• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Def, δυστυχώς δεν κατάφερα να ανεβάσω φωτό. η μια ήταν 3,09 ΜΒ και η δεύτερη 2,90 ΜΒ. ήταν όμως ίδιου μεγέθους με τις προηγούμενες που ανέβαζα στα προηγούμενα πόστ μου.
μου βγάζει το μήνυμα "The up loaded file is too large for the server to process"

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Να ρωτησω κάτι; Τις τελευταίες μέρες μου βγαίνει πολύ συχνά το μήνυμα για εργασίες στο travelstories και δεν μπορώ να μπω στο φόρουμ. Αυτό όταν χρησιμοποιώ το λάπτοπ με chrome κυρίως αλλά και explorer. Την ίδια στιγμή αν μπω από tapatalk είναι όλα οκ! Για πείτε μόνο σε μένα συμβαίνει; Υπάρχει λύση;

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Να ρωτησω κάτι; Τις τελευταίες μέρες μου βγαίνει πολύ συχνά το μήνυμα για εργασίες στο travelstories και δεν μπορώ να μπω στο φόρουμ. Αυτό όταν χρησιμοποιώ το λάπτοπ με chrome κυρίως αλλά και explorer. Την ίδια στιγμή αν μπω από tapatalk είναι όλα οκ! Για πείτε μόνο σε μένα συμβαίνει; Υπάρχει λύση;

Ακριβώς το ίδιο "πρόβλημα" έχω κι εγώ. Μου λέει συχνά ότι γίνονται εργασίες. Στην αρχή νόμιζα ότι όντως έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και το travelstories έχει γίνει εργοτάξιο, αλλά βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που βλέπει το συγκεκριμένο μήνυμα συχνά το τελευταίο διάστημα.. :p

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Για να δούμε τι θα πουν και οι "μάστορες" :)

jimp

Member
Και εμενα μου το βγαζει αυτο και απο υπολογιστη χρησιμοποιωντας Opera αλλα και απο tapatalk.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά το site είναι ανοιχτό μόνιμα πια, δεν γίνονται άλλες εργασίες. Το μήνυμα που βλέπετε είναι από τον παλιό server - μήπως λοιπόν το βλέπετε από διαφορετικό υπολογιστή/εταιρεία ίντερνετ; πχ από τη δουλειά ή από το σπίτι σας; ξέρω ότι η forthnet έχει ακόμα πρόβλημα και βλέπει τον παλιό server.

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Παιδιά το site είναι ανοιχτό μόνιμα πια, δεν γίνονται άλλες εργασίες. Το μήνυμα που βλέπετε είναι από τον παλιό server - μήπως λοιπόν το βλέπετε από διαφορετικό υπολογιστή/εταιρεία ίντερνετ; πχ από τη δουλειά ή από το σπίτι σας; ξέρω ότι η forthnet έχει ακόμα πρόβλημα και βλέπει τον παλιό server.

Εγώ το βλέπω από το σπίτι, όπου έχω forthnet. Λες γι΄αυτό; Μπορεί.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θα φτιαχτεί στο τέλος αλλά είναι κάτι που αφορά τη forthnet, δε μπορώ να κάνω τίποτα εγώ δυστυχώς. Δε ξέρω γιατί αυτοί παίρνουν ΤΟΣΟ καιρό να αλλάξουν τα dns τους...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic