• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μποτσουάνα Άγριες νύχτες στη Μποτσουάνα

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:reading::reading::reading::reading: Περιμένω με αγωνία, η ιστορία γίνεται όλο και εντυπωσιακότερη.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και εγω στην ουρα ειμαι με τον γοητευτικο Corto Maltese! Μη μας κανεις να περιμενουμε πολυ!

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ελα βρε GTS...γιατι σταματας;;;

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πέρα από κάθε προσδοκία μέχρι στιγμής, το ταξίδι !...

'Εχω μαγευτεί...:D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
1. Αυτό δεν ήταν ταξίδι, αυτό ήταν συνεχές φλερτ με τον αποκεφαλισμό, τον σωματικό διαμελισμό και τον αργό θάνατο από δηλητήριο σκορπιού.....

Άγριες νύχτες στη Μποτσουάνα....
Τύφλα νάχει ο stephen king!!
Eδώ έχομε να κάνομε με τρόμο!!!
GTS έχω κουκουλωθεί με το πάπλωμα μαζί και η φανή,και διαβάζω στο laptop με τα χέρια μέσα!! λεγε εσύ ...δεν φοβάμαι δεν φοβάμαι!!:shock:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη

Attachments

GTS

Member
Ζαμβέζης....ένας ποταμός μύθος, ένα σύμβολο των παιδικών μας χρόνων, ένας γρίφος τυλιγμένος σε ένα αίνιγμα...εκεί που οι ταξιδιώτες του Ιουλίου Βερν ξαπόσταιναν, εκεί που θαυμαστά πράγματα συμβαίνουν....η συγκίνησή μου είναι μεγάλη καθώς στέκομαι ευλαβικά μπροστά στο μεγαλείο που εκτυλίσσεται στα μάτια μου...είναι ξημέρωμα, είμαι με ένα καφέ στο χέρι στις όχθες του ξενοδοχείου μας στο Livingstone…επιτέλους ήρθε η μέρα....σχεδόν δακρύζω που το σκέφτομαι: Mosi oa Tunya….Mosi oa Tunya….The smoke that thunders…

Πρώτα όμως έχουμε άλλα....έχουμε κλείσει μια εκδρομή όνειρο και επιθυμία του κουμπάρου, ένα μίνι σαφάρι πάνω σε μεγαλειώδεις αφρικανικούς ελέφαντες. Θα ήταν η πρώτη φορά που θα αντικρίζαμε τα φοβερά παχύδερμα και θα ήταν μια πρώτη ειρηνική επαφή...ελέφαντες εκπαιδευμένοι, ήρεμοι, μηχανές χρήματος για τους ιδιοκτήτες τους...η βόλτα κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 150$....χαλάλι όμως, είναι εμπειρίες ζωής. Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη για το γκρουπ να κάνει ο καθένας ότι τραβάει η ψυχή του και το Livingstone είναι ακριβώς μια πόλη φτιαγμένη για τουριστικές δραστηριότητες: bungee jumping, κανώ-καγιάκ, rafting, κρουαζιέρες, trekking, σαφάρι με ελέφαντες, βόλτες με μικρά λιοντάρια, αναρριχήσεις, ιππασία, ψάρεμα, πτήση με ελικόπτερο πάνω από τους καταρράκτες, πτήση με microlight…ότι τραβά η ψυχή σου προσφέρεται και μάλιστα σε εξωφρενικές τιμές....

Το πάρκο με τους ελέφαντες είναι ειδυλλιακό, στα όρια ενός πολυτελούς lodge και τα πανέμορφα ζώα είναι εκεί, στέκονται και μας περιμένουν...ο δικός μου, πριβέ ελέφαντας ονομάζεται Αμαρούλα, αρσενικός, από το ομώνυμο και διάσημο φρούτο της Αφρικής το οποίο και λατρεύει να καταβροχθίζει. Η βόλτα στη πλάτη του θηρίου είναι φανταστική, μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο, σε ένα παραπόταμο του Ζαμβέζη....χαϊδεύω το κεφάλι του Αμαρούλα και αυτός ανταποκρίνεται, σηκώνοντας γουργουρίζοντας από χαρά τη προβοσκίδα του πάνω από το κεφάλι του....θέλει να τον ταΐσουμε, αλλά αντ’αυτού, τον ταΐζω με χάδια....οι επόμενοι ελέφαντες που θα δούμε στα πάρκα δε είναι για τέτοια, είναι μοναδική ευκαιρία να έρθω τόσο κοντά σε ένα τέτοιο υπέροχο ζώο....

Μια ώρα μετά είμαστε πάλι πίσω, αποχαιρετώντας τους ελέφαντες. Το κλου της εκδρομής, ένα μικρούλη ορφανό ελεφαντάκι που οι άνθρωποι του πάρκου μάζεψαν όταν το εγκατέλειψε η μητέρα του σε ένα από τα πάρκα της χώρας. Δε μπορώ να αντισταθώ, το αγκαλιάζω ολόκληρο και αυτό ανταποδίδει την οικειότητα με χαλαρά κουτουλήματα με το κεφάλι του πάνω στο σώμα μου. Οι στιγμές είναι συγκινητικές, ανεπανάληπτες...κατόπιν, οι ελέφαντες αφήνονται ελεύθεροι να βοσκήσουν στο πάρκο, τους φέρονται πολύ καλά και αυτό φαίνεται....απολαμβάνουμε ένα πολυτελές πρωϊνό, σνομπάρουμε το τουριστικό-κιτς dvd-video με τη βόλτα μας που πωλείται μόνο...40$ (!!!) και αναχωρούμε για τα καλυτερότερα....

Mosi oa Tunya…… The smoke that thunders…

:: ::

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Yπέροχη ιστορία gts και οι ιδιωτικές σου στιγμές με το ελεφαντάκι..πρέπει να ειναι μοναδική η αίσθηση...μάλον αυτό συμβαίνει once in our life!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για εξήγησε μου: Το "βόλτες με μικρά λιοντάρια" που προσφερόταν στο Livingston τι ακριβώς είναι;

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Κάνεις μια βόλτα στη σαβάνα.
Τα μικρά λιοντάρια, εσύ και οι γονείς τους φυσικά....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μαλιστα! Και τα κοκκαλα αποστελωνται στους οικειους η ουτε καν αυτα περισσευουν;

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Τα μικρά λιοντάρια, εσύ και οι γονείς τους φυσικά....
Α εντάξει αφού συνοδεύονται από τους γονείς τους θα τα προσέχουν αυτοί και δεν θα έχουμε εμείς την ευθύνη τους. (Βαγγέλη καλό ταξίδι)
Και τα κοκκαλα αποστελωνται στους οικειους
Μένουν στην σαβάνα προς ολοκλήρωση του σκηνικού.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom