• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

TV, θεάματα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
αύριο βράδυ η πρώτη για το xfactor που έχει βγαλει τόσα ταλέντα, με πρώτο τη Giusy Ferreri. Rai2. και μετά πάλι πέμπτη στις 17 και συνεχίζει στη γνώριμη θέση της δευτέρας 21/9.
στις 17/9 εκτακτα μια και τη δευτέρα που θα έπρεπε να ειναι στις 14/9 ώρα 22.00 Rai1 είναι η miss Italia. που σύμφωνα με εντονότατες φήμες συμμετέχει η sapienza με ψευδώνυμο..ας την ανακαλύψουμε..

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
αύριο βράδυ η πρώτη για το xfactor που έχει βγαλει τόσα ταλέντα, με πρώτο τη Giusy Ferreri. Rai2. και μετά πάλι πέμπτη στις 17 και συνεχίζει στη γνώριμη θέση της δευτέρας 21/9.
στις 17/9 εκτακτα μια και τη δευτέρα που θα έπρεπε να ειναι στις 14/9 ώρα 22.00 Rai1 είναι η miss Italia. που σύμφωνα με εντονότατες φήμες συμμετέχει η sapienza με ψευδώνυμο..ας την ανακαλύψουμε..

Samion είσαι καλά δυκτιωμένος στα Ιταλικά κυκλώματα...Πώς το έμαθες?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Kαι καλα ο samion , εχει ενα θεμα με την AZ και την Ιταλια, εσυ sapi τι διασυνδεσεις εχεις με την γειτονα χωρα και ξερεις και τον Mike τον παρουσιαστη που πεθανε??

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Samion είσαι καλά δυκτιωμένος στα Ιταλικά κυκλώματα...Πώς το έμαθες?
ε..εδώ βουίζει ο τόπος στα ιταλόφιλα στέκια...να αντιπροσωπεύσεις επάξια τους italiani all'estero..καλή επιτυχία!
για τη συμμετοχή σου στο isola dei famosi (από Ιανουάριο 2010 rai1-Pamela Prati πρώτη επιβεβαιωμένη συμμετοχή) δεν έχω ινφο ακόμα..

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Kαι καλα ο samion , εχει ενα θεμα με την AZ και την Ιταλια, εσυ sapi τι διασυνδεσεις εχεις με την γειτονα χωρα και ξερεις και τον Mike τον παρουσιαστη που πεθανε??

Έχω κι εγώ πολλά θέματα με την Ιταλία βλέπεις...;)
Όπως κι εσύ με την Αίγυπτο!!!!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
ε..εδώ βουίζει ο τόπος στα ιταλόφιλα στέκια...να αντιπροσωπεύσεις επάξια τους italiani all'estero..καλή επιτυχία!
για τη συμμετοχή σου στο isola dei famosi (από Ιανουάριο 2010 rai1-Pamela Prati πρώτη επιβεβαιωμένη συμμετοχή) δεν έχω ινφο ακόμα..

Σ ευχαριστώ κάπτεν...
Ορίστε πάρε μια φωτο απ την προηγούμενη συμμετοχή μου στο isola dei famosi,απλά σας γυρνάω λίγο την πλάτη...
awww.gossipnews.it_tv_gran_gala_isola_famosi_2006_images_il_grfcfac2aa87b3fd319d422cd85e285a9f.jpg

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σ ευχαριστώ κάπτεν...
Ορίστε πάρε μια φωτο απ την προηγούμενη συμμετοχή μου στο isola dei famosi,απλά σας γυρνάω λίγο την πλάτη...
:haha::haha::haha:
άψογη!!
κατά τα λοιπά 16/09 ξεκινά το νέο ριάλιτι tribu (canale5) με την Paola Perego. για τους φαν των ιταλικων ριαλιτι και τις φαν των ιταλών macho (Sergio Arcuri e Gianluigi Lentini).
α και 26/10 έχει το show του Gianni Morandi στη rai και για 3 ακόμα βδομάδες..

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Αυτά συνέβησαν το προηγούμενο Σάββατο στο Italia's Got Talent!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Να με συμπαθάτε, αλλά μήπως τέτοιου είδους θέματα είναι για το social;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Να με συμπαθάτε, αλλά μήπως τέτοιου είδους θέματα είναι για το social;
να απαντησω εγώ μιας και το άνοιξα..
οχι δεν νομίζω ότι είναι για το social. αφορά ειδήσεις σχετικά με νέα προγράμματα στην ιταλική tv αλλά και κονσερτα κλπ και απευθύνεται στο ιταλόφιλο κοινό. έχει ισχυρό το στοιχείο της ενημέρωσης. παρεπιπτόντως grazie sapi γαι την ενημέρωση. ούτε που την είχα πάρει χαμπάρι την εκπομπή.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλώς ήρθες samion !!!!χρονια πολλα! μας έλειψες ..
άντε γιατί πέσανε τα καράβια μου έξω!!:xmas_mrgreen:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
καλώς ήρθες samion !!!!χρονια πολλα! μας έλειψες ..
άντε γιατί πέσανε τα καράβια μου έξω!!:xmas_mrgreen:
επίσης χρόνια πολλά και σε σένα και σε όλους!ιταλόφιλους και μη. καλά τα ξίδια με υγεία πάνω από όλα!:xmas_lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom