• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Στο κάτω μέρος έχει κουμπάκι "ανέβασμα αρχείου" Από εκεί θα κάνεις επισύναψη της φωτογραφίας που έχεις στον υπολογιστή σου.
Θα πρέπει όμως να γράψεις και κάτι μέσα στο πλαίσιο του μηνύματος, γιατί μόνο το συνημμένο δε θα αποσταλεί.
Που είναι το; Στην αποστολή μηνύματος;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Στις προσωπικές συζητήσεις, εκεί που γράφεις το μήνυμα, ακριβώς κάτω από το πλαίσιο. Η μεσαία επιλογή "Ανέβασμα Αρχείου".

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
σορρι αλλά δε βλέπω το "ανέβασμα αρχείου" στα ΠΜ αλλά μόνο "απάντηση - προεσκόπιση".
κείμενο και τίτλο οκ

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πράγματι, φαίνεται πως οι απλοί χρήστες δεν έχουν τη δυνατότητα αποστολής συνημμένου, πράγμα το οποίο δε γνωρίζαμε, μιας και το νέο forum η Nedelja κι εγώ το έχουμε χρησιμοποιήσει μόνο ως moderators.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ευχαριστώ Nedelja, πάντα εξυπηρετική.
και η anny κατατοπιστική και πρόθυμη πάντα. δεν ξεχνώ
Εξυπηρετική μεν αλλά όχι και ιδιαίτερα κατατοπιστική...
Γεια σας. Εγώ δεν έχω κάτι να συνεισφέρω, απλά ποστάρω μπας και μου πει ο soudianos κι εμένα ότι είμαι ευγενικός κι εξυπηρετικός, για ένα κομπλιμάν ζούμε ρε αδερφέ.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Ααααααα, έλεγα και εγώ ότι και στις προσωπικές συζητήσεις κάπου είναι η επιλογή να επισυνάψω κάτι εγώ και δεν το βρίσκω....Καθαρά ταξικό λοιπόν το θέμα.... :(

PPhanny

Member
Δεν ξέρω που να το γράψω, αλλά μόλις ανέβασα μια ιστορία, δυστυχώς ούτε φωτογραφίες κατάφερα να βάλω, αλλά ούτε και να ευθυγραμμίσω το κείμενο. Αν μπορεί κάποιος να το διορθώσει θα βοηθούσε πολύ. Δυσκολεύτηκα πολύ να το ανεβάσω (έχω Chrome, Internet explorer και σύνδεση Forthnet)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Γεια σας. Εγώ δεν έχω κάτι να συνεισφέρω, απλά ποστάρω μπας και μου πει ο soudianos κι εμένα ότι είμαι ευγενικός κι εξυπηρετικός, για ένα κομπλιμάν ζούμε ρε αδερφέ.
Ευχαριστώ.
το Υorgos το ακολουθώ...όπου το βλέπω. με ενδιαφέρον, εξυπηρετικότατος στις δύσκολες περιπτώσεις, με τεράστια εμπειρία σε θέματα ταξιδιών κι όχι μόνο. κι ούτε εδώ ξεχνώ...!!!
σορυ Γιώργος για την καθυστέρηση της απάντησης (48 ώρες απ ότι βλέπω) αλλά όταν είμαι εκτός οικίας δεν μεταφέρω internet...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic