Πιτσιρικας 6 χρονων, σε αποκριατικο χορο. Ημουν ο πιο σουπερ αρλεκινος κι ετσι κερδισα το πρωτο βραβειο για ενα ταξιδι 8ημερων στη Βουδαπεστη. Βεβαια ηταν μονο για ενα ατομο και χρειαστηκε ο πατερας μου να βαλει το χερι στην τσεπη για να ερθουν μαζι μου και τα υπολοιπα 4 μελη της οικογενειας.
Επισης κατα τα φοιτητικα μου χρονια κερδισα στο τουρνουα ταβλι της σχολης μου 600 και κατι ευρω που τα ξοδεψα σ' ενα ταξιδι στην Αιγυπτο.
Απο τη θεα τυχη δεν εχω δει χαϊρι... ενα χιλιαρικο (τοτε επι δραχμης) ειχα βρει μια φορα τυχαια στο δρομο.
οταν ημουν 5 κερδισα στη κουκουρουκου, κερδιζες αν εβρισκες το αυτοκολλητο με το νο 50...το δωρο μου ενα αυτοκινητακι.... το περιμενα ως τα δεκα μου...δεν εφτασε ποτε....
δε ξανακερδισα τιποτα και συχνα στις λαχειοφορους ανταλασσω λαχνους με ατομα που μετα κερδιζουν....(ευτυχως οχι ταξιδια η αμαξια) ...δεν ειναι γραφτο μου μαλλον...
ααα!!! εγώ δεν έχω κερδίσει γιατί θα κερδίσω το "around the world" με την sofitel ....
και αν δεν κερδίσω εγώ θα κερδίσει ο σύζυγος!!!
σίγουρα πράγματα ...
Kερδισα καποτε σε ενα γυναικειο περιοδικο ενα ταξιδι στη Λεσβο 5 ημερων σε ενα σουπερ ξενοδοχειο μαζι με τα εισιτήρια πλοιου
Αρχιζει ο μαραθωνας να κλεισω ημερομηνιες, για Αυγουστο ουτε λογος ,δεν με εξυπηρετουσε κανενας, ειχα διακαιωμα μεχρι τελος του χρονου οποτε παμε για Χριστουγεννα
Αλλη Ομηρου Οδυσεια εκει το πρακτορειο με εστελνε στο ξενοδοχειο και το ξενοδοχειο αντιστροφα
Αφου τσακωθηκα με τη ρεσεψιονιστ,μετα σειρα ειχε η υπευθυνη του γραφειου, πεισμωσα περισσοτερο. ειπα οχι θα παω ο κοσμος να χαλασει
Στον ομιλο που δουλευα ειχα πελατισσα μια κοπελα απο Λεσβο που σπουδαζε οπτικος. οποτε αποφασισα να της μιλησω, και της ειπα οταν γυρισεις στη Λεσβο δωσε μια σφαλιαρα στη ρεσεψιονιστ του ταδε ξενοδοχειου,για οτι μου εχει κανει.
Εμεινα ξερη οταν μου ανακοινωσε η κοπελα οτι το σουπερ ξενοδοχειο ειναι δικο τους !!!!!
Για ποτε βρηκα δωματιο για ποτε εκαναν σημειωτων εκει μεσα.......... δεν λεγετε !!!
Μαρια σε ευχαριστω !!
Υπήρχε μια προσφορά και νομίζω ότι υπάρχει ακόμα σε γνωστό Ελληνικό καταστημα ενδυσης όπου με αγορά άνω των 300 ευρώ σουδινε μπόνους διαμονή σε ξενοδοχείο σε Σαντορίνη και ένα άλλο νησί 4 βράδια καθημερινές η ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο, εκτος foul season..Και έτσι το χτύπησα..