Volotea Volotea

jimp

Member
Update: χθες έστειλα μήνυμα μέσω φβ στην volotea και σήμερα μου απάντησαν ότι έγινε δεκτό το αίτημα μου, έβαλαν στον λογαριασμό μου το ποσό για μελλοντική χρήση. jimb και πάλι ευχαριστώ!
Έχω δύο τρεις τράπεζες, PayPal, revolut. Όπου σε βολεύει μου στέλνεις μια μικρή αμοιβή.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αγαπημένε και υπέρλαμπρε @jimp και εσύ @THALIAL πείτε μου, στείλατε αφού πέρασε η ημερομηνία αναχώρησης; Δεν στείλατε από customer service από ο,τι κατάλαβα. Εγώ έστειλα από εκεί και έφαγα πόρτα:
Screenshot_2023-09-21-01-08-35-122-edit_com.android.chrome.jpg

Δεν τα παρατάω ακόμα βέβαια. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη 🤘

jimp

Member
Αγαπημένε και υπέρλαμπρε @jimp και εσύ @THALIAL πείτε μου, στείλατε αφού πέρασε η ημερομηνία αναχώρησης; Δεν στείλατε από customer service από ο,τι κατάλαβα. Εγώ έστειλα από εκεί και έφαγα πόρτα: View attachment 442262
Δεν τα παρατάω ακόμα βέβαια. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη 🤘
Καλημέρα κοπελιά.

Εγώ έστειλα στο τσατ, πριν την πτήση. Και μου είπαν να στείλω εδώ [email protected]

Τους εξήγησα και μου απάντησαν πως μου πιστώνουν τα χρήματα ως voucher και μου έστειλαν έναν κωδικό.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημέρα κοπελιά.

Εγώ έστειλα στο τσατ, πριν την πτήση. Και μου είπαν να στείλω εδώ [email protected]

Τους εξήγησα και μου απάντησαν πως μου πιστώνουν τα χρήματα ως voucher και μου έστειλαν έναν κωδικό.
Καλημέρα ! Πάω στο chat κι εγώ άρα.

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
Καλημέρα, όλη η επικοινωνία με τη volotea έγινε μέσω Facebook, τους έστειλα μήνυμα στο messenger, πριν την ημερομηνία αναχώρησης. Το ταξίδι δεν έγινε λόγω θανάτου της πεθεράς μου, όπου και ανέφερα στη volotea την αιτία ακύρωσης των εισητηρίων. Μου απάντησαν ότι λόγω θανάτου συγγενούς α και β βαθμού, δικαιούμαστε όλο το ποσό πίσω εφόσον στείλουμε τα σχετικά έγγραφα εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία θανάτου. Αυτή η προθεσμία για εμάς είχε παρέλθει και τους απάντησα ότι οι ημερομηνίες του ταξιδιού συμπίπταν με το σαρανταήμερο μνημόσυνο και κατόπιν της βοήθειας του jimb τους έστειλα στο messenger εάν μπορούσε να πιστωθεί το ποσό σε voucher. Την επόμενη ημέρα μου απάντησαν ότι το ποσό πιστώθηκε στο λογαριασμό μου ήδη.

