hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
χμ πλέον ναι, είναι και της μοδός...η' tattoo
χμ πλέον ναι, είναι και της μοδός...η' tattoo
Ναι, αλλά πρέπει να κάνει λεπτομερή περιγραφή του tattoo και αν δεν μπορεί, να βγάλει φωτογραφία του και να την επισυνάψει μαζί με τη φωτογραφία του προσώπου. Μη σου πω ότι πρέπει να την ενσωματώσει και στο ίδιο το διαβατήριο για να είναι σίγουρη! ΝΟΤχμ πλέον ναι, είναι και της μοδός...
meta που θα καταθέσεις τις φωτογραφίες και τα διαβατήρια, θα σου το ζητήσει. Στο τελευταίο στάδιοΝα ρωτήσω κάτι; πότε πληρώνεις με την κάρτα; αφού στείλεις on line τη βίζα και μετά;
Ρώτησε την πρεσβεία γι αυτή την περίπτωση, πάντως νομίζω ότι θα κοστίζει όσο και για ένα μήνα. Θα σε συμφέρει?Καλησπέρα. Θέλω να κλείσω πτήση για της 11 του Φεβρουαρίου η οποία θα έχει 11ωρη στάση στο Δελχί,
Μπορώ να πάρω βιζα στο αεροδρόμιο του Δελχί η πρέπει να την βγάλω απο εδώ???
Δεν είναι ανάγκη να πας στην πρεσβεία αφού υπάρχει η e-visa. Απλώς δεν γνωριζω να υπάρχει ειδικό τιμολόγιο για τρανζιτ επιβάτες (η τιμή της είναι 50$).Μάλλον δεν αξίζει, thanks
Την εβγαλα κι εγω πριν κατι μερες. Εντυπωση μου εκαναν τα 25 δολαρια που πληρωςα, νομιζα οτι κοστιζει γυρω στα 50....Καλησπέρα
Αυτές τις ημέρες έβγαλα την e-visa για την Ινδία.Τριάντα ημερών. Ζητούν πολλά αλλά δεν είναι δύσκολο. Επίσης μου ζήτησαν στο τέλος να πληρώσω 25δολάρια. Άν δεν πληρώσεις δεν προχωρά η επεξεργασία της αίτησης. Μου έστειλαν με mail την visa.
τα 50 είναι για το ΙράνΤην εβγαλα κι εγω πριν κατι μερες. Εντυπωση μου εκαναν τα 25 δολαρια που πληρωςα, νομιζα οτι κοστιζει γυρω στα 50....