maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Θα χρειάζεται να μικρύνουμε τα βίντεο μας σε 250kb;;;
Το τελευταίο μήνυμά σου εδώ (πριν 10 λεπτά) φαίνεται στη "δραστηριότητά" σου. Δεν φαίνεσαι online. Εγώ φαίνομαι;Οσο για την επιλογή περί απορρήτου...ώστε να μην φαίνεται η δραστηριότητα μου (γιατί το αντίθετο ήταν το πρώτο πράγμα που βρήκα πολύ ενοχλητικό στη νέα μορφή του σάιτ)οκ ευτυχώς το βρήκα ,ελπίζω όντως να λειτουργεί,γιατί πχ εγώ και τώρα κλικάροντας το όνομα μου βλέπω να αναγράφεται η τελευταία δραστηριότητα μου,
μόνο εγώ το βλέπω η και οι άλλοι;;
Στο Hong Kong πιανει τις περιοχές πχ KowloonHong Kong, Macau, Singapore? Προφανώς τις θεωρεί χώρες, γι' αυτό δεν τις αναγνωρίζει...
Οχι!Το τελευταίο μήνυμά σου εδώ (πριν 10 λεπτά) φαίνεται στη "δραστηριότητά" σου. Δεν φαίνεσαι online. Εγώ φαίνομαι;
Όχι δεν φαίνεσαι online αλλά πάντοτε και πριν όταν γράφατε ένα μήνυμα είτε ως συνδεδεμένοι χρήστες είτε ως αόρατοι πάντοτε φαίνονταν τόσο στα στατιστικά σας όσο και στα social feeds των φίλων σας.Το τελευταίο μήνυμά σου εδώ (πριν 10 λεπτά) φαίνεται στη "δραστηριότητά" σου. Δεν φαίνεσαι online. Εγώ φαίνομαι;
Ναι, εγώ θέλω! Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια - επειδή εγώ προσωπικά είχα ανεβάσει πολλά βίντεος στην παλιά γκαλερί - π.χ. να τα ξανανεβάσω , μου λεςVideo Gallery θέτε;
ΕυχαριστώΣτο Hong Kong πιανει τις περιοχές πχ Kowloon
babaduma said:
Οχι!
Σ΄ευχαριστώ κι εσένα. Το δεύτερο, όσον αφορά τα στατιστικά μας το ήξερα αλλά για τα "social feeds", sorry καλή μου, δεν το κατέ'ω το θέμα, δεν πολυκαταλαβαίνω τι είναι και τι-και-πώς χρησιμοποιούνται, πόσω μάλλον να τα έχω ψάξει κι όλας, τ΄αφήνω για τη νέα γενιά...Όχι δεν φαίνεσαι online αλλά πάντοτε και πριν όταν γράφατε ένα μήνυμα είτε ως συνδεδεμένοι χρήστες είτε ως αόρατοι πάντοτε φαίνονταν τόσο στα στατιστικά σας όσο και στα social feeds των φίλων σας.
δεν φαίνεσαι on line,ούτε η δραστηριότητα σου,Το τελευταίο μήνυμά σου εδώ (πριν 10 λεπτά) φαίνεται στη "δραστηριότητά" σου. Δεν φαίνεσαι online. Εγώ φαίνομαι;
Καλά μη νομίζεις κι εγώ άσχετη είμαι απλά παλιά υπήρχε ένα κουμπάκι social feeds, τοίχος ενημερωσέων αν θυμάμαι καλά που αν το πατούσες έβλεπες ποιος φίλος σου έχει ποστάρει και τι, ποιος φίλος σου έγινε φίλος με άλλον, αν άλλαξε το επόμενο ταξίδι του και τέτοια. Επί της ουσίας δηλαδή δεν άλλαξε και τίποτα σημαντικό απλά οι φίλοι έγιναν followers και ίσως γι αυτό αρχικά κάποιοι ''αποσυντονίστηκαν'' (βάζω και τον εαυτό μου μέσα)...Σ΄ευχαριστώ κι εσένα. Το δεύτερο, όσον αφορά τα στατιστικά μας το ήξερα αλλά για τα "social feeds", sorry καλή μου, δεν το κατέ'ω το θέμα, δεν πολυκαταλαβαίνω τι είναι και τι-και-πώς χρησιμοποιούνται, πόσω μάλλον να τα έχω ψάξει κι όλας, τ΄αφήνω για τη νέα γενιά...
δεν μιλάμε για το άν γράφουμε δημόσια ένα μήνυμα αυτό οκ κατανοητό,Όχι δεν φαίνεσαι online αλλά πάντοτε και πριν όταν γράφατε ένα μήνυμα είτε ως συνδεδεμένοι χρήστες είτε ως αόρατοι πάντοτε φαίνονταν τόσο στα στατιστικά σας όσο και στα social feeds των φίλων σας.
Τώρα που το λες, ναι, θυμήθηκα ότι είχα δει κάτι τέτοιο, αλλά βαριόμουν να το ψάξω και δεν το ξανα-άνοιξα. Και, μια και τ' αναφέραμε αυτό για τον "τοίχο": Εκεί στις προσωπικές ρυθμίσεις, έχει κάπου ένα κουτάκι να τσεκάρεις αν θέλεις οι άλλοι να δημοσιεύουν μηνύματα στο profile σου. Τι θέλει να πει το ποιητή; Ή, απλώς, αναφέρεται στα πρώην "προσωπικά μηνύματα" (που ακόμη ψάχνω να βρω πού χαντακώθηκαν) ;Καλά μη νομίζεις κι εγώ άσχετη είμαι απλά παλιά υπήρχε ένα κουμπάκι social feeds, τοίχος ενημερωσέων αν θυμάμαι καλά που αν το πατούσες έβλεπες ποιος φίλος σου έχει ποστάρει και τι, ποιος φίλος σου έγινε φίλος με άλλον, αν άλλαξε το επόμενο ταξίδι του και τέτοια. Επί της ουσίας δηλαδή δεν άλλαξε και τίποτα σημαντικό απλά οι φίλοι έγιναν followers και ίσως γι αυτό αρχικά κάποιοι ''αποσυντονίστηκαν'' (βάζω και τον εαυτό μου μέσα)...