• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Έχουμε ανάγκη από followers;
Σε συνέχεια των επισημάνσεων που ανέπτυξα παραπάνω, θα ήθελα, αν και έχουν και άλλοι αναφερθεί στο θέμα και είναι σίγουρο ότι γι'αυτό δεν υπάρχει οδός επιστροφής, να υπογραμμίσω την ουσιαστική διαφωνία μου στο θέμα των followers. Νομίζω ότι είναι λάθος όλη η λογική βάση του θέματος. Το facebook όσον αφορά τα μέλη του - φυσικά πρόσωπα - μετράει φίλους, ενώ όσον αφορά στις σελίδες κινήσεων και νομικών προσώπων μετράει σε πόσους αρέσει η συγκεκριμένη σελίδα. Το youtube μετράει συνδρομητές, με την έννοια ότι κάποιος εγγράφεται συνδρομητής στο κανάλι κάποιου (όπως σε ένα περιοδικό) για να παρακολουθεί τις μουσικές αναρτήσεις που κάνει. Το twitter (στο οποίο δεν διαθέτω σελίδα και το οποίο συνεπώς δεν γνωρίζω πολύ καλά) έχει λανσάρει την έννοια των followers. Για τον λόγο αυτό είναι το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσων μαζικής ενημέρωσης (νομικών προσώπων) και πολιτικών, που ενδιαφέρονται για λόγους διαφήμισης ή προσωπικής προβολής να ακολουθιούνται από ορδές followers. Δεν νομίζω ότι το travelstories ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Αντίθετα αυτό που εγώ προσωπικά εκτίμησα από την πρώτη στιγμή στο travelstories (και μάλιστα αποτέλεσε μίαν ευχάριστη αναπάντεχη έκπληξη, που δεν ανέμενα από ένα forum) είναι ότι αποτελεί μία κοινότητα μελών, που μετεξελίσσονται σιγά-σιγά σε πραγματικούς (προφανώς ισότιμους) φίλους, όχι μόνο διαδικτυακούς αλλά και φίλους στην καθημερινή ζωή. Φίλους που εκτιμά ο ένας τον άλλο, κανονίζουν και κάνουν μαζί ταξίδια, συνεισφέρουν ο ένας στον άλλο στην οργάνωση ταξιδιών, ανταλλάσουν με πλήρη ανιδιοτέλεια πολύτιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες. Τι νόημα έχει σε μία τέτοια κοινότητα η καθιέρωση των followers; Να δημιουργήσει "ντίβες" και "πρόβατα"; Πραγματικά νοιώθω εντελώς άβολα, που ενώ μέχρι χθες διέθετα 70 φίλους, βρέθηκα να ακολουθώ 49 εξ αυτών και να ακολουθιέμαι από 21.
έτσι ακριβώσ τα πήρα κι εγώ. δημιουργεί διακρίσεις κι ανταγωνισμό..
(μάλλον παιδιά επηρεάστηκε από τη Μεγάλη Εβδομάδα.
μαθητές και οπαδούς του Χριστού. "όσοι πιστέυετε σε μέ ακολουθείαστε με")
ωχ προεσκόπιση μηνύματος που έχει;;;;;

Last edited by a moderator:

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Προσπαθώ να συμπληρώσω το χάρτη και κάθε φορά που βάζω μια πόλη με πάει στις ''Δραστηριότητες'' και πρέπει να πατήσω ξανά τον χάρτη κλπ. Έτσι είναι για όλους ή κάτι κάνω λάθος εγώ.
Συγχωρέσετε αν έχει ήδη απαντηθεί. Από εδώ δεν μπορώ να ανοίξω το βίντεο με τις οδηγίες.

Last edited by a moderator:

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
To social πλέον θα είναι ορατό σε όλους.
Επειδή συζητήθηκε και στο offtopic, ο λόγος που μέχρι τώρα δεν φαινόταν είχε να κάνει αποκλειστικά με search engines ζητήματα.
Όχι μόνο, αλλά και γιατί οι συζητήσεις του Social κατά κάποιο τρόπο αφορούσαν "εσωτερικές" εκτός θέματος συζητήσεις, που δεν αφορούσαν τα μη μέλη. Γι'αυτό κιόλας είχαν αφαιρεθεί τα Social από τα νέα μυνήματα.

Χμ; Δεν σου εμφανίζεται αυτό:
View attachment 14649
όταν βρίσκεσαι σε forum/subforum/thread ;;
[/quote]
Αναφέρομαι στον "Πίνακα ελέγχου", που είναι στενά συνδεδεμένος με το forum. Σε όλες τις περιπτώσεις του πίνακα ελέγχου (εκτός από τις "προσωπικές λεπτομέρειες", που έχουν ήδη την φωτογραφία) δεν υπάρχει το όνομα του χρήστη.
ai975.photobucket.com_albums_ae236_galat2000_diafora_pinakaselegxou_zpsb3148b85.jpg

Το πράσινο κουμπάκι πάνω δεξιά γράφει "εγγραφή ή σύνδεση" αν βρίσκεσαι στο forum και δεν έχεις συνδεθεί.
Η εικόνα από τον Ι.Ε. απ'όπου δεν έχω συνδεθεί (βρίσκομαι ήδη μέσα με Mozilla)
ai975.photobucket.com_albums_ae236_galat2000_diafora_eggrafi_zps6f8fcfb4.jpg

Το xenfroro χρησιμοποιεί διαφορετικά youtube tags, οπότε είναι φυσιολογικό τα παλιότερα links να μην δουλεύουν. Δεν γνωρίζω αν γίνεται να διορθωθεί, αλλά δεν το νομίζω.
Οποιαδήποτε ιστορία χρειάζεται edit, στείλτε ένα pm σε οποιοδήποτε mod είναι online να την διορθώσει, πραγματικά δεν είναι καθόλου κόπος για κανένα μας, είμαστε όλοι εξαιρετικά αργόσχολοι!
Κρίμα! Γιατί εκατοντάδες link από ταξιδιωτικές ιστορίες κλπ θα χαθούν.
πχ. παρακάτω εικόνα από την 3η σελίδα της ταξιδιωτικής ιστορίας "Η χρυσή επέτειος των χάλκινων της Guca", όπου όχι μόνο λείπει το βίντεο, αλλά η έλλειψη προκαλεί δυσλειτουργία με αποτέλεσμα μέρος της επόμενης παραγράφου να λείπει.
ai975.photobucket.com_albums_ae236_galat2000_diafora_deltaupsic6686b2671b6ad158e0fc5b7c47c6adf.jpg

Αν πας στο more (εξελιγμένη), γράψεις τη λέξη Μαυροβούνιο και ξε-τσεκάρεις το "Αναζήτηση μόνο τίτλων", σου βγάζει το Βαλκανικό Τουρλού, χωρίς να ορίσεις το συγγραφέα
Αναφέρομαι στην παρακάτω αναζήτηση, στην οποία σου βγάζει μύνημα "The following error occurred: Please specify a search query or the name of a member." Από την στιγμή που υπάρχουν οι χώρες στην αναζήτηση, είναι λoγικό να ψάξει κανείς με την χώρα. Η αναζήτηση που προτείνεις ψάχνει σε όλα τα κείμενα των μυνημάτων, που γράφεται η λέξη με αποτέλεσμα να σου δείνει άπειρες περιπτώσεις μυνημάτων, ενώ η αναζήτηση που προτείνω ψάχνει λογικά στα tags.
ai975.photobucket.com_albums_ae236_galat2000_diafora_alphanualebd10aa34fcdb2c5dd887661a06c9fe5.jpg

delmem2233

Member
Hong Kong, Macau, Singapore? Προφανώς τις θεωρεί χώρες, γι' αυτό δεν τις αναγνωρίζει...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά έχει αρχίσει και γίνεται αδύνατον να απαντάω σε όλους, θα ήθελα να κάνω μια παράκληση- δώστε λίγο χρόνο να ψαχουλέψετε το φόρουμ γιατί τα μισά από αυτά που έχουν γραφτεί ότι "δε γίνονται" είναι αβάσιμα, και η επιθυμητή λειτουργία είναι εκεί.

Τα βίντεο μέσα στα μηνύματα και τις ιστορίες θα διορθωθούν :)

Για το χάρτη με τα έτη το είδα και το έχω μεταφέρει στον προγραμματιστή να το φτιάξει ;)

Για την αναζήτηση υπάρχουν τα prefixes τα οποία θα επαναφέρω μόλις βρω λίγο χρόνο να τα διορθώσω που έχουν μπερδευτεί από τη μεταφορά, οπότε μετά θα είμαστε οκ!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν υπάρχει πια app - προς το παρόν αν θέλεις το φόρουμ έχει μπει στον κατάλογο του Tapatalk οπότε κατέβασε αυτό αν θες να μπαίνεις μέσω app. Το φόρουμ όμως έχει πια responsive design και μπορείς να το επισκέπτεσαι απευθείας από το κινητό σου.

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Σχετικά με τα"μέλη που ακολουθούμε"που το βρίσκω κι εγώ ανούσιο (όπως και πολλοί άλλοι)προσπάθησα να τους σβήσω έναν έναν αλλά στο τέλος μου εμφανίζεται ένα error που λέει ότι ντε και καλά πρέπει να δηλώσω τουλάχιστον έναν που ακολουθώ,τι να πώ...ντε και καλά κράτησα ένα.
Οσο για την επιλογή περί απορρήτου...ώστε να μην φαίνεται η δραστηριότητα μου (γιατί το αντίθετο ήταν το πρώτο πράγμα που βρήκα πολύ ενοχλητικό στη νέα μορφή του σάιτ)οκ ευτυχώς το βρήκα ,ελπίζω όντως να λειτουργεί,γιατί πχ εγώ και τώρα κλικάροντας το όνομα μου βλέπω να αναγράφεται η τελευταία δραστηριότητα μου,
μόνο εγώ το βλέπω η και οι άλλοι;;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος