• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

TV, θεάματα

GTS

Member
επίσης χρόνια πολλά και σε σένα και σε όλους!ιταλόφιλους και μη. καλά τα ξίδια με υγεία πάνω από όλα!:xmas_lol:
Καλώς ήρθες Σαμίωνα και χρόνια πολλά...σου έχω κάτι ερωτησούλες για Ρώμη, αργότερα όμως να συνέλθεις. Γράψε και κάτι για καραϊβική να ζηλέψουμε, αν και ασέλγησες πηγαίνοντας κρουαζιέρα, αλλά συγχωρείσαι....οι Ιταλόφιλοι έχουν το ακαταλόγιστο...

Πάντως, αν στο St John δω κανά κρουαζιερόπλοιο να μου χαλάει τη θέα της θάλασσας, θα ρίξω τορπίλη...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
επίσης χρόνια πολλά και σε σένα και σε όλους!ιταλόφιλους και μη. καλά τα ξίδια με υγεία πάνω από όλα!:xmas_lol:
Καλως τονε τον ναυτικο μας! Αναμενουμε νεα!
Κοιτα, ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες και ανταποδιδουμε:
Καλα ταξιδια να εχουμε..... τα ...ξιδια παλι λεμε να τα αποφυγουμε:xmas_cheesygrin:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλώς ήρθες Σαμίωνα και χρόνια πολλά...σου έχω κάτι ερωτησούλες για Ρώμη, αργότερα όμως να συνέλθεις. Γράψε και κάτι για καραϊβική να ζηλέψουμε, αν και ασέλγησες πηγαίνοντας κρουαζιέρα, αλλά συγχωρείσαι....οι Ιταλόφιλοι έχουν το ακαταλόγιστο...

Πάντως, αν στο St John δω κανά κρουαζιερόπλοιο να μου χαλάει τη θέα της θάλασσας, θα ρίξω τορπίλη...
grazie και σε σενα και στην ΕΡΣΗ..
θα κοιτάξω να γράψω μια ιστορία τώρα σύντομα, όχι όπως με την Κίνα που ακόμα τη γράφω..ότι έιναι για Ρώμη και τύχει να ξέρω το λες σ'ένα θέμα ή σε πμ όποτε να ναι.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σ΄ευχαριστούμε Samion ! Καλή χρονιά να έχεις, γεμάτη κρουαζιέρες και ιταλικά weekends !:xmas_smile:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
San Remo 2010

από απόψε ξεκινά το San Remo 2010. παρουσιάζει η Antonella Clerici. περιμένουμε να δουμε τον "πρίγκηπα" Emanuele Filiberto στο Italia amore mio..
Rai Uno Gli artisti in gara

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie