάω στον harilander και του λέω : Κοίτα που θα κληρωθεί ο taver .
Ετσι κι έγινε .....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα