• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ινδία Visa για Ινδία

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πάρτε μια γεύση μ αυτά που ζητά η αίτηση. μέχρι και ονόματα νεκρώ θέλουν!!! κι αν βάλουμε και τη ρύθμιση του μεγέθους της φωτό !!!!!

https://www.tripadvisor.co.uk/Travel-g297604-c220339/Goa:India:Etourist.Visa.A.Guide.html
Έλα βρε καπετάνιε, πώς κάνεις έτσι; Ένα μεροκάματο θα χαλαλίσεις, όχι παραπάνω! :bleh: Και θα πληρώσεις κι από πάνω! :haha: Εμ, τι νόμιζες; Ινδία είναι αυτή (και μετά γκρινιάζουμε για τη δική μας γραφειοκρατία...).

Α, και πού είσαι: Μην τυχόν και ξεχαστείς και κουβαλάς μαζί σου τίποτα μπαταρίες ή αναπτήρα. Κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς σχεδόν σαν ηγετικό στέλεχος του ISIS. Στη βαλίτσα όλα, τίποτα στη χειραποσκευή.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Έλα βρε καπετάνιε, πώς κάνεις έτσι; Ένα μεροκάματο θα χαλαλίσεις, όχι παραπάνω! :bleh: Και θα πληρώσεις κι από πάνω! :haha: Εμ, τι νόμιζες; Ινδία είναι αυτή (και μετά γκρινιάζουμε για τη δική μας γραφειοκρατία...).

Α, και πού είσαι: Μην τυχόν και ξεχαστείς και κουβαλάς μαζί σου τίποτα μπαταρίες ή αναπτήρα. Κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς σχεδόν σαν ηγετικό στέλεχος του ISIS. Στη βαλίτσα όλα, τίποτα στη χειραποσκευή.
κι εγώ πιστεύω πως θα τα καταφέρω με την αίτηση. αν όχι παίρνω το καράβι και την επόμενη είμαι Αθήνα. Εξ άλλου εσύ προηγείσαι...και θα περιμένω να μας ενημερώσεις επί του θέματος.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Στην πρεσβεία της Ινδίας χθες όπου πήγα, μου ζήτησαν επιστολή τράπεζας ότι έχω λογαριασμό και το ποσό που έχει ο λογαριασμός. Κι επειδή έλειπε αυτό το χαρτί δεν πήρα τη βίζα. Πήγα στην τράπεζα μου στο Σύνταγμα και μου είπαν ότι για την έκδοση αυτής της επιστολής πρέπει να πληρώσω 45 ευρώ!!! φυσικά δεν το έβγαλα. Μα είναι λογικό να θέλουν να δουν το ποσό του λογ σήμερα κι όχι μετά από 3 μήνες που θα ταξιδέψω? Και τι είναι καλύτερα να τα δουν στο βιβλιάριο ή τη στιγμή της άφιξης στην τσέπη μου? Γιατί το τελευταίο το θεωρώ λογικότερο. Ινδικός τρόπος σκέψης!!! Τι γνωρίζετε επί της περίπτωσης εσείς που πήγατε πρόσφατα;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Στην πρεσβεία της Ινδίας χθες όπου πήγα, μου ζήτησαν επιστολή τράπεζας ότι έχω λογαριασμό και το ποσό που έχει ο λογαριασμός. Κι επειδή έλειπε αυτό το χαρτί δεν πήρα τη βίζα. Πήγα στην τράπεζα μου στο Σύνταγμα και μου είπαν ότι για την έκδοση αυτής της επιστολής πρέπει να πληρώσω 45 ευρώ!!! φυσικά δεν το έβγαλα. Μα είναι λογικό να θέλουν να δουν το ποσό του λογ σήμερα κι όχι μετά από 3 μήνες που θα ταξιδέψω? Και τι είναι καλύτερα να τα δουν στο βιβλιάριο ή τη στιγμή της άφιξης στην τσέπη μου? Γιατί το τελευταίο το θεωρώ λογικότερο. Ινδικός τρόπος σκέψης!!! Τι γνωρίζετε επί της περίπτωσης εσείς που πήγατε πρόσφατα;
Αν έχεις webbanking μπορείς να εκτυπώσεις το λογαριασμό σου.
Δεν τα ξέρω τα χαϊρια των Ινδών. Πολύ πειραματίζονται και αγνοώ το γιατί. Αυτά δεν τα ζητούσαν παλιότερα.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
έχω αλλά και από την ίδια τράπεζα μπορούν να μου τον εκτυπώσουν αλλά δεν ξέρω αν κάνει. Γιατί μου έδειξαν μια επιστολή τραπέζης στα αγγλικά του προηγούμενου από μένα με τον αριθμό του λογ και το υπόλοιπο, τονίζοντας αυτή θέλουμε. Τρελά πράματα. Πάντως με την eVIZA δε χρειάζονται αυτά

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
έχω αλλά και από την ίδια τράπεζα μπορούν να μου τον εκτυπώσουν αλλά δεν ξέρω αν κάνει. Γιατί μου έδειξαν μια επιστολή τραπέζης στα αγγλικά του προηγούμενου από μένα με τον αριθμό του λογ και το υπόλοιπο, τονίζοντας αυτή θέλουμε. Τρελά πράματα. Πάντως με την eVIZA δε χρειάζονται αυτά
Μήπως πλέον η πρακτική είναι να βγάζουμε evisa?

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν για evisa. Η διαδικασία είναι πιο απλή και γλυτώνεις και χρόνο.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παιδιά, αφήστε τους πειραματισμούς με την Ινδική πρεσβεία και επικεντρωθείτε στην έκδοση e-visa. Ετσι κι αλλιώς, είτε το θελήσετε είτε όχι, την προσωπική σας εμπειρία με την περιβόητη γραφειοκρατεία τους θα την έχετε επί τόπου. Κρατήστε δυνάμεις και υπομονή για τότε...

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Πάντως θα το αναφέρω στο Τripadvisor να το δει όλος ο κόσμος και κυρίως οι Ινδοί που ασχολούνται με τον τουρισμό και το παρακολουθούν. Δηλ ετοιμαζόμαστε για ταξίδι και θα πάμε τζάμπα? ή θα πάμε για να βρούμε δουλειά.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Παιδιά, αφήστε τους πειραματισμούς με την Ινδική πρεσβεία και επικεντρωθείτε στην έκδοση e-visa. ..
έχει αλλάξει κάτι? η χωρα μας δεν ειναι μεσα. επικίνδυνη εξαλλου για λαθρομεταναστευση..

e-Tourist Visa Facility is available for nationals of following countries/territories
...France, Georgia, Germany, Grenada,...
https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα