• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν έφτιαξα πολλά πράγματα στις ιστορίες, γραμματοσειρές κλπ επανήλθαν.

Αν βρείτε κάποια ιστορίες που έχει πρόβλημα με γραμματοσειρά ή κάτι τέτοιο, βάλτε το λινκ εδώ :)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν με αφήνει να κάνω επεξεργασία. Μου βγάζει την οθόνη επεξεργασίας αλλά ούτε τον κέρσορα μπορώ να βάλω πάνω της, ούτε βλέπω το κείμενό μου.

Επίσης πάλι όταν απαντώ σε ένα ποστ δε βλέπω την απάντησή μου παρά μόνο αν κάνω refresh.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επίσης, όταν γράφω λέξεις με λατινικούς χαρακτήρες δεν αφήνει κενά ανάμεσά τους, αν κι αυτό ήταν πρόβλημα και στην προηγούμενη βερσιόν.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Εδώ και λίγες μέρες το site σέρνεται.Αργεί σε έσχατο βαθμό να φορτώσει τη σελίδα και στο τέλος πέφτει ή ανοίγει και η εμφάνιση είναι άλλα ντ'άλλων ή παθαίνει αναλαμπές και ανοίγει κανονικά.Mozilla χρησιμοποιώ αλλά και σε άλλους browsers μου το κάνει.
Εχει να κάνει με την αλλάγη του server πριν λίγες μέρες?Σε σας συμβαίνει?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εδώ και λίγες μέρες το site σέρνεται.Αργεί σε έσχατο βαθμό να φορτώσει τη σελίδα και στο τέλος πέφτει ή ανοίγει και η εμφάνιση είναι άλλα ντ'άλλων ή παθαίνει αναλαμπές και ανοίγει κανονικά.
Φίλε, το αντίθετο για μένα, πιο γρήγορο από ποτέ. Mozilla κι εγώ.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Φίλε, το αντίθετο για μένα, πιο γρήγορο από ποτέ. Mozilla κι εγώ.
Δεν ξέρω αλλά έχει πόση ώρα που σέρνεται και εκεί που πάω να σπάσω τον υπολογιστή παθαίνει αναλαμπή και ξυπνάει!
Όλα μου κολλάνε,και η υποβολή απάντησης και η επεξεργασία μηνύματος.Σε άλλα site δεν έχω θέμα αρα κάτι συμβαίνει.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επεξεργασία δεν έχω... όπως φαίνεται και πιο πάνω. Αλλά η υποβολή απάντησης κανόνι.

karfitsa

Member
Εδώ και λίγες μέρες το site σέρνεται.Αργεί σε έσχατο βαθμό να φορτώσει τη σελίδα και στο τέλος πέφτει ή ανοίγει και η εμφάνιση είναι άλλα ντ'άλλων ή παθαίνει αναλαμπές και ανοίγει κανονικά.Mozilla χρησιμοποιώ αλλά και σε άλλους browsers μου το κάνει.
Εχει να κάνει με την αλλάγη του server πριν λίγες μέρες?Σε σας συμβαίνει?
Kαι μενα μου το εκανε σημερα,τοσο που φοβηθηκα οτι κατι επαθε ο υπολογιστης...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα ούτε εγώ, αν σας το ξανακάνει γράψτε ακριβώς τι ώρα σας το έκανε να κοιτάξω τα log files, αλλά δεν έχω δει τίποτα.

liopyr

Member
Επεξεργασία δεν έχω... όπως φαίνεται και πιο πάνω. Αλλά η υποβολή απάντησης κανόνι.
To πρόβλημα με την επεξεργασία είναι μάλλον γνωστό bug του xenforo με firefox, το αντιμετωπίζω και σε ξένα φόρουμ.
Μέχρι να λυθεί, οταν θες να κάνεις επεξεργασία πάτα "περισσότερες επιλογές" και θα στο εμφανίσει.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν με αφήνει να κάνω επεξεργασία. Μου βγάζει την οθόνη επεξεργασίας αλλά ούτε τον κέρσορα μπορώ να βάλω πάνω της, ούτε βλέπω το κείμενό μου.
Μπορείς να μου βγάλεις ένα screenshot για να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος