• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

piccolo_mondo

Member
Μπραβο Def, καλοριζικο! Το desktop site μου αρέσει, αν κ ακόμα δεν το εχω ψάξει αρκετά, αλλά ειναι φρέσκο, όμορφο κ οργανωμένο. Επισης, ο χάρτης μου αρέσει, σαφως καλύτερος απο πριν (εχω μονο μια ένσταση σχετικά με το οτι πρέπει να δηλώνουμε ημερομηνίες ταξιδιού - κάποιες δεν τις θυμάμαι, αλλά κ αυτές που θυμάμαι δεν θέλω να τις αναφέρω). Το mobile site δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, δεν ειναι εύχρηστη η πλοήγηση απο το κινητό. Θα μου λείψει το application. Προσωπικά χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά κ μόνο το application, οπότε με ξεβολεψε η αλλαγή. o_O

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μια ερώτηση περικαλω ! Μπορούμε να έχουμε σαν επιλογη το full site όσοι χρησιμοποιούμε το κινητό ?

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Με βόλευε πάρα πολύ τα αδιάβαστα μηνύματα που είχα, να τα βλέπω με ένα κλίκ στην επικεφαλίδα του παλιού σαίτ. Υπάρχει κάπου αυτό ή πρέπει να ψάχνουμε όλο το φόρουμ πλέον??

Κατα τα άλλα ωραία η αλλαγή. Μοντέρνο σάιτ πια!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Επίσης άλλη μια ερώτηση. Στο προηγούμενο σάιτ υπήρχε μια σελίδα με τα στατιστικά ( βασικά αυτή χρησιμοποιούσα για να μπαίνω στο φόρουμ ) Τώρα έχει καταργηθεί ;

Bahari

Member
Σ' εμένα όταν μπαίνω με Mozilla και με Chrome υπάρχει πρόβλημα στο Forum. Η μπάρα με το "Σημειώστε όλα ως διαβασμένα, Αναζήτηση κλπ" πέφτει πάνω στο "Σας καλωσορίζουμε στο καινούριο Travelstories ..." και πάνω στο avatar μου στα δεξιά. Με explorer η σελίδα φαίνεται κανονικά.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
εχω κι εγω μια απορια: γιατι η vario χαρακτηριζεται newbie??!!!:D
Για τον ίδιο λόγο που εμφανίζομαι κι εγώ! :haha: (θα μ' ενδιέφερε, βέβαια, ν' ακούσω και μια "επίσημη" εξήγηση...)

απορία: Σπύρο, γιατί με "ακολουθείς"; Κι επί τη ευκαιρία: τι σημαίνει αυτό; Και γιατί εγώ φαίνομαι να έχω πάρει στο κατόπι καμιά σαρανταριά άτομα? :rolleyes-80:

Κι ένα αρχικό σχόλιο επί της νέας εμφάνισης: Προσωπικά με ξενίζει πολύ, κατά έναν τρόπο μου μοιάζει σαν να είμαι στο facebook, δεν θα βιαστώ να πω ότι δεν μου αρέσει, ίσως το συνηθίσω ... κάποτε. Τα διαβασμένα μηνύματα φαίνονται αδιάβαστα, η πολύ χρήσιμη μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης εξαφανίστηκε, το μενού των μελών στο δεξί μέρος πάει κι αυτό, οι πρώτες παρατηρήσεις που μ' ενόχλησαν και κάνουν τη ζωή μου πιο δύσκολη, σπάζομαι να ψάχνω και να μη βρίσκω, μάλλον θα προτιμήσω τις θαλασσινές βουτιές ... τουλάχιστον μέχρι να οριστικοποιηθούν τα πράγματα και να λυθούν τα όποια προβλήματα επισημανθούν.

Τέλος πάντων, newbie είμαι, θα ρωτήσω τον guru hydronetta να με βοηθήσει όταν επιστρέψω από Χαλκιδική...

Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους και καλό κουράγιο...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Α, και κάτι ακόμα: Πού πήγαν τα βραβεία που κέρδισε ο καθένας, οεο?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστούμε για το πραγματικά νέο site. Έχω την εντύπωση ότι βλέπω βελτιώσεις σε κάθε τι που χρησιμοποιούσα!
Μου αρέσει ιδιαίτερα που στον ταξιδιωτικό χάρτη βάζουμε πια πόλεις.
Για να γίνω λίγο και κακιά πεθερά, αυτό που πρέπει να κοιτάξετε είναι η απονομή των trophy points. Νομίζω έχει γίνει ένας μικρός
χαμός. Με βάση αυτά και τον αριθμό μηνυμάτων παίρνουμε πια τους χαρακτηρισμούς newbie, member κτλ. Σωστά;
Θα φτιαχτούν τα trophies, απλά δεν προλάβαμε, δε δουλεύουν σωστά ακόμα :)

Όπως και τα βραβεία, δε μεταφέρθηκαν και θα τα δώσουμε πάλι στην καινούρια πλατφόρμα σε λίγες μέρες ;)

Def, με το application τι γίνεται? Πότε θα μπορώ να συνδεθώ από το κινητό? Τώρα μου εμφανίζει σφάλμα. Και επίσης, αν θελήσω να φτιάξω το χάρτη μου, πως θα το κάνω? Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι που να με παραπέμπει σε επεξεργασία χάρτη.
Το mobile app πάει, πέθανε. Το site έχει fully responsive layout που σημαίνει ότι αν το επισκεφθείς από το κινητό σου θα παίζει σαν app. Θα βάλω οδηγίες για το πώς μπορούμε να βγάλουμε shortcut στο κινητό μας.

Για το χάρτη απλά πας στη σελίδα του προφίλ σου και διαλέγεις το αντίστοιχο tab. :)

-Καλό που έχει γίνει λινκ με άλμπουμ. Θα μπορούσε να γίνει λινκ και με ταξιδιωτική ιστορία αν έχει γραφτεί
-Θα προτιμούσα όταν κανείς βάζει το mouse πάνω στη τοποθεσία το pop up που σε πληροφορεί για το όνομα του μέρους να περιλαμβάνει και το λινκ για φωτογραφικό αλμπουμ (ή και ιστορία όπως πρότεινα πριν). Τώρα πρέπει κανείς να ψάχνει ολόκληρη λίστα δεξιά
Σωστές παρατηρήσεις και τα έχω ήδη στη λίστα μου, αλλά δε τα έφτιαξε ο developer γιατί... τελείωσαν τα λεφτά. Θα γίνουν όμως στο μέλλον :)

Μπραβο Def, καλοριζικο! Το desktop site μου αρέσει, αν κ ακόμα δεν το εχω ψάξει αρκετά, αλλά ειναι φρέσκο, όμορφο κ οργανωμένο. Επισης, ο χάρτης μου αρέσει, σαφως καλύτερος απο πριν (εχω μονο μια ένσταση σχετικά με το οτι πρέπει να δηλώνουμε ημερομηνίες ταξιδιού - κάποιες δεν τις θυμάμαι, αλλά κ αυτές που θυμάμαι δεν θέλω να τις αναφέρω). Το mobile site δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, δεν ειναι εύχρηστη η πλοήγηση απο το κινητό. Θα μου λείψει το application. Προσωπικά χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά κ μόνο το application, οπότε με ξεβολεψε η αλλαγή. o_O
Για το mobile app χρειάζεται να πληρώνω 500 ευρώ το χρόνο (!) οπότε θα δούμε πώς θα πάει το mobile layout προς το παρόν και βλέπουμε...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Επί του παρόντος θα μπορούσε η λίστα σημείων επίσκεψης να είναι τουλάχιστον κατ'αλφαβητική σειρά. Τώρα είναι ανάκατα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Με βόλευε πάρα πολύ τα αδιάβαστα μηνύματα που είχα, να τα βλέπω με ένα κλίκ στην επικεφαλίδα του παλιού σαίτ. Υπάρχει κάπου αυτό ή πρέπει να ψάχνουμε όλο το φόρουμ πλέον??

Κατα τα άλλα ωραία η αλλαγή. Μοντέρνο σάιτ πια!!
Υπάρχει το κουμπί "νέα μηνύματα", απλά δε σου δείχνει τον αριθμό τους

liopyr

Member
Σ' εμένα όταν μπαίνω με Mozilla και με Chrome υπάρχει πρόβλημα στο Forum. Η μπάρα με το "Σημειώστε όλα ως διαβασμένα, Αναζήτηση κλπ" πέφτει πάνω στο "Σας καλωσορίζουμε στο καινούριο Travelstories ..." και πάνω στο avatar μου στα δεξιά. Με explorer η σελίδα φαίνεται κανονικά.
Τι ανάλυση έχει η οθόνη σου και το λειτουργικό χρησιμοποιείς;
Δοκίμασε να κλείσεις την ανακοίνωση (έχει mouseover "x" button), κάνε hard refresh στην σελίδα (ctrl+F5), και δοκίμασε να σβήσεις ιστορικό από τον firefox (ctrl + shift + del --> clear now).

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Kαταρχην Χρονια πολλά σε ολους.
Αφεντικο σε ευχαριστουμε πολυ για τον χρονο που αφιερωνεις στο σαιτ.
Οι αλλαγες ειναι οι μεγαλυτερες που εχουν γινει απο τοτε που γραφτηκα στο σαιτ, οποτε θα το δουλεψω λιγο πρωτα και μετά θα εκφερω γνωμη.

Παντως σε πρωτη φαση μου λειπει η κάτω μπαρα.
Επίσης δεν μπορω να καταλαβω με ποια κριτηρια οι πρωην φιλοι διαχωρισθηκαν η δεν ξερω εγω τι σε ατομα που με ακολουθουν και σε ατομα που ακολουθω. Υπάρχουν ατομα, πρωην φιλοι, που με ακολουθουν και δεν τα ακολουθω και το αντιστροφο.
Δεδομενου οτι ολοι αυτοι δεν μπηκαν σημερα για να φτιαξουν ρυθμισεις θα ηταν καλό να γινει σαφες με ποιο κριτηριο επιλέχθησαν τα ατομα που μας ακολουθουν και ακολουθουμε

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou