• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Από πότε ο στόχος ταυτίζεται με το αποτέλεσμα; Και μόνο ότι ο Δευκαλίωνας ασχολείται με υπομονή με τις παρατηρήσεις μας, δείχνει ότι όλοι μαζί επεξεργαζόμαστε το αποτέλεσμα. Που βλέπεις καχυποψία;

Βρε συ δε βλεπω καχυποψια. Μπορει να εκανα και λαθος για αυτο εγραψα οτι εγω αυτο καταλαβα.
Τι λες να γινουμε followers πριν καταργηθουν :haha:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Περί χάρτου

Def αν και μπορώ να επιλέξω μόνο έτος εντούτοις δεν μου σώζει την αλλαγή...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Βρε γουρουνακι για να διαβασω τον χαρτη σου θελω μιση μερα :haha:

Μαλλον πρεπει να γινει πιο χρηστικη η λειτουργια του

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Βρε γουρουνακι για να διαβασω τον χαρτη σου θελω μιση μερα :haha:
Μαλλον πρεπει να γινει πιο χρηστικη η λειτουργια του
Άσε τον γλύτωσα το νευρικό κλονισμό.

liopyr

Member
1. Διαπίστωσα ότι μπαίνοντας στο site χωρίς σύνδεση μπορώ να βλέπω το social. Είναι νέα πολιτική αυτή ή απλά έχει ξεφύγει;
To social πλέον θα είναι ορατό σε όλους.
Επειδή συζητήθηκε και στο offtopic, ο λόγος που μέχρι τώρα δεν φαινόταν είχε να κάνει αποκλειστικά με search engines ζητήματα.

2. Με ξενίζει ότι δεν αναγράφεται σε όλες τις σελίδες του site το όνομα του χρήστη με το οποίο είναι κάποιος ήδη συνδεδεμένος. Αυτό όσον αφορά τα εκτός forum μέρη του site ίσως έχει μία λογική(π.χ. ταξιδιωτικές ιστορίες, αρχική σελίδα κλπ) , αν και πάλι νομίζω ότι είναι ενοχλητικό. Όμως ειδικά για το μέρος του forum θα έπρεπε πάντα να αναγράφεται το όνομα του χρήστη. Αυτό εξαφανίζεται όταν κάποιος μπει στον πίνακα ελέγχου και σε στοιχεία που ανήκουν σε αυτόν, όπως "εισερχόμενα", "ειδοποιήσεις" κλπ. Σε ορισμένες περιπτώσεις κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ακόμα και λάθη, ειδικά στις περιπτώσεις που τον ίδιο υπολογιστή χρησιμοποιούν περισσότερα του ενός μέλη του forum.
Χμ; Δεν σου εμφανίζεται αυτό:
Untitled.jpg

όταν βρίσκεσαι σε forum/subforum/thread ;;

3. Επίσης στην αρχή δυσκολεύτηκα να βρώ πως κάνει κάποιος login. Ειδικά η επιγραφή "Κάντε εγγραφή" είναι εντελώς παραπλανητική. Θα έπρεπε τουλάχιστον να γράφει "Είσοδος ή εγγραφή μέλους" ή να υπάρχουν δύο ξεχωριστά κουμπιά.
Το πράσινο κουμπάκι πάνω δεξιά γράφει "εγγραφή ή σύνδεση" αν βρίσκεσαι στο forum και δεν έχεις συνδεθεί.

4. Διαπιστώνω ότι οι συνδέσεις με το youtube έχουν εντελώς εξαφανιστεί. Όχι μόνο οι μουσικές αναρτήσεις, αλλά και βίντεο που συνοδεύουν ταξιδιωτικές ιστορίες (π.χ. στην δικιά μου της Gucca). Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν χαθεί και φωτογραφίες, αλλά επιφυλάσσομαι να το ψάξω από βδομάδα που επιστρέφω στην βάση μου, να ελέγξω δηλαδή μήπως έχουν αλλάξει θέση οι ίδιες οι φωτογραφίες. Επ'ευκαιρία μία παράκληση : Μερικές φορές παρουσιάζεται ανάγκη μικροδιορθώσεων σε ταξιδιωτικές ιστορίες (π.χ. link που χάνονται). Μήπως θα μπορούσε να δίνεται μία πρόσκαιρη τέτοια δυνατότητα στο μέλος ύστερα από σχετικό αίτημα και όχι με την διαδικασία διόρθωσης μέσω των moderators, που εγώ προσωπικά την αποφεύγω.
Το xenfroro χρησιμοποιεί διαφορετικά youtube tags, οπότε είναι φυσιολογικό τα παλιότερα links να μην δουλεύουν. Δεν γνωρίζω αν γίνεται να διορθωθεί, αλλά δεν το νομίζω.
Οποιαδήποτε ιστορία χρειάζεται edit, στείλτε ένα pm σε οποιοδήποτε mod είναι online να την διορθώσει, πραγματικά δεν είναι καθόλου κόπος για κανένα μας, είμαστε όλοι εξαιρετικά αργόσχολοι! :D

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Όσον αφορά τους followers, νομίζω έχει γίνει πολύ φασαρία για το τίποτα.
Είναι ένα feature του xenforo, που κατά το στήσιμο το προσπεράσαμε εντελώς αδιάφορα, πιστεύοντας δεν θα δώσει κανένας σημασία.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τους λόγους που επικεντρώθηκαν τόσοι πολλοί σε αυτό το θέμα.

echo2011

Member
Δύο πράγματα που παρατήρησα..
1) Δε μπορώ να δω πόσες προβολές έχει η κάθε ταξιδιωτική ιστορία
2) Στις ιστορίες ενώ πριν υπήρχε κενό ανάμεσα στην προηγούμενη και την επομενη φωτογραφία, τώρα αν δεν υπάρχει κείμενο ενδιάμεσα, οι φωτογραφίες είναι κολλητά και είναι κουραστικό στο μάτι να δεις που τελειώνει η μια και που αρχίζει η επόμενη..

