• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Xίλιες και μία ...νύχτες με Gray's Anatomy, βοήθεια!!!!!

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Μεταξύ σοβαρού και αστείου θα ζητήσω τη βοήθειά σας.....
Εδώ και καιρό η καλή μου γυναικούλα είναι φανατική του τούρκικου σήριαλ ''Χίλιες και μία νύχτες" (όλο για κάποιο Ονούρ και Σεχραζάτ ακούω) και πρόσφατα κολλητά προστέθηκε και ο 6ος κύκλος του Gray's Anatomy, κοινώς εννέα με δώδεκα γειά σας με μικρές διακοπές στις διαφημίσεις....
Θα ήθελα λοιπόν τόσο από τον αντρικό αλλά κυρίως και από το γυναικείο πληθυσμό, υποδείξεις και τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης....

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
της τα κατεβαζεις ολα απο το Ιντερνετ κανεις υπομονη 4 μερες να τα ει (η μανα μου τοσο εκανε) και την πας και ενα ταξιδακι στην Πολη(αυτο ειναι γυναικεια αλληλεγγυη):D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Το να την πας για κανα ουζακι, καφεδακι , ποτακι?????????
:cool::cool:
Μηπως κανα ταξιδακι??? Μεχρι την Χαγη για να δει τα "Μαθηματα Ανατομιας του δρ.Τουλπ" του ΡΕμπραντ και να αφησει την Gray

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Eγω δεν καταλαβα τι θες ακριβως; Να βλεπεις Grey's ή να μην βλεπει η γυναικα σου το αλλο σιριαλ;
Αν θες να βλεπεις Grey's απλως κατεβασετο απο το ιντερνετ και τελειωσες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Προσέχτε λιγάκι με τις προτροπές σε "κατεβάσματα".
Προσωπικά ας κατεβάσει ο καθένας το μισό διαδίκτυο στο σκληρό του,αλλά είναι περίεργοι καιροί και για λόγους προστασίας του φόρουμ καλό θα ήταν να μην δίνονται τέτοιου είδους πληροφορίες.

Από εκεί και πέρα όπως στρώσει ο καθένας θα κοιμηθεί.Εγώ προτείνω να βρείτε κάτι να κάνετε παρέα και να την πείσεις να κλείσει το χαζοκούτι.

XRISTOS71

Member
Το να την πας για κανα ουζακι, καφεδακι , ποτακι?????????
:cool::cool:
Μηπως κανα ταξιδακι??? Μεχρι την Χαγη για να δει τα "Μαθηματα Ανατομιας του δρ.Τουλπ" του ΡΕμπραντ και να αφησει την Gray

ευαγγελία επειδή σε βλέπω πολυ ψαγμένη να σε ρωτησω και κατι ??

που προτείνεις να ΄κανει μια φίλη μου που παντρευεται την α΄λλη βδομαδα Μπάτσελορ party !!!

Marcangelo σε καταλαβαίνω απόλυτα μονο που εμεις εχουμε μονο
Ονουρ και Σεχραζάτ και οχι Greys .

To Grey's απλα το αγοραζουμε οταν κυκλοφορεί και το βλέπει η Κυρία μου οταν μπορεί .
Μα και εσυ ουτε μια nova δεν εχεις σπίτι να δεις κατι διαφορετικό ???
βάλε nova να σωθείς :haha:

Δεν υπάρχει σωτηρία !!!!!!!!!!!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Να κάνεις υπομονή, το grey's anatomy τελείωνει σε καμιά 10αριά μέρες! Είμαι grey's anatomy addict το παραδέχομαι! Για τις χίλιες και μια νύχτες, μπορείς να κάνεις αναπαράσταση τοπίου, πηγαίνοντας την στην Κωνσταντινούπολη, όπως πολύ σωστά σου πρότειναν και παραπάνω!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Τι λύσσα κι αυτή με το τούρκικο? Από την μία έχω την mammy να έχει κάνει κατάληψη ΚΑΘΕ βράδυ στο σαλόνι κι από την άλλη έχω την sis να έχει κατεβάσει επεισόδια και να τα βλέπει στο laptop όποια ώρα την ημέρα της την βιδώσει. Μιλάμε για μεγάλο κόλλημα. Και σχεδόν όλες οι φίλες μου. Μάλλον εμείς οι γυναίκες είμαστε αθεράπευτα ρομαντικές.. Δεν εξηγείται αλλιώς.. Τώρα ξεκίνησε και άλλο το κισμετ το παίζει κάθε απόγευμα. Οπότε τώρα θα ακούμε οοοοολη μέρα τούρκικα. Ωραία....

Να την πας Κωνσταντινούπολη ναι. Εγκρίνω, εγκρίνω, εγκρίνω.
Κανόνισε κάτι άλλο για το βράδυ να γουστάρετε.
Απ΄την άλλη άστην να το δει. Χωρίς γκρίνια. Μάλλον την καταβρίσκει......

Υ.Γ. Εμένα που δεν μου βγαίνει να τα δω να ανησυχω?? :haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και δεν χαιρεσαι καλε μου MARCANGELO που σε αφηνει στην ησυχια σου η συμβια ?Αλλοι αντρες θα μακαριζαν την τυχη σου ...χεχεχεχε!
Ενταξει κανω πλακιτσα .....αυτο το τουρκικο το εβλεπα στο Μακεδονια ΤV στο γυμναστηριο ,αλλα το εβλεπα στα μουγκα .Οταν το ειδα στον Αντεννα με το τουρκικο αξαν και την μουσικη υποκρουση...οπου φυγει φυγει...
Θα βαρεθει πιστευω καποια στιγμη ,οπως βαρεθηκα και γω .
Γιατι δεν προγραμματιζετε το βιντεο η DVD να τα γραφει οσο εσεις εχετε βγει βολτα και ας τα βλεπει αλλες ωρες ?

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Τι λύσσα κι αυτή με το τούρκικο? Από την μία έχω την mammy να έχει κάνει κατάληψη ΚΑΘΕ βράδυ στο σαλόνι κι από την άλλη έχω την sis να έχει κατεβάσει επεισόδια και να τα βλέπει στο laptop όποια ώρα την ημέρα της την βιδώσει. Μιλάμε για μεγάλο κόλλημα. Και σχεδόν όλες οι φίλες μου. Δεν εξηγείται αλλιώς.. Τώρα ξεκίνησε και άλλο το κισμετ το παίζει κάθε απόγευμα. Οπότε τώρα θα ακούμε οοοοολη μέρα τούρκικα. Ωραία.... :haha:
Εμένα που η γιαγιά μου αγοράζει κάθε βδομάδα το περιοδικό που έχει μέσα τα επεισόδια???????Γιατί λέει επειδή το καλοκαίρι ήταν διακοπές και δεν μπορούσε να κλείνεται μέσα να το βλέπει,αγοράζε(και συνεχίζει) καθε βδομάδα το περιοδικό οπότε να της μείνουν και τα DVD.Ήμαρτον!!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom