• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μηνύματα προφίλ έχουν απενεργοποιηθεί, όπως και οι followers - οι αναφορές που υπάρχουν ακόμα σε αυτούς θα φύγουν και αυτές σιγά σιγά.

Προς το παρόν δουλεύω τα tabs στο προφίλ που ανατινάχτηκαν, αναμείνατε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
"προσωπικά μηνύματα" (που ακόμη ψάχνω να βρω πού χαντακώθηκαν) ;

Πάνω δεξιά στα εισερχόμενα
Thx.

Ο περιορισμός των 300 μηνυμάτων που υπήρχε παλιά, καταργήθηκε; Έγιναν πλέον απεριόριστα;

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.δεν εχω προλαβει να δω πολλα πραγματα αλλα αυτο που που εκανε κλικ...ειναι η απουσια χρωματος .... τωρα θα πειτε του τρελου το ματι στο κοκκινο κτυπα αλλα να καπως μουρχεται.... :p

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ok διορθώθηκαν τα tabs στο προφίλ είναι ΟΚ και πάλι. Επίσης τώρα πρέπει να παίζει αυτό με τις χρονιές μόνο στο χάρτη. Επίσης ο χάρτης μπήκε στο πρώτο tab όπως τον είχαμε και πριν, πράγμα που θα διορθώσει και το bug να φορτώνει άλλο tab πλην του χάρτη όταν προσθέτουμε προορισμούς.

Τα προσωπικά μηνύματα (ή προσωπικές συζητήσεις όπως λέγονται πια) θα έχουν και πάλι το ίδιο όριο, απλά προς το παρόν δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.

Κάτι άλλο: έχει κανένας παρατηρήσει πρόβλημα όταν υποβάλει νέο μήνυμα, του στυλ να μην εμφανίζεται αμέσως στην σελίδα ενώ έχει καταχωρηθεί; σα να καθυστερεί να φορτώσει η σελίδα; ή τάχει παίξει η σύνδεσή μου;

Πάω να παίξω με τη video gallery μπας και τη σηκώσουμε απόψε. :)

angelo_kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Ω ρε μπελάδες που βάλαμε στο κεφάλι μας με το νέο site, καλά είχαμε μάθει στο παλιό..

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κάτι άλλο: έχει κανένας παρατηρήσει πρόβλημα όταν υποβάλει νέο μήνυμα, του στυλ να μην εμφανίζεται αμέσως στην σελίδα ενώ έχει καταχωρηθεί; σα να καθυστερεί να φορτώσει η σελίδα; ή τάχει παίξει η σύνδεσή μου;
Ναι, μου το κάνει κι εμένα αυτό, σήμερα συνέχεια. Επίσης, δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα (φαίνεται ότι για μένα ισχύει το όρι των 300, με το παλιό είχα 297, πήρα ένα, έστειλα ένα, πήρα απάντηση και πάπαλα. Δεν μπορώ ν' απαντήσω. Μάλλον πρέπει να σβήσω κάποια - όπως παλιά.
Αλήθεια, πώς γίνεται αυτό; Δεν βλέπω καμμία τέτοια επιλογή;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ναι εμένα σήμερα μου το έχει κάνει 2-3 φορές.

Εdit: και συνεχίζει και το κάνει, το μνμ εμφανίζεται μόνο όταν κάνω refresh page

echo2011

Member
Ναι το έπαθα εγώ πριν λίγο..Έγραψα το μήνυμα, πάτησα υποβολή και εξαφανίστηκε.. Νόμιζα πως χάθηκε αλλά μετά από λίγο έκανα reload και εμφανίστηκε..

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ωραία σας ευχαριστώ πολύ που μου το επιβεβαιώσατε. Απενεργοποίησα το addthis sharing που είχαν τα ποστ από κάτω, ίσως έφταιγε αυτό - πείτε μου αν εξακολουθεί να σας το κάνει. :)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Όταν πάω να στείλω π.μ. μου εμφανίζει αυτό:

The following error occurred:

ForbiddenForbidden

You don't have permission to access /community/conversations/insert on this server.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic