latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
και μη διαβασεις ποτε μα ποτε ιστορια της varioathens.....χαλια μαυρα..... τοσες πολλες πληροφοριες και ωραιες φωτογραφιες που βαριεσαιΈχουμε άλλον ένα πολύ καλό συγγραφέα, τον tripakia, τσέκαρέ τον!
ναι μωρε πλακα κανουμε μεταξυ μας .Εδωωω τα καλα κουφετααααα!!!![/QUOTE
ωραία όλα αυτά αλλά κανείς δεν απαντά στα ερωτήματα μου
Υ.Γ παντρεμένη ερωτευμένη με το δικό μου Γιώργο και τη κόρη μας
να ειστε παντα ευτυχισμενοι παιδια.
Κοιτα, επειδη ο μονος σοβαρος ανθρωπος εδω μεσα αυτην την ωρα ειμαι εγω, αναλαμβανω να απαντησω.ωραία όλα αυτά αλλά κανείς δεν απαντά στα ερωτήματα μου
να πουμε οτι και ο υποφαινομενος ειναι μια δυνατη πενα .Κι όσο σκέφτομαι ότι δεν πήγα στο Νίγηρα μαζί του.... πίκρα μαύρη
Ελπίζω να ξαναγράψει σύντομα διότι μου οφείλει ένα ρεπόρτο από την Ισλανδία
Ιστορίες υπάρχουν πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και νομίζω αν αρχίσεις να διαβάζεις, από τις πρώτες γραμμές θα ξεχωρίσεις εκείνους των οποίων η πένα είναι καλή. Μια αρχή είναι με τις βραβευμένες ιστορίες
εγω λεω να ανοιξουμε ενα θεμα γενικο τυπου "φως στο τουνελ", ωστε αν καποιο μελος αγνοειται για καιρό, να μπορουμε εκει να απευθυνουμε εκκληση, να ανταλλασσουμε πληροφοριες, να το συζηταμε το θεμα τελοσπάντων..
Oh Merci! (για τις λασπες εννοώ)να πουμε οτι και ο υποφαινομενος ειναι μια δυνατη πενα . αγαπα να γραφει γρυλιζοντας και μεσα στις λασπες