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημέρα, όλη η επικοινωνία με τη volotea έγινε μέσω Facebook, τους έστειλα μήνυμα στο messenger, πριν την ημερομηνία αναχώρησης. Το ταξίδι δεν έγινε λόγω θανάτου της πεθεράς μου, όπου και ανέφερα στη volotea την αιτία ακύρωσης των εισητηρίων. Μου απάντησαν ότι λόγω θανάτου συγγενούς α και β βαθμού, δικαιούμαστε όλο το ποσό πίσω εφόσον στείλουμε τα σχετικά έγγραφα εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία θανάτου. Αυτή η προθεσμία για εμάς είχε παρέλθει και τους απάντησα ότι οι ημερομηνίες του ταξιδιού συμπίπταν με το σαρανταήμερο μνημόσυνο και κατόπιν της βοήθειας του jimb τους έστειλα στο messenger εάν μπορούσε να πιστωθεί το ποσό σε voucher. Την επόμενη ημέρα μου απάντησαν ότι το ποσό πιστώθηκε στο λογαριασμό μου ήδη.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
@THALIAL αν κατάλαβα σωστά σου επέστρεψαν όλο το ποσό στον λογαριασμό σου;
@jimp ζήτησες τους φόρους σε voucher; Γιατί ήθελες voucher; Ή πήρες όλο το ποσό χωρίς να έχεις flex;!
@katkats τις ίδιες μέρες ζητούσαμε επιστροφή.
Είχα χωριστές κρατήσεις για τα δύο σκέλη. Για την πτήση της αναχώρησης, ζήτησα επιστροφή 12 ώρες πριν την πτήση, όταν δεν μπορείς πια να διαχειριστείς την κράτησή σου. Νομίζοντας ότι ο jimp πήρε όλο το ποσό σε voucher, το ζήτησα στο chat και μου απάντησαν πως δεν μπορούν να διαχειριστούν το αίτημά μου. Πήγα στο support όπου μου απάντησαν ό,τι και σε katkats. Ωστόσο την επόμενη έλαβα mail ότι επιστράφηκαν οι φόροι στον λογαριασμό, για την πτήση της επιστροφής μόνο, που μπορούσα ακόμη να διαχειριστώ. Για την πτήση αναχώρησης έκανα νέο αίτημα στο support, μόνο για τους φόρους, μετά την αναχώρηση (post flight) και τους επέστρεψαν αυθημερόν, κρατώντας 5 ευρώ έξοδα διαχείρισης.

jimp

Member
@jimp ζήτησες τους φόρους σε voucher; Γιατί ήθελες voucher; Ή πήρες όλο το ποσό χωρίς να έχεις flex;!
Είχα χωριστές κρατήσεις για τα δύο σκέλη. Για την πτήση της αναχώρησης, ζήτησα επιστροφή 12 ώρες πριν την πτήση, όταν δεν μπορείς πια να διαχειριστείς την κράτησή σου. Νομίζοντας ότι ο jimp πήρε όλο το ποσό σε voucher, το ζήτησα στο chat και μου απάντησαν πως δεν μπορούν να διαχειριστούν το αίτημά μου. Πήγα στο support όπου μου απάντησαν ό,τι και σε katkats. Ωστόσο την επόμενη έλαβα mail ότι επιστράφηκαν οι φόροι στον λογαριασμό, για την πτήση της επιστροφής μόνο, που μπορούσα ακόμη να διαχειριστώ. Για την πτήση αναχώρησης έκανα νέο αίτημα στο support, μόνο για τους φόρους, μετά την αναχώρηση (post flight) και τους επέστρεψαν αυθημερόν, κρατώντας 5 ευρώ έξοδα διαχείρισης.
Εγώ να σας πω ζήτησα όλο το ποσό,όχι τους φόρους, το οποίο το είχα πληρώσει με πιστωτική, είχα χρησιμοποιήσει ένα voucher και κάτι credit που είχα στον λογαριασμό.
Στην αρχή μου είπαν στο τσατ πως δεν γίνεται ( ενώ το είχα ξανακάνει, ίσως λόγω κορόνα να το επέτρεπαν), μου έδωσαν το mail που είχα γράψει προηγουμένως τους έστειλα μήνυμα απογοητευμένος αλλά τελικά μου επέστρεψαν το ποσό που είχα πληρώσει μέσω voucher με καινούριο voucher και το credit ως credit.

Τώρα πως έγινε δεν το ξέρω.

Ίσως είναι τα όμορφα μου μάτια, ίσως είναι που με φαντάστηκαν έτσι όμορφο και με χιούμορ, δεν ξέρω, σημάδια έχει πως το έκαναν.

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
Ναι, μου επέστρεψαν όλο το ποσό μείον 4-5 ευρώ έξοδα διαχείρισης.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ίσως είναι τα όμορφα μου μάτια, ίσως είναι που με φαντάστηκαν έτσι όμορφο και με χιούμορ, δεν ξέρω, σημάδια έχει πως το έκαναν.
Σίγουρα είναι το δεύτερο, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε.

Σε εμένα είπαν ότι κάτι μου επιστρέφουν, δεν θα ασχοληθώ περισσότερο, αρκεί να μπουν.
Μάλλον φταίει που με φαντάστηκαν στριμμένο άντερο :bleh: .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom