Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Τόφτιαξα, για κάποιο μυστήριο λόγο βλέπατε το default design αντί για το travelstories design. Τώρα πρέπει να βλέπετε ακριβώς ότι και οι υπόλοιποι.
Αυτή ειναι εξυπηρετησηΤόφτιαξα, για κάποιο μυστήριο λόγο βλέπατε το default design αντί για το travelstories design. Τώρα πρέπει να βλέπετε ακριβώς ότι και οι υπόλοιποι.
Μόνο που στις ρυθμίσεις απορρήτου μας δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε σαν φίλτρο της επικοινωνίας μας το αν κάποιος μας ακολουθεί. Επειδή το συμπέρασμα που βγάζω από χθες το βράδυ είναι ότι το καινούργιο forum είνιαι πιο κουτσομπόλικο και λιγότερο φιλικό στη χρήση, δεν θα ήταν κακό να έχουμε ένα τέτοιο φίλτροΓια τους followers που έχει γίνει τόσος κακός χαμός, μην τρελαίνεστε, θα το κλείσω ως δυνατότητα και θα ησυχάσουμε. Προσωπικά δε βρίσκω καμία χρησιμότητα, όπως δεν έβρισκα και πριν με τους "φίλους" - εφόσον δε προσφέρανε καμία επιπλέον δυνατότητα μέσα στο φόρουμ. Απλά ποτέ πχ εγώ δεν είχα ασχοληθεί με τους "φίλους" και ούτε θα ασχολούμουν τώρα με τους followers, αλλά αφού ενοχλεί τόσο θα το κλείσουμε δε τρέχει μία.
Μην μας το χαλας τωρα που τον πεισαμε.Μόνο που στις ρυθμίσεις απορρήτου μας δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε σαν φίλτρο της επικοινωνίας μας το αν κάποιος μας ακολουθεί. Επειδή το συμπέρασμα που βγάζω από χθες το βράδυ είναι ότι το καινούργιο forum είνιαι πιο κουτσομπόλικο και λιγότερο φιλικό στη χρήση, δεν θα ήταν κακό να έχουμε ένα τέτοιο φίλτρο
Μα από χθες αυτά τα δύο ζητήματα προσπαθούμε να λύσουμε! Φυσικά εγώ δεν είπα οτι ο στόχος ήταν αυτός.Ασε που δε νομιζω στοχος του defk ειναι να κανει το φορουμ περισσοτερο κουτσομπολιστικο και λιγοτερο χρηστικό
Μα από χθες αυτά τα δύο ζητήματα προσπαθούμε να λύσουμε! Φυσικά εγώ δεν είπα οτι ο στόχος ήταν αυτός.
Εγω παντως αυτο καταλαβα οτι εννοουσεςΕπειδή το συμπέρασμα που βγάζω από χθες το βράδυ είναι ότι το καινούργιο forum είνιαι πιο κουτσομπόλικο και λιγότερο φιλικό στη χρήση, δεν θα ήταν κακό να έχουμε ένα τέτοιο φίλτρο
Από πότε ο στόχος ταυτίζεται με το αποτέλεσμα; Και μόνο που ο Δευκαλίωνας ασχολείται με υπομονή με τις παρατηρήσεις μας, δείχνει ότι όλοι μαζί επεξεργαζόμαστε το αποτέλεσμα. Που βλέπεις καχυποψία;Εγω παντως αυτο καταλαβα οτι εννοουσες