Επίσης η γνώμη μου είναι να μη καταργηθούν τελείως οι φίλοι γιατί είναι χρήσιμο να μπορούμε να δούμε άμεσα τα νέα από συγκεκριμένα άτομα (που έχουμε επιλέξει αμοιβαία να είμαστε φίλοι).

liopyr

Member
Δύο πράγματα που παρατήρησα..
1) Δε μπορώ να δω πόσες προβολές έχει η κάθε ταξιδιωτική ιστορία
Στην αρχική εννοείς; Δεν φαίνεται κάπου.
Μπορείς όμως να το τσεκάρεις μέσα από το φόρουμ, όπου φαίνεται σε κάθε thread πόσα views έχει.

2) Στις ιστορίες ενώ πριν υπήρχε κενό ανάμεσα στην προηγούμενη και την επομενη φωτογραφία, τώρα αν δεν υπάρχει κείμενο ενδιάμεσα, οι φωτογραφίες είναι κολλητά και είναι κουραστικό στο μάτι να δεις που τελειώνει η μια και που αρχίζει η επόμενη..

Στην κεντρική αναφέρεσαι σίγουρα, πράγματι βγαίνουν κολλημένες, αλλά φαντάζομαι πως αυτό μπορεί να διορθωθεί.

echo2011

Member
Στην αρχική εννοείς; Δεν φαίνεται κάπου.
Μπορείς όμως να το τσεκάρεις μέσα από το φόρουμ, όπου φαίνεται σε κάθε thread πόσα views έχει.

Στην κεντρική αναφέρεσαι σίγουρα, πράγματι βγαίνουν κολλημένες, αλλά φαντάζομαι πως αυτό μπορεί να διορθωθεί.
Ναι στην κεντρική.. Και επίσης είδα ότι στο πλαίσιο αναζήτησης στην κεντρική γράφει με άσπρη γραμματοσειρά και δε βλέπω τι γράφω! :p
Δε ξέρω αν έχει ερωτηθεί ξανά, τις ιστορίες του μήνα και τα αποτελέσματα της τρέχουσας ψηφοφορίας που μπορώ να τα βρω;

liopyr

Member
Ναι στην κεντρική.. Και επίσης είδα ότι στο πλαίσιο αναζήτησης στην κεντρική γράφει με άσπρη γραμματοσειρά και δε βλέπω τι γράφω! :p
Ναι το έχω προσέξει, θα διορθωθεί σύντομα.

Δε ξέρω αν έχει ερωτηθεί ξανά, τις ιστορίες του μήνα και τα αποτελέσματα της τρέχουσας ψηφοφορίας που μπορώ να τα βρω;
Είχαμε ένα πρόβλημα επειδή εμφανίζονταν τα αποτελέσματα σε όλους. Μόλις λυθεί θα επανέλθει.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
5. Κάτι δεν δουλεύει καλά στις αναζητήσεις. Έψαξα να βρώ μέσω αναζήτησης ορισμένες ιστορίες μου και δεν μπορούσα να τις βρώ. Κατ'αρχήν δεν κάνει αναζήτηση μόνο με χώρα (πρότυπα θεμάτων - τι σημαίνει άραγε αυτό) και είδος (Αναζήτηση στα forum), αλλά ζητάει πάντα είτε κείμενο είτε όνομα μέλους. Έτσι εάν κάποιος ψάχνει μία ταξιδιωτική ιστορία της Ευρώπης, που αναφέρεται στο Μαυροβούνιο, χωρίς να θυμάται τίτλο ή χρήστη, τότε δεν μπορεί να την βρεί. (π.χ. η ιστορία μου "Βαλκανικό τουρλού" ενώ είναι καταχωρημένη και στο Μαυροβούνιο, δεν μπορεί να βρεθεί με την παραπάνω αναζήτηση.
Αν πας στο more (εξελιγμένη), γράψεις τη λέξη Μαυροβούνιο και ξε-τσεκάρεις το "Αναζήτηση μόνο τίτλων", σου βγάζει το Βαλκανικό Τουρλού, χωρίς να ορίσεις το συγγραφέα:)

Άντε να πω και δεύτερο θετικό, μετά τις ειδοποιήσεις: η αναζήτηση μελών μου κάνει.
Τώρα αυτό γιατί σου κάνει?? Παλιά μπορούσες να επιλέξεις στην αναζήτηση μελών το αρχικό γράμμα του μέλους και δε χρειαζόταν να ψάχνεις όολη τη λίστα (με προκάλεσες για γκρίνια).

Τόφτιαξα, για κάποιο μυστήριο λόγο βλέπατε το default design αντί για το travelstories design. Τώρα πρέπει να βλέπετε ακριβώς ότι και οι υπόλοιποι. :)
Ο μυστήριος λόγος είναι πως το είχαμε εμείς επιλέξει, δηλαδή κάπου έδινε σαν δυνατότητα επιλογής εμφάνισης είτε "default design (travelstories)" είτε "travelstories design" και είχα επιλέξει την πατάτα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic