• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Good job boss! Θέλει λίγο ξεψάχνισμα για να το κατανοήσεις πλήρως, αλλά από μια πρώτη γρήγορη ματιά, βλέπω κάτι καλό να γεννήθηκε.. ;)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Άρχισα το επίπονο έργο διαμόρφωσης του Χάρτη. Κάποιες παρατηρήσεις:
-Τις ημερομηνίες ταξιδιού δεν είναι πάντα εφικτό να τις θυμόμαστε. Θα μπορούσε τόση ακρίβεια πια να απουσιάζει (ίσως το έτος μόνο να είναι αρκετό)
-Καλό που έχει γίνει λινκ με άλμπουμ. Θα μπορούσε να γίνει λινκ και με ταξιδιωτική ιστορία αν έχει γραφτεί
-Θα προτιμούσα όταν κανείς βάζει το mouse πάνω στη τοποθεσία το pop up που σε πληροφορεί για το όνομα του μέρους να περιλαμβάνει και το λινκ για φωτογραφικό αλμπουμ (ή και ιστορία όπως πρότεινα πριν). Τώρα πρέπει κανείς να ψάχνει ολόκληρη λίστα δεξιά

Επίσης οι ταξιδιωτικές ιστορίες να ταξινομούνται με βάση την ημερομηνία συγγραφής (νεώτερες πρώτα). Επίσης μειώστε το μέγεθος της φωτογραφίας ώστε να χωράνε περισσσότερες ιστορίες σε μια σελίδα

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Απλά μια επισήμανση..Στο παλιό site, όταν έκανες ανανέωση της σελίδας, τα βασικά πέντε θέματα άλλαζαν. Στο καινούριο τα πέντε θέματα παραμένουν ίδια..Όχι ότι είναι κάτι κακό αυτό, απλά το παρατήρησα και θέλησα να το πω.

Fanie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Lena's Stone Forest
Τα album στο προφίλ σας, ανοίγουν κανονικά; Εμένα μοιάζουν εξαφανισμένα...

jimp

Member
Αφεντικο ξερω θα εισαι ''πτωμα'' τωρα αλλα αφου πω οτι πραγματικα ειναι πολυ ωραια η αλλαγη θα ηθελα να σου πω οτι μου εμφανιζει αδιαβαστα μηνυματα ενω τα εχω διαβασει.

jimp

Member
Αφεντικο ξερω θα εισαι ''πτωμα'' τωρα αλλα αφου πω οτι πραγματικα ειναι πολυ ωραια η αλλαγη θα ηθελα να σου πω οτι μου εμφανιζει αδιαβαστα μηνυματα ενω τα εχω διαβασει.

Λοιπον ενταξει δεν ηταν τιποτα μην ασχοληθεις με το θεμα. Αλλα κατι που θα ηθελα να προτεινω, στην αρχικη του φορουμ, οταν υπαρχει καποιο νεο μηνυμα σε καποιο απο τα τοπικ το ''συννεφακι'' γινεται καπως εντονο κιτρινο. Οχι πως εχω μυωπια απλα αν γινεται καποια αλλαγη στο χρωμα ωστε να εχει καποια διαφορα εντονοτερη ας πουμε.

chrisbd

Member
Άντε με γειά...
Αρχικά με ξένισε το νέο λούκ και οι λειτουργίες αλλά που θα πάει θα το συνηθίσουμε ....
Στο χάρτη πως πάμε παιδιά;;

liopyr

Member
Τα album στο προφίλ σας, ανοίγουν κανονικά; Εμένα μοιάζουν εξαφανισμένα...
Έχει αναφερθεί και στο αρχικό ποστ, υπήρξε πρόβλημα με την μεταφορά στα προσωπικά album και αναγκαστήκαμε να μην τα μεταφέρουμε.
Όποιος θέλει μπορεί να τα ξανά ανεβάσει, χωρίς περιορισμούς στην χωρητικότητα πλέον.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλοριζικο !! Δυσκολεύομαι λίγο να το συνηθίσω καθώς το βλέπω απο το κινητό ... Απο μεθαύριο που θα βρίσκομαι σε desktop θα σας πω εντυπώσεις

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Αν μπεις "το προφίλ μου" και στην συνέχεια "πληροφορίες", φαίνεται το φύλο του χρήστη.. :)

karfitsa

Member
Οκ,αλλα ,οταν θες να απαντησεις αμεσα,και να αναφερθεις σε αντρα η γυναικα?πριν ειχαμε

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou