apodrasi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- France
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα-Ινδία-Περού
Από υπολογιστή δε, δεν μου δείχνει καθόλου πτήσεις, χάλια λογισμικο΄πράγματι!
Από υπολογιστή δε, δεν μου δείχνει καθόλου πτήσεις, χάλια λογισμικο΄πράγματι!
Δηλαδή; Οι αλλαγές έχουν κόστος όταν είσαι μέλος megalovolotea;Θα το είχαν κλείσει το μαγαζί.
Όχι, αλλά πληρώνεις τη διαφορά ναύλου.Δηλαδή; Οι αλλαγές έχουν κόστος όταν είσαι μέλος megalovolotea;
1) Η εφαρμογη εχει κουμπακι μη ανανεωσης, για να μην ξεχαστεις1 )Αυτή τη στιγμή είμαι μεγκαβολ αλλά θα ακυρώσω τη συνδρομή σε <1 μηνα για να μην πληρώσω
1) Βλέπω κάτι εισιτηριάκια για Αύγουστο. Αν τα κλείσω τώρα με τιμή μεγκαβολ, όταν ακυρώσω τη συνδρομή θα με χρεώσει τη διαφορά; Το ίδιο και με τα εξτραδάκια, που επίσης έχουν έκπτωση με μεγκα.
3) Επίσης είδα ότι με το πλάνο φλεξ μπορώ να αλλάξω δωρεάν (πληρώνοντας τη διαφορά μόνο) την πτήση >= 4 ωρες πριν ενώ λέει χωρίς μπορώ μόνο μέχρι 7 μέρες πριν. Δηλαδή, αν δεν πάρω τίποτα έξτρα, όντως μπορώ να αλλάξω πτήση μέχρι 7 μέρες πληρώνοντας πάλι μόνο τη διαφορά ή και το 50αρικο; Κι αν ναι, μονο ημ/νία ή και προορισμό;
Με πάσα επιφύλαξη paefstra, αλλά νομίζω ότι πέρσι την άνοιξη που έκλεισα εισιτήρια με ναύλο flex στη volotea μου έδινε και δυνατότητα αλλαγής προορισμού! Το θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση, καιί σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να αλλάξω το αεροδρόμιο επιστροφής από Βερόνα σε Βενετία και το είχα τσεκάρει (δεν το έκανα τελικά πάντως λόγω διαφοράς στην τιμή)3) Σε ολες τις εταιρειες οι μεταβολες γινονται για τον ιδιο προορισμο