• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
H forthnet δεν την παλεύει μία ;) Αυτό φταίει...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Κι εγώ το αντιμετωπίζω με τη forthnet, αλλά δεν το κάνει συνέχεια.
Και συμφωνώ με το fitziano. Τελευταία, γενικά τα έχουν κάνει μπάχαλο.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Κι εγώ με forth net έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να μπω στο forum, μου λέει ότι γίνονται εργασίες συντήρησης.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αντί να διαβάλλετε τους Internet Service Providers, που δε φταίνε σε απολύτως τίποτα (εν προκειμένω κάνουν ακριβώς ότι προβλέπουν τα πρωτόκολλα του internet) μάθετε να ρυθμίζετε σε χαμηλές τιμές τα DNS TTL των domain σας, όταν επίκειται αλλαγή IP address (DNS A record) (η ενέργεια αυτή προηγείται της αλλαγής IP να δε μπορεί να γίνει εκ των υστέρων).

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σοβαροί να είμαστε ρε συ... Μιλάμε για μια βδομάδα τώρα..

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Η forthnet δεν την παλεύει γενικότερα, όχι μόνο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στο forum.
Από τότε που έβαλε γερά στο παιχνίδι τη nova τα έχει κάνει μπάχαλο σαν εταιρεία και εξυπηρέτηση.
Το δε λογιστήριό τους, για να κάνει μια σωστή εκκαθάριση χρονίζουμε. Εμείς κλείνουμε 9 μήνες τώρα και ακόμα στον κόσμο τους είναι.
Και δεν είμαστε οι μόνοι που το αντιμετωπίζουμε.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλά δε ξέρω ως επιχείρηση τι λέει, ούτε με ενδιαφέρει. Το θέμα μας είναι καθαρά τα dns τους που εδώ και μία εβδομάδα δεν έχουν ξεκασάρει. Αυτά όλα που λέει ο taver είναι πολύ σωστά αλλά αφορούν αλλαγές επιπέδου ωρών άντε 1-2 ημερών, όχι μιας εβδομάδας.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πως γίνεται να αλλάζει η γραμματοσειρά στην ιστορία που γράφω και ήδη έχω ποστάρει κεφάλαια. Επέστρεψα να τη δω και το κείμενο κατά το πλείστον έχει μετατραπεί σε courier γραμματοσειρά ενώ πριν μια βδομάδα φαινόταν κανονικά. Το ίδιο ισχύει και για παλιές ιστορίες που έχω γράψει

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μπορώ να κάνω ένα μαζικό replace και να διαγράψω ότι formatting έχουν και να επιστρέψουν στο κανονικό. Για δώσε τα λινκ των ιστοριών που έχουν θέμα.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μπορώ να κάνω ένα μαζικό replace και να διαγράψω ότι formatting έχουν και να επιστρέψουν στο κανονικό. Για δώσε τα λινκ των ιστοριών που έχουν θέμα.
Νομίζω είναι γενικό φαινόμενο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος