paefstra
Member
Αν κανονισετε να συνδεεστε με κωδικους δεν θα εχετε ποτε προβλημα.
Στο παρελθόν είχα προσπαθήσει να φτιάξω λογαριασμό με κωδικούς και δεν το δεχότανΑν κανονισετε να συνδεεστε με κωδικους δεν θα εχετε ποτε προβλημα.
Το πετυχα στο pc γιατι κολλουσε και σε μενα και μετα με αυτους τους κωδικους μπηκα στην εφαρμογη, γιατι ειχα το ιδιο προβλημα. Γινεται, αλλα δεν θυμαμαι πως το εκανα. Νομιζω οτι ψαχνοντας λιγο βρισκεις το πεδιο που ζητας αλλαγη τροπου συνδεσης, αλλα μονο σε pc.Στο παρελθόν είχα προσπαθήσει να φτιάξω λογαριασμό με κωδικούς και δεν το δεχόταν
Οκ, θα το προσπαθήσω από τον υπολογιστή, ευχαριστώ!Το πετυχα στο pc γιατι κολλουσε και σε μενα και μετα με αυτους τους κωδικους μπηκα στην εφαρμογη, γιατι ειχα το ιδιο προβλημα. Γινεται, αλλα δεν θυμαμαι πως το εκανα. Νομιζω οτι ψαχνοντας λιγο βρισκεις το πεδιο που ζητας αλλαγη τροπου συνδεσης, αλλα μονο σε pc.
Αν ζητησεις φορους, δες ποσα κρατανε για τη διαχειριση του αιτηματος, γιατι παιζει να πληρωσεις κι απο πανω.Καλημέρα στην παρέα,
είχα αγοράσει εισιτήρια από Αθήνα- Μπάρι με επιστροφή αλλά για οικογενειακούς λόγους δεν θα ταξιδέψουμε. Πως μπορώ να ζητήσω από τη volotea να μου επιστραφούν οι φόροι αεροδρομίου; να τους στείλω e-mail;
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, απ΄ ότι είδα στις χρεώσεις, οι αλλαγές γενικά στη volotea είναι 50 ανά εισιτήριο, δεν νομίζω ότι με συμφέρει...Αν ζητησεις φορους, δες ποσα κρατανε για τη διαχειριση του αιτηματος, γιατι παιζει να πληρωσεις κι απο πανω.
Εγώ πάντως που πρόσφατα δεν ταξίδεψα μαζί τους, ζήτησα μέσω τσατ να μου τους κάνουν voucher για μελλοντική χρήση και το δέχτηκαν.Καλημέρα στην παρέα,
είχα αγοράσει εισιτήρια από Αθήνα- Μπάρι με επιστροφή αλλά για οικογενειακούς λόγους δεν θα ταξιδέψουμε. Πως μπορώ να ζητήσω από τη volotea να μου επιστραφούν οι φόροι αεροδρομίου; να τους στείλω e-mail;
Ευχαριστώ για την απάντηση, καλή ιδέα το voucher, θα το κάνω και εγώ μέσω chat αύριο!Εγώ πάντως που πρόσφατα δεν ταξίδεψα μαζί τους, ζήτησα μέσω τσατ να μου τους κάνουν voucher για μελλοντική χρήση και το δέχτηκαν.
Update: χθες έστειλα μήνυμα μέσω φβ στην volotea και σήμερα μου απάντησαν ότι έγινε δεκτό το αίτημα μου, έβαλαν στον λογαριασμό μου το ποσό για μελλοντική χρήση. jimb και πάλι ευχαριστώ!Ευχαριστώ για την απάντηση, καλή ιδέα το voucher, θα το κάνω και εγώ μέσω chat αύριο!
Και εγώ νόμιζα ότι θα έχανα τα χρήματα, ευτυχως που έδωσε τα φώτα του ο jimp, εκτός από τα χρήματα που είχα πληρώσει μου έβαλαν και το voucher των γενεθλίων!Πωπω εχω χασει το Πασχα τα λεφτα για Μασσαλια νομιζοντας οτι δεν γινεται τιποτε γιατι φοβηθηκα τον χαμο με τις διαμαρτυριες. Οχι μεγαλο ποσο, αλλα...
Και φυσικα 2 εισιτηρια των 10 ευρω απο voucher δωρο για τα γενεθλια μου που τα εκλεισα μπας και φανε ακυρωση αλλα δεν πεταξα.
Το εχω ξαναπει οτι η εξυπηρετηση πελατων τους ειναι πολυ καλυτερη απο πολλες μουρατες εταιρειες.