• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

yorgos

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Κοιτα, επειδη ο μονος σοβαρος ανθρωπος εδω μεσα αυτην την ωρα ειμαι εγω, αναλαμβανω να απαντησω.
Το μονο που ξερω απο αυτον τον κυριο ειναι πως δεν τον λεν Γιωργο (Το ονομα του καλυπτεται απο πεπλο μυστηριου), μενει καπου στο Βολο οταν ειναι Ελλαδα (δηλαδη σχεδον ποτε) και δεν οδηγει αμαξι... Τωρα για τις ιστοριες και τ' αλλα που λες, καλουλης ειναι, τα καταφερνει μωρε το παιδι...

Α ρε Yorgo μεχρι και τοπικ σε κανανε...
όταν σε προτείνω εγώ για επιλαχών συγγραφέα, έχω άδικο?

manelaki

Member
Κοιτα να δεις επιτυχια και η αληθεια ειναι δε τις εχω διαβασει ολες, θα ανασκουμπωθω!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Κοιτα να δεις επιτυχια και η αληθεια ειναι δε τις εχω διαβασει ολες, θα ανασκουμπωθω!
χα χα!!καλα, μην αισθανεσαι ασχημα, κοιτα απλα να καλυψεις τα κενα τωρα που προλαβαινεις, γιατι βλεπω να ναι sos για τις εξετασεις!:bleh:

εχω κ εγω τους δικους μου αγνοουμενους (cakenet που εισαι??) και δεν ξερω που να απευθυνθω!:roll:

Last edited by a moderator:

evagelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βόσπορος
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
ωραία tripakias και varioATHENS θα είναι οι επόμενοι..και θα επανέλθω με βαθμολογία:)

varioAthens

Member
Τι να με διαβάσεις εμένα??? Μόνο πληροφορίες δίνω στις ιστορίες μου... δεν ανάβω και τα αίματα!!!:bleh:

varioAthens

Member
Α! Στη σκιαγράφηση του προφίλ του yorgos να συμπληρώσω ότι είχε κάνει πεσιματική στην Hyada, ε? Μπας τον απέρριψε και γι' αυτό άλλαξε ήπειρο??? :roll:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Το τελευταιο μηνυμα του Yorgos ηταν στο οφ τοπικ (το οριτζιναλε, οχι το γιαλαντζι)

http://www.travelstories.gr/314814-post4885.html

Στις 29-07-2011 21:53
μαλιστα..ας ακολουθησουμε τα στοιχεια λοιπον..
στο τελευταιο του ποστ εκανε λογο για τον γεωργιαδη..
κατοπιν αυτου, χανονται τα ιχνη του..

τι μπορει να του συνεβη λοιπον?μυστηριο καλυπτει την παραξενη αυτη υποθεση..ποια κυκλωματα ειναι μπλεγμενα με αυτη την εξαφανιση??Ποια γνωστα μελη του φορουμ ξερουν την αληθεια αλλα σιωπουν?
ποιος θα ριξει τελικα το ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ??

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie