• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θα χρειάζεται να μικρύνουμε τα βίντεο μας σε 250kb;;;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γιατί χρειάστηκε ποτέ να μικρύνεις κανένα βίντεό σου; δε καταλαβαίνω.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Οσο για την επιλογή περί απορρήτου...ώστε να μην φαίνεται η δραστηριότητα μου (γιατί το αντίθετο ήταν το πρώτο πράγμα που βρήκα πολύ ενοχλητικό στη νέα μορφή του σάιτ)οκ ευτυχώς το βρήκα ,ελπίζω όντως να λειτουργεί,γιατί πχ εγώ και τώρα κλικάροντας το όνομα μου βλέπω να αναγράφεται η τελευταία δραστηριότητα μου,
μόνο εγώ το βλέπω η και οι άλλοι;;
Το τελευταίο μήνυμά σου εδώ (πριν 10 λεπτά) φαίνεται στη "δραστηριότητά" σου. Δεν φαίνεσαι online. Εγώ φαίνομαι;

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Hong Kong, Macau, Singapore? Προφανώς τις θεωρεί χώρες, γι' αυτό δεν τις αναγνωρίζει...
Στο Hong Kong πιανει τις περιοχές πχ Kowloon

babaduma said:
Το τελευταίο μήνυμά σου εδώ (πριν 10 λεπτά) φαίνεται στη "δραστηριότητά" σου. Δεν φαίνεσαι online. Εγώ φαίνομαι;
Οχι! :)

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Όχι δεν φαίνεσαι online αλλά πάντοτε και πριν όταν γράφατε ένα μήνυμα είτε ως συνδεδεμένοι χρήστες είτε ως αόρατοι πάντοτε φαίνονταν τόσο στα στατιστικά σας όσο και στα social feeds των φίλων σας.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ναι, εγώ θέλω! Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια - επειδή εγώ προσωπικά είχα ανεβάσει πολλά βίντεος στην παλιά γκαλερί - π.χ. να τα ξανανεβάσω , μου λες ;)
Μπράβο , καλή δουλειά!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Στο Hong Kong πιανει τις περιοχές πχ Kowloon

babaduma said:

Οχι! :)
Ευχαριστώ
Όχι δεν φαίνεσαι online αλλά πάντοτε και πριν όταν γράφατε ένα μήνυμα είτε ως συνδεδεμένοι χρήστες είτε ως αόρατοι πάντοτε φαίνονταν τόσο στα στατιστικά σας όσο και στα social feeds των φίλων σας.
Σ΄ευχαριστώ κι εσένα. Το δεύτερο, όσον αφορά τα στατιστικά μας το ήξερα αλλά για τα "social feeds", sorry καλή μου, δεν το κατέ'ω το θέμα, δεν πολυκαταλαβαίνω τι είναι και τι-και-πώς χρησιμοποιούνται, πόσω μάλλον να τα έχω ψάξει κι όλας, τ΄αφήνω για τη νέα γενιά... :bleh:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
δεν φαίνεσαι on line,ούτε η δραστηριότητα σου,
καλά τι γίνεται ;;γιατί σε κάποιους να λειτουργεί να διατηρεί το απορρητο της δραστηριοτητας του και σε κάποιους όχι;;;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Σ΄ευχαριστώ κι εσένα. Το δεύτερο, όσον αφορά τα στατιστικά μας το ήξερα αλλά για τα "social feeds", sorry καλή μου, δεν το κατέ'ω το θέμα, δεν πολυκαταλαβαίνω τι είναι και τι-και-πώς χρησιμοποιούνται, πόσω μάλλον να τα έχω ψάξει κι όλας, τ΄αφήνω για τη νέα γενιά... :bleh:
Καλά μη νομίζεις κι εγώ άσχετη είμαι απλά παλιά υπήρχε ένα κουμπάκι social feeds, τοίχος ενημερωσέων αν θυμάμαι καλά που αν το πατούσες έβλεπες ποιος φίλος σου έχει ποστάρει και τι, ποιος φίλος σου έγινε φίλος με άλλον, αν άλλαξε το επόμενο ταξίδι του και τέτοια. Επί της ουσίας δηλαδή δεν άλλαξε και τίποτα σημαντικό απλά οι φίλοι έγιναν followers και ίσως γι αυτό αρχικά κάποιοι ''αποσυντονίστηκαν'' (βάζω και τον εαυτό μου μέσα)... :D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
δεν μιλάμε για το άν γράφουμε δημόσια ένα μήνυμα αυτό οκ κατανοητό,

αλλά για το ...was last seen...εκει κι εκει κι εκει...που σε άλλους φαίνεται ακόμα(όπως σε μενα παρ ολο που επέλεξα το απόρρητο)και σε άλλου πχ στον babaduma δεν φαινεται

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλά μη νομίζεις κι εγώ άσχετη είμαι απλά παλιά υπήρχε ένα κουμπάκι social feeds, τοίχος ενημερωσέων αν θυμάμαι καλά που αν το πατούσες έβλεπες ποιος φίλος σου έχει ποστάρει και τι, ποιος φίλος σου έγινε φίλος με άλλον, αν άλλαξε το επόμενο ταξίδι του και τέτοια. Επί της ουσίας δηλαδή δεν άλλαξε και τίποτα σημαντικό απλά οι φίλοι έγιναν followers και ίσως γι αυτό αρχικά κάποιοι ''αποσυντονίστηκαν'' (βάζω και τον εαυτό μου μέσα)... :D
Τώρα που το λες, ναι, θυμήθηκα ότι είχα δει κάτι τέτοιο, αλλά βαριόμουν να το ψάξω και δεν το ξανα-άνοιξα. Και, μια και τ' αναφέραμε αυτό για τον "τοίχο": Εκεί στις προσωπικές ρυθμίσεις, έχει κάπου ένα κουτάκι να τσεκάρεις αν θέλεις οι άλλοι να δημοσιεύουν μηνύματα στο profile σου. Τι θέλει να πει το ποιητή; Ή, απλώς, αναφέρεται στα πρώην "προσωπικά μηνύματα" (που ακόμη ψάχνω να βρω πού χαντακώθηκαν) ;

panpan

Member
"προσωπικά μηνύματα" (που ακόμη ψάχνω να βρω πού χαντακώθηκαν) ;

Πάνω δεξιά στα εισερχόμενα